Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jeeejku,ale wy macie fantastycznie,mieszkacie w Łodzi ze swoimi przytulaśnymi,a ja,kurcze teraz nie będę miała tyle kasy żeby dojechać do Łodzi,wiem pociągiem jest taniej,ale ja mam problem z pociągami. ;( Quote
teqquila Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Klaudia nie idziesz na trning tanca?? chyba mialas w piatki ?? bedzie Marika jutro ?? ja sie postaram byc :) Quote
Imbirka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 co to za "postaram się być"???????? Macie być i już!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
basia87654321 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 HAHAHA a my z Polna bylysmy dzisiaj na spacerku.. :) Basia PS. nie mamy zdjec ale fajnie bylo:D Quote
Imbirka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A prosiłam o dokumentację zdjęciową:mad: :mad: :mad: . Mogłyście mnie odwiedzić w pracy. Basia z którym psiakiem byłaś, bo mi przez okno jakić blondyn mignął, to nie wy byliście???????? Quote
Klaudia:-) Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Justyna zgadza się mam treningi w piatki(tańcze),ale miałam dzisiaj i jutro nie ma. Więc mam czas,zeby pojechać na trening. Marika ma być,w niedziele zaspała,ale teraz ten numer jej nie przejdzie. Quote
basia87654321 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Heh, to nie ja bylam... EWĄ!! ;) Bralam Melke... A gdzie Ty pracujesz kochana? Basia PS. zdjec nie ma.. nie myslcie sobie ze bedziecie mogli nas poogladac.. ;) B. Quote
Imbirka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Basia, nie skupiłaś się jak informowałam:lol: , że w zieleni miejskiej :cool3: (w tej alei co do Lunaparku), a z okna mam niezły widok, ale was w takim razie nie wypatrzyłam... Quote
basia87654321 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 no to kurcze, nastepnym razem koniecznie musisz mi pokazac!! Basia PS. co z nastepnym spacerkiem? poniedzialek tak? Ja chyba mam wtedy gosci wiec pewnie nie przyjde.. ale moze gosci tez wycigne na spacerek, w koncu to tylko babcia i dziadek... ;) B. Quote
Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja mam tylko jedno pytanko :gdzie wy idziecie ze swoimi psinkami na spacerki w Łodzi? Chodzi mi tu o miejsce-dojazd Quote
e.v.a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 buuuu a mnienei bedzie :( Tigra wykąpana nie moze sie ubrudzic:lol: mam nadzieje ze jakos w przyszlyym tygodniu si espotkmy z wami :cool3: aaa noi obowiazkowo zdiatka z jutra:mad: bo jak nie to nastepnym razem nasle na was Tigre:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aga K napisał(a):Ja mam tylko jedno pytanko :gdzie wy idziecie ze swoimi psinkami na spacerki w Łodzi? Chodzi mi tu o miejsce-dojazd ostatnio bylo spotkanu w parku przy zoo czyli niedaleko kaliskiego czyli bys miala bliziutko jak bys jechala ciuchcia :):cool3: Quote
Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ewaxon nio i właśnie to jest ten mój problemik.Ja bardzo lubie podróżować wszelkimi środkami komunikacji-nawet metrem pomimo mojej klaustrofobii :cool3::cool3: (nie wiem jak to sie pisze,ale wiem,że jak nie widze światła,okna i szans na wyjście,albo mam taki lęk to mnie dusi) tylko ja ode mnie do ciuchciów mam baaaardzo daleko i musze przejść przez krajówke-słabo widze i to jest ten problem.Reasumując-głównie autobusy.Chyba,że pojechałabym do Zduni a z niej ciuchcią do was :) Quote
e.v.a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aga K napisał(a):ewaxon nio i właśnie to jest ten mój problemik.Ja bardzo lubie podróżować wszelkimi środkami komunikacji-nawet metrem pomimo mojej klaustrofobii :cool3::cool3: (nie wiem jak to sie pisze,ale wiem,że jak nie widze światła,okna i szans na wyjście,albo mam taki lęk to mnie dusi) tylko ja ode mnie do ciuchciów mam baaaardzo daleko i musze przejść przez krajówke-słabo widze i to jest ten problem.Reasumując-głównie autobusy.Chyba,że pojechałabym do Zduni a z niej ciuchcią do was :) hmmm a to moze pks-em :) i do fabrycznego a potem 9 pod zoo :) jak tak jezdze. w tym tygu mnei eni ebedzie ale w przyszlym postaram si ebyc wiec problemu z dotarciem pod zoo bys nie miala bo bysmy mogly sie spotkac na fabrycznym :) Quote
Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jeeeejku supeeeer,ja akurat głównie tyamte okolice znam-fabryk bałudzki,Łagiewnicka Pojezierska,las łagiewnicki,nioo troche w str centrum też,ale....to w końcu centrum,a na fabryk? Byłoby super,mam busa spod domciu i nie musze nigdzie przechodzić przez krajówke bez świateł Quote
Polna Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Basia było bardzo fajnie :) Ja nie wiem czy bede dziś, bo deszcz pada, a ja nie chce psa przeziebić Quote
basia87654321 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Polna, jedziemy razem do Opola! cieszysz sie? Quote
teqquila Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 sorka ze nie wczoraj ale net mi padl :) i teraz tez na szybko wklejam bo sie psuje :) wiec tak zdjecia z treningu Ozzy troche nie wyrazjene ale sie poprawie :) Dagon niestety tylko jedno zdjecie Ozzy Max Mika Raisa Ozzy Raisa Max Tyson Mika tutaj widac jak zeskakuje http://img104.imageshack.us/img104/4453/190le.jpg Ozzy Tyson Ozzy Imbir Quote
teqquila Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 c.d. Imbir Tyson Imbir Mika grupowe zdjecie to Ozzy jak by ktos nie wiedzial Ozzy Tyson Imbir zabawa Tysona z Aza Quote
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Simbik a w jakim wieku jest ten bokserek i jakiej płci ? Quote
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 teqquila świetne zdjęcia imbir Wielkie Dzięki i Wzajemnie !!! Quote
Recommended Posts