Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudia i teqquila mają do was zadzwonić Piotrek albo Kasia w sprawie treningu i dokładnej godziny bo Piotrek gdzieś jedzie i nie wiadomo czy w sobote o 8.30 czy o 9.00 sie widzimy, to może zgadamy się jak już będzie coś wiadomo.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
A ja dzisiaj jak jechałam do galerii widziałam Julie z Imbirem wychodzacą z zoologicznego przy Geancie. Ja w tą sobote nie będe wogóle w Łodzi,więc na treningu pojawie się w niedziele rano.

O proszę jak to człowieka wytropią:evil_lol: :lol: A my byliśmy najpierw u weta się zaszczepić bo wyjazd do W-wy się szykował i później po rybki do zoologa, ale nie było:roll:

Posted

Ja niekoniecznie na temat :evil_lol:

Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiegoś dobrego weta w Łodzi.
Nie jest to pilne, po prostu potrzebuje jakiegoś człowieka z sercem a nie bezdusznego "zdzierce" lekarza.

Dzięki

Posted

Ja sobie bardzo chwalę weta Miki i uważam,że naprawdę jest ok. Pracuje w przychodni Fauna na widzewie. Ale myślę,że każdy poleci Ci swojego weta,więc trudno powiedzieć który jest najlepszy.

Posted

Givera napisał(a):

Nie jest to pilne, po prostu potrzebuje jakiegoś człowieka z sercem a nie bezdusznego "zdzierce" lekarza.

Dzięki

Polecam lecznice "Pod koniem" i lekarza pana Korczaka. Tylko tam dużo wetów pracuje więc trzeba zadzwonić i się dowiedziec kiedy on jest ;)
Jeździłam do niego ze szczeniakami, ze starszą i młodsza suką i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

Posted

Dziewczyny.Czy nikomu ze znajomych nie zaginął Dalmatyńczyk???
Piesek znaleziony był na ul. Abramowskiego 22.04.06r/sobota/późnym wieczorem.
Ma ok.7 lat i bardzo tęskni za domem:placz:
zaraz wkleję zdjęcie
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Posted

bunia napisał(a):

Piesek znaleziony był na ul. Abramowskiego 22.04.06r/sobota/późnym

Takiego psa widywalem wieczorami przywiazanego pod sklepem spozywczym na Kilinskiego pomiedzy Orla , a Wigury.

Posted

Givera napisał(a):

Dzięki

Ja dodam jeszcze moj łódzki numer 1. Wetka z lecznicy "Pies czyli Kot" na ul. Wyszynskiego przy DH "Piaski". (nie mylic z pobliskim AS'em ... wrrr...)

Podpisuje sie tez pod namiarami, ktore tu padly: forumowa Bunia i dr Korczakiem (jezeli pojawiac sie w tamtej lecznicy, to TYLKO u niego.)

Posted

lUUDZIE PROSZE,OD DZISIAJ MAM ZNALEZIONĄ SUNIĘ KUNDELKA.sUNIA BYŁA WYRZUCONA Z SAMOCHODU I BITA.jEST BARDZO PŁOCHLIWA,DO TEJ PORY MIESZKAŁA U MOJGO KOLEGI.PROSZE P O M O C Y !!!!! ona czeka na nowy domek-fotki później

Posted

Aga K napisał(a):
lUUDZIE PROSZE,OD DZISIAJ MAM ZNALEZIONĄ SUNIĘ KUNDELKA.sUNIA BYŁA WYRZUCONA Z SAMOCHODU I BITA.jEST BARDZO PŁOCHLIWA,DO TEJ PORY MIESZKAŁA U MOJGO KOLEGI.PROSZE P O M O C Y !!!!! ona czeka na nowy domek-fotki później

Aga wrzuć ja na PwP