Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
No bo myślałam, że o nas zapomniałaś:diabloti: :evil_lol: :lol:
A jak tata przetrwał wystawe??? i jakie miał wrazenia???

generalnie nie było źle, na końcu już był trochę zdenerwowany, bo miał dość:evil_lol: ale z dużym zainteresowaniem przyglądał się zmaganiom The Borders z torem do flyballu i piłeczkami:cool3:

Jutro tylko mnie odwiezie, a potem zabierze z powortem:lol: także bedę miała wystawowy dzień:multi:

Posted

witajcie kochane :)
hmmm spotkanko sobota ..brzmi ciekawie:D jesli o 11 to mogla bym sie pisac:cool3: pozniej raczej nie bo wiedczorkiem czeka mnie najprawdopodobniej Imprezka grilowana:razz: zgadamy sie w tygodniu :D chyb aze dogo nam znowu taki numer wykreci jak wczoraj :mad:

Posted

Wczoraj byłło niedostęone przez ładnych pare godzin-tyle ile ja byłam tzn próbowałam sie dostać.Jakiś chyba problem mieli-error :placz::placz::placz:

Posted

Aga K napisał(a):
Wczoraj byłło niedostęone przez ładnych pare godzin-tyle ile ja byłam tzn próbowałam sie dostać.Jakiś chyba problem mieli-error :placz::placz::placz:

pare godzin to malo powiedZiane ..... caly dzien nie bylo ja sie dostalam po polnocy dopiero :shake:

Posted

Ojej,nie wiedziałąm,ja siedziałąm pare godzin i na zmiane z koleżanką próbowałyśmy sie dostać wzajemnie się pocieszając przez skypa :głaszcze: