Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez zawsze jestem chetna do pomocy, ale raczej jak ktos jest zainteresowany hotelem.. tzn przywiezie psa, zostawi jakas zabawke... mam wszystkie mozliwosci trzymania psow: kojec, dom, ogrodek. do wybory do koloru.

Basia

PS. u mnie spacer w ten weekend odpada, w nastepny to tylko sobota... a w tym tygodniu to u mnie nie ma mowy chyba w ogole.

B.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie mam pytanie: co zrobic zeby miec zdjecie pod profilem? Tylko ze no ja niby mam juz zdjecie wsawione bo jak nacisniecie na to basia87654321 obok moich postow to sie pokazuje ze niby w profilu mam zdjecie a w postach sie nie pokazuje. Co mam zrobic?

Basia

Posted

Basia to jest avatar, najpierw w Szybkim menu naciśnij edycja opcji a póżniej edytuj avatar i postępuj dalej wg. poleceń:lol: (mam nadzieję, że w miarę jasno się wypowiedziałam)

Posted

Imbir1 napisał(a):
No jaka zdolna dziewczynka:lol: :evil_lol:

Niooo,ja taka zdolna nie jestem.;(:roll:U mnie też ten weekend odpada-jade na rekolekcje :)

Posted

Aga, naciskasz na gorze: panel uzytkownika, naciskasz edytuj avatar, a potem jak masz zdjecie w necie na jakiejs stornce to wpisujesz link do tego zdjecia pod URL, a jak masz to zdjecie na komputerze tj. w pamieci komputera to naciskasz przegladaj, znajdujesz na kompie no i gotowe, naciskasz zachowaj zmiany i juz..:)

Basia

Posted

Aga K napisał(a):
Łodziaki,czy wiecie gdzie jest ulica Szybowa w Łodzi ???

pewnie tamgdzie jest duzo szyb hehehe :lol:
a ja niewiemkiedy bede mogla si ezjawic na spotkaku ...z gory nie chce mowic bo moze cos nie wypalic :shake: wiec jak zwykle czekam do ostatniej chwili :evil_lol:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Szybowa jest na Młynku,tam gdzie płynie Olechówka. Jak jedziesz Tomaszowską(w kierunku Wiskitna) to skręcasz w Kotoniarską(przed torami w prawo) a potem w Szybową(druga po prawej).

O Boże !!! Mów mi jeszcze :lol: ale dzięki
Mieszkałam 4 lata w Łodzi,całkiem nie dawno w lo a nigdy o takich ulicach nie słyszałąm,dopiero teraz.

Posted

basia87654321 napisał(a):
A widzisz Aga, jednak dalas rade z tym avatarem, nie taki diabel straszny jak go maluja.. :)

Basia

Nioo,dałam dałam,jakoś bo jakoś,ale zawsze.I jak ? Podoba Ci sie moja suńcia ???Teraz jeszcze banerek nas czeka :)

Posted

basia87654321 napisał(a):
Ja tez zawsze jestem chetna do pomocy, ale raczej jak ktos jest zainteresowany hotelem.. tzn przywiezie psa, zostawi jakas zabawke... mam wszystkie mozliwosci trzymania psow: kojec, dom, ogrodek. do wybory do koloru.

Ja bym chętnie skorzystała z Twojej pomocy.
Ale co by nie zaśmiecać forum, wyślę Ci priva.

ps. Ostatnio jadę z Beiroszką samochodem na łąki, a z na przeciwka zbliża się jakiś "zaprzęg" :evil_lol: . Jakiś dziewczyna jedzie sobie na rowerze, a obok niej grzecznie i spokojnie biegnie sobie psiak. Pomyślałam sobie, że też bym tak chciała, ale niestety z moim szatanem to na razie niewykonalne, wylądowała bym w pierwszym lepszym rowie. W momencie kiedy mijaliśmy "zaprzęg" patrzę a rowerzystka jak gdyby nigdy nic rozmawia przez telefon - nio nie o takich akrobacjach to ja nawet nie marzę:shake: . Rowerzystka się zbliża, a ja patrzę i kogóż widzę:
Basię z Gibsonem :evil_lol: