Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki z toru agility superaśne:multi: Cio to za słodkiego jużaczka tam macie? Cudeńko:loveu: Mógłby mi ktoś npisac gdzie ten tor jest i kiedy oraz w jakich godzinach czynny? Chętnie bym sie kiedyś z moimi rudzielacmi wybrała...

Posted

Diana14 napisał(a):
Fotki z toru agility superaśne:multi: Cio to za słodkiego jużaczka tam macie? Cudeńko:loveu: Mógłby mi ktoś npisac gdzie ten tor jest i kiedy oraz w jakich godzinach czynny? Chętnie bym sie kiedyś z moimi rudzielacmi wybrała...

Też chciałąbym to wiedzieć,i nawet sie już pytałam,ale nikt mi nie odpowiedział.Też chętniebym się wybrałą,najlepiej bez mojej suni-ona sie szybko męczy.I z kimś,kto mógłby mi co nieco opowiedzieć o agility

Posted

Imbir1 napisał(a):
Dziewczęta treningi na Starym Złotnie 3x w tygodniu, ja byłam dopiero 2 razy, samemu ciężko tam dojechać.

A gdzie to ???
ja aż tak dobrze Łodzi nie znam:razz:

Posted

sory za off topik
musze pilnie jechac po tate do szpitala do innego miasta
jak najszybciej
ie ma ktos wolnego popoludnia, ale od reki zeby wpasc do mnie?
mam dwa yorki, tylko ich popilnowac trzeba
oczywiscie zaplace, jak za swieto, ile kto chce
ale sam albo z malym pieskiem
pilneeee, blagam kochani pomozcie!

edit-
juz nalazlam
jade po tate :multi:

Posted

uuuuuuufffffff.Nio to sie bardzo ciesze i życzę powodzenia.Pisz co dalej u Ciebie :):):):) Jak sie yoreczki zachowują w towarzystwie opiekunki-chyba im dotąd nie znanej :cool3:

Posted

Aga K napisał(a):
Simbik a w jakim wieku jest ten bokserek i jakiej płci ?

Pszepraszam, zapomniałam usunąć tego posta:lol: , już nieauktualne. Pozdrawiam świątecznie :cool1: .

Posted

Och jej,jedn dobra duszyczka,zależy kiedy będę miałą czas,ale jak będę miała to na pewno dam znać.Mam nadzieje,że jak najszybciej.A kiedy Ty chodzisz na treningi.Za każdym razem jak są-3 razy w tygodniu ???

Posted

Nio tak,ale wy wszyscy jeżdzicie co tydzień w te trzy dni czy można sobie wybrać.Nie wiem kto w jakie dni chodzi na treningi,nop Klaudia,które chce mnie wziąść :cool3:

Posted

Aga K napisał(a):
uuuuuuufffffff.Nio to sie bardzo ciesze i życzę powodzenia.Pisz co dalej u Ciebie :):):):) Jak sie yoreczki zachowują w towarzystwie opiekunki-chyba im dotąd nie znanej :cool3:

opiekunka była cudowna!
Stawiła sie u nas od reki, w godzine po moim telefonie
Bardzo solidna, dbała o pieski, dzwoniła i mówiła co i jak. Spóźnilismy sie troche z trasy i tez nie było problemu.
Po powrocie zastałam pieski wybiegane, wybawione, wyspacerowane i ... posprzatany stół i kuchnie (bo my po prostu w biegu podjelismy decyzje o wyjezdzie i całe wielkanocne sniadanie zostało na stole).
psy sie nawet jakos za bardzo za nami przez te nie stęskniły :lol:
jakby co - bede polecac, naprawde wspaniała osoba.

Posted

Julita bardzo się cieszę,że moje miłości miały dobrze i fajnie spędziły święta. Oczywiście w niedziele rano czekam na Was o 8.30 na placu. Ja jestem w soboty i niedziele rano,a w piątek mi nie pasuje.

Posted

basia87654321 napisał(a):
Klaudia to Ty sie opiekowalas?

Basia

nie to nie Klaudia.
Ale rownie sympatyczna i miła osoba.
w sumie moge polecac i Klaudie (jesli zajmuje sie petsittingiem) i pania ktora była u mnie.