Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeeejku,ale wy macie fantastycznie,mieszkacie w Łodzi ze swoimi przytulaśnymi,a ja,kurcze teraz nie będę miała tyle kasy żeby dojechać do Łodzi,wiem pociągiem jest taniej,ale ja mam problem z pociągami. ;(

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A prosiłam o dokumentację zdjęciową:mad: :mad: :mad: .
Mogłyście mnie odwiedzić w pracy.
Basia z którym psiakiem byłaś, bo mi przez okno jakić blondyn mignął, to nie wy byliście????????

Posted

Justyna zgadza się mam treningi w piatki(tańcze),ale miałam dzisiaj i jutro nie ma. Więc mam czas,zeby pojechać na trening. Marika ma być,w niedziele zaspała,ale teraz ten numer jej nie przejdzie.

Posted

Basia, nie skupiłaś się jak informowałam:lol: , że w zieleni miejskiej :cool3: (w tej alei co do Lunaparku), a z okna mam niezły widok, ale was w takim razie nie wypatrzyłam...

Posted

no to kurcze, nastepnym razem koniecznie musisz mi pokazac!!

Basia

PS. co z nastepnym spacerkiem? poniedzialek tak? Ja chyba mam wtedy gosci wiec pewnie nie przyjde.. ale moze gosci tez wycigne na spacerek, w koncu to tylko babcia i dziadek... ;)

B.

Posted

buuuu a mnienei bedzie :( Tigra wykąpana nie moze sie ubrudzic:lol:
mam nadzieje ze jakos w przyszlyym tygodniu si espotkmy z wami :cool3:
aaa noi obowiazkowo zdiatka z jutra:mad: bo jak nie to nastepnym razem nasle na was Tigre:evil_lol:

Posted

Aga K napisał(a):
Ja mam tylko jedno pytanko :gdzie wy idziecie ze swoimi psinkami na spacerki w Łodzi? Chodzi mi tu o miejsce-dojazd

ostatnio bylo spotkanu w parku przy zoo czyli niedaleko kaliskiego czyli bys miala bliziutko jak bys jechala ciuchcia :):cool3:

Posted

ewaxon nio i właśnie to jest ten mój problemik.Ja bardzo lubie podróżować wszelkimi środkami komunikacji-nawet metrem pomimo mojej klaustrofobii :cool3::cool3: (nie wiem jak to sie pisze,ale wiem,że jak nie widze światła,okna i szans na wyjście,albo mam taki lęk to mnie dusi) tylko ja ode mnie do ciuchciów mam baaaardzo daleko i musze przejść przez krajówke-słabo widze i to jest ten problem.Reasumując-głównie autobusy.Chyba,że pojechałabym do Zduni a z niej ciuchcią do was :)

Posted

Aga K napisał(a):
ewaxon nio i właśnie to jest ten mój problemik.Ja bardzo lubie podróżować wszelkimi środkami komunikacji-nawet metrem pomimo mojej klaustrofobii :cool3::cool3: (nie wiem jak to sie pisze,ale wiem,że jak nie widze światła,okna i szans na wyjście,albo mam taki lęk to mnie dusi) tylko ja ode mnie do ciuchciów mam baaaardzo daleko i musze przejść przez krajówke-słabo widze i to jest ten problem.Reasumując-głównie autobusy.Chyba,że pojechałabym do Zduni a z niej ciuchcią do was :)

hmmm a to moze pks-em :) i do fabrycznego a potem 9 pod zoo :) jak tak jezdze. w tym tygu mnei eni ebedzie ale w przyszlym postaram si ebyc wiec problemu z dotarciem pod zoo bys nie miala bo bysmy mogly sie spotkac na fabrycznym :)

Posted

jeeeejku supeeeer,ja akurat głównie tyamte okolice znam-fabryk bałudzki,Łagiewnicka Pojezierska,las łagiewnicki,nioo troche w str centrum też,ale....to w końcu centrum,a na fabryk? Byłoby super,mam busa spod domciu i nie musze nigdzie przechodzić przez krajówke bez świateł