Imbirka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Klaudia i teqquila mają do was zadzwonić Piotrek albo Kasia w sprawie treningu i dokładnej godziny bo Piotrek gdzieś jedzie i nie wiadomo czy w sobote o 8.30 czy o 9.00 sie widzimy, to może zgadamy się jak już będzie coś wiadomo. Quote
Imbirka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Klaudia:-) napisał(a):A ja dzisiaj jak jechałam do galerii widziałam Julie z Imbirem wychodzacą z zoologicznego przy Geancie. Ja w tą sobote nie będe wogóle w Łodzi,więc na treningu pojawie się w niedziele rano. O proszę jak to człowieka wytropią:evil_lol: :lol: A my byliśmy najpierw u weta się zaszczepić bo wyjazd do W-wy się szykował i później po rybki do zoologa, ale nie było:roll: Quote
teqquila Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 w pioatek jak zwykle o 16:30 :) juz Piotrek dzwonil :) a co do soboty to sie ustali w piatek :) Quote
Klaudia:-) Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 My w piątek będziemy,bo nie mam zajęć więc pojade z psiakiem. Quote
teqquila Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Klaudia a Marika tez bedzie?? w piatek musimy dogadac sie co do koszulek :) Quote
Klaudia:-) Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 powinna być,trzeba się dogadać co do koszulek i wogóle tego pokazu,zapytać kto jedzie do Pęcic,a jest jeszcze nie zgłoszony i ewentualnie kto z kim jedzie autem. Quote
Givera Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ja niekoniecznie na temat :evil_lol: Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiegoś dobrego weta w Łodzi. Nie jest to pilne, po prostu potrzebuje jakiegoś człowieka z sercem a nie bezdusznego "zdzierce" lekarza. Dzięki Quote
saskia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Forumowa bunia - przyjmuje na Przybyszewskiego 12 Polecam z całym przekonaniem:p Quote
Klaudia:-) Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ja sobie bardzo chwalę weta Miki i uważam,że naprawdę jest ok. Pracuje w przychodni Fauna na widzewie. Ale myślę,że każdy poleci Ci swojego weta,więc trudno powiedzieć który jest najlepszy. Quote
Diana14 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Givera napisał(a):Ja niekoniecznie na temat :evil_lol: Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiegoś dobrego weta w Łodzi. Nie jest to pilne, po prostu potrzebuje jakiegoś człowieka z sercem a nie bezdusznego "zdzierce" lekarza. Dzięki Polecam lecznice "Pod koniem" i lekarza pana Korczaka. Tylko tam dużo wetów pracuje więc trzeba zadzwonić i się dowiedziec kiedy on jest ;) Jeździłam do niego ze szczeniakami, ze starszą i młodsza suką i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Quote
Polna Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ja polecam "sfore" na stefana, koło rynku bałuckiego (ABC ;)) Quote
bunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Dziewczyny.Czy nikomu ze znajomych nie zaginął Dalmatyńczyk??? Piesek znaleziony był na ul. Abramowskiego 22.04.06r/sobota/późnym wieczorem. Ma ok.7 lat i bardzo tęskni za domem:placz: zaraz wkleję zdjęcie Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Quote
MateuszCCS Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 bunia napisał(a): Piesek znaleziony był na ul. Abramowskiego 22.04.06r/sobota/późnym Takiego psa widywalem wieczorami przywiazanego pod sklepem spozywczym na Kilinskiego pomiedzy Orla , a Wigury. Quote
MateuszCCS Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Givera napisał(a):Ja niekoniecznie na temat :evil_lol: Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiegoś dobrego weta w Łodzi. Nie jest to pilne, po prostu potrzebuje jakiegoś człowieka z sercem a nie bezdusznego "zdzierce" lekarza. Dzięki Ja dodam jeszcze moj łódzki numer 1. Wetka z lecznicy "Pies czyli Kot" na ul. Wyszynskiego przy DH "Piaski". (nie mylic z pobliskim AS'em ... wrrr...) Podpisuje sie tez pod namiarami, ktore tu padly: forumowa Bunia i dr Korczakiem (jezeli pojawiac sie w tamtej lecznicy, to TYLKO u niego.) Quote
Polna Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 bunia podobno byl beagle w łódzkim schronisku, wiesz moze coś o tym ? Quote
Aga K Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 lUUDZIE PROSZE,OD DZISIAJ MAM ZNALEZIONĄ SUNIĘ KUNDELKA.sUNIA BYŁA WYRZUCONA Z SAMOCHODU I BITA.jEST BARDZO PŁOCHLIWA,DO TEJ PORY MIESZKAŁA U MOJGO KOLEGI.PROSZE P O M O C Y !!!!! ona czeka na nowy domek-fotki później Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aga K napisał(a):lUUDZIE PROSZE,OD DZISIAJ MAM ZNALEZIONĄ SUNIĘ KUNDELKA.sUNIA BYŁA WYRZUCONA Z SAMOCHODU I BITA.jEST BARDZO PŁOCHLIWA,DO TEJ PORY MIESZKAŁA U MOJGO KOLEGI.PROSZE P O M O C Y !!!!! ona czeka na nowy domek-fotki później Aga wrzuć ja na PwP Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aga K napisał(a):wrzuciłam już,ale bez fotki narazie to dorzucaj tez szybciutko fotki, one mają kluczowe znaczenie, bo pokazują jak pies wyglada. Żaden opis nie zastąpi zdjęcia Quote
Aga K Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Mam tylko jenną fote,zaraz postaram sie wrzucić Quote
Aga K Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Więcej o suni w tym wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24957 A oto zdjęcie suni-Miki http://img131.imageshack.us/my.php?image=mala1ak.jpg Mam nadzieję,że będą działać Quote
bellatriks Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jak tylko ktoś coś usłyszy o ewentualnej poprawie pogody, to szybciutko piszcie:evil_lol: bo ja też chce na spacerek;) Quote
Recommended Posts