Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nie moze być poniedziałek???????????????? W niedziele mam spęd rodzinny i to poza Łodzią i robie za kierowcę bo tata ma noge w gipsie. Please:modla: :modla: :modla: Zastanówcie się nad poniedziałkiem (może być fajnie:cool3: :evil_lol: ;) )

Posted

Ja w niedzielę na pewno nie mogę-nie ma mnie w łodzi(no, chyba ze sie świat zawali to bedę;)) co do poniedziałku-nie wiem czy juz wróce-jak bede to moge zaryzykować wyjście z domu:P

a co do czwartku to jak już mówiłam-raczej moge cały dzień(najwyzej nie pójde grac w kosza;)).

Klaudia- a w piątek na tor?;)

Posted

A, własnie tor:P to Cie teraz paroma pytaniami pomecze, co je zadac zapomniałam;)

1. Czyli jak juz się z Panem Zdzisiem(jak mój były trener jeździectwa:P) rozlicze to z załozenia moge pojawiac sie kiedy mam czas?
2.Czy trzeba się jakoś umawiac?
3. Czy sa ustalone godziny zajęc z agility czy jest to obojętne?

i tak pewnie zapomniałam o co jeszcze miałam pytac;)

Tak, wiem jestem męczącym dzieckiem: ale i Dagowi i mnie się podoba to sie musimy doinformować;)

Julia życz Tacie szybkiego powrotu do zdrowia:D

Posted

Asia pogadamy o treningach w piątek,bo są naprawdę różnie to zależy od tego jak nam pasuje,ale pewniaki są w weekendy rano. Ja niestety w czwartek mogę dopiero popołudniu,bo babcia ma nogę w gipsie i rano idę z mamą robić zakupy,posprzątać jej itp. Najwyżej spacerek będzie bez nas. W piątek o 16.30 na torze,ale jakoś się jeszcze umówimy co do tramwaju.

Posted

Klaudia mi sie wydawalo ze za agility za rozliczenia to Piotrek jest odpowiedzialny :P:d tak mi sie wydawalo :P Aska jak bedzie potzreba to sie spotykamy tez w tygodniu czasami :P <ciesze sie ze chcecie z nami trenowac >