e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 http://www.uniasc.com/swieta/ :) pozdrowionka Quote
Diana14 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Fotki z toru agility superaśne:multi: Cio to za słodkiego jużaczka tam macie? Cudeńko:loveu: Mógłby mi ktoś npisac gdzie ten tor jest i kiedy oraz w jakich godzinach czynny? Chętnie bym sie kiedyś z moimi rudzielacmi wybrała... Quote
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Diana14 napisał(a):Fotki z toru agility superaśne:multi: Cio to za słodkiego jużaczka tam macie? Cudeńko:loveu: Mógłby mi ktoś npisac gdzie ten tor jest i kiedy oraz w jakich godzinach czynny? Chętnie bym sie kiedyś z moimi rudzielacmi wybrała... Też chciałąbym to wiedzieć,i nawet sie już pytałam,ale nikt mi nie odpowiedział.Też chętniebym się wybrałą,najlepiej bez mojej suni-ona sie szybko męczy.I z kimś,kto mógłby mi co nieco opowiedzieć o agility Quote
Imbirka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dziewczęta treningi na Starym Złotnie 3x w tygodniu, ja byłam dopiero 2 razy, samemu ciężko tam dojechać. Quote
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Imbir1 napisał(a):Dziewczęta treningi na Starym Złotnie 3x w tygodniu, ja byłam dopiero 2 razy, samemu ciężko tam dojechać. A gdzie to ??? ja aż tak dobrze Łodzi nie znam:razz: Quote
julita104 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 sory za off topik musze pilnie jechac po tate do szpitala do innego miasta jak najszybciej ie ma ktos wolnego popoludnia, ale od reki zeby wpasc do mnie? mam dwa yorki, tylko ich popilnowac trzeba oczywiscie zaplace, jak za swieto, ile kto chce ale sam albo z malym pieskiem pilneeee, blagam kochani pomozcie! edit- juz nalazlam jade po tate :multi: Quote
Aga K Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 uuuuuuufffffff.Nio to sie bardzo ciesze i życzę powodzenia.Pisz co dalej u Ciebie :):):):) Jak sie yoreczki zachowują w towarzystwie opiekunki-chyba im dotąd nie znanej :cool3: Quote
bellatriks Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 hej hej, dziekujemy za piekne zyczonka i równiez zyczymy wesolych świąt:* Quote
simbik Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Aga K napisał(a):Simbik a w jakim wieku jest ten bokserek i jakiej płci ? Pszepraszam, zapomniałam usunąć tego posta:lol: , już nieauktualne. Pozdrawiam świątecznie :cool1: . Quote
Aga K Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Heeeeeh,nio cóż,a już myślałam :placz::placz::placz::placz: Quote
Diana14 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Skoro ciężko tam dojechać to poprosze Martynę. Jak się nadarzy okazja to mam nadzieję uda mi się zabrac moje obie suczki. Quote
Klaudia:-) Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Zapraszamy,jeżeli ktoś nie ma pojęcia gdzie to jest to możemy się jakoś poumawiać,żebyście bez problemu dotarli. Dzięki za fotki z treningu. Quote
Aga K Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Nio a ja chciałąbym tam pojechać jako obserwator.Czy mogę ??? :cool3: I czy ktoś mnie może zabrać :eviltong: Quote
Klaudia:-) Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Jasne,tylko musiałabyś powiedzieć kiedy i gdzie przyjedziesz. Quote
Aga K Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Och jej,jedn dobra duszyczka,zależy kiedy będę miałą czas,ale jak będę miała to na pewno dam znać.Mam nadzieje,że jak najszybciej.A kiedy Ty chodzisz na treningi.Za każdym razem jak są-3 razy w tygodniu ??? Quote
teqquila Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 piatki soboty niedziele :) sa treningi w soboty i niedziele rano :) Quote
Aga K Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Nio tak,ale wy wszyscy jeżdzicie co tydzień w te trzy dni czy można sobie wybrać.Nie wiem kto w jakie dni chodzi na treningi,nop Klaudia,które chce mnie wziąść :cool3: Quote
julita104 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Aga K napisał(a):uuuuuuufffffff.Nio to sie bardzo ciesze i życzę powodzenia.Pisz co dalej u Ciebie :):):):) Jak sie yoreczki zachowują w towarzystwie opiekunki-chyba im dotąd nie znanej :cool3: opiekunka była cudowna! Stawiła sie u nas od reki, w godzine po moim telefonie Bardzo solidna, dbała o pieski, dzwoniła i mówiła co i jak. Spóźnilismy sie troche z trasy i tez nie było problemu. Po powrocie zastałam pieski wybiegane, wybawione, wyspacerowane i ... posprzatany stół i kuchnie (bo my po prostu w biegu podjelismy decyzje o wyjezdzie i całe wielkanocne sniadanie zostało na stole). psy sie nawet jakos za bardzo za nami przez te nie stęskniły :lol: jakby co - bede polecac, naprawde wspaniała osoba. Quote
Klaudia:-) Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Julita bardzo się cieszę,że moje miłości miały dobrze i fajnie spędziły święta. Oczywiście w niedziele rano czekam na Was o 8.30 na placu. Ja jestem w soboty i niedziele rano,a w piątek mi nie pasuje. Quote
julita104 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 basia87654321 napisał(a):Klaudia to Ty sie opiekowalas? Basia nie to nie Klaudia. Ale rownie sympatyczna i miła osoba. w sumie moge polecac i Klaudie (jesli zajmuje sie petsittingiem) i pania ktora była u mnie. Quote
bellatriks Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 a kiedy planujemy jakieś spotkanko??? Ja wybiegam wprzod i od razu prosze Was o zarezerwowanie sobie 13 maja;) Quote
Polna Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ja tez bardzo chętnie zajme się pieskami :) Za tydzień będę zajmowąc się seterką, mam nadzieje, ze będzie dobrze :D Quote
Recommended Posts