Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy nowa kolezanke :) jakWam sie podobalo?? dlugo jeszcze potem bylyscie ?? Polna masz moze jakies zdjecie Tysona?? a na spotkanko to kiedy tylko tak jakos moze po poludniu tym razem chociaz ja w czwartek piatek i sobote nie bede mogla bo bede do 17 kwiatki sprzedawac :)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia a moze Ty z Dagonem zamiast na IPO to tropic powinniscie? To jest swietny sposob na prace z psem... mozesz do mnie przyjezdzac to sobie potropimy, mam swiene tereny tropiniowe... :D

Basia

PS. dzisiaj bylam tropic z Melka... przyznam ze jestem z niej zadowolona bo dawno temu tropilismy ostatnio..:D

Posted

haha filmik jest super jak rozpedzona Tigra wpada na psy :lol:

no wlasnie kiedy spacerek?? oby byla ladna pogoda:loveu: dzis byla straszna ...wiatr zimno a potem deszcz:shake: dobrze ze wczoraj nam dopisala:multi:

Posted

Muszę nadrobić zaległości za cały weekend.

Na początku wielkie dzięki za super spacerek. Czekamy na więcej

1. Zdjęcia rewelacja (ja też poproszę na skrzynkę april13@interia.pl)

2. Swoją fotorelację umieszczę jak tylko znajdę chwilkę wolnego

3. Cześć Aga K - fajnie, że jest nas coraz więcej.

4. Widzę, że w niedziele te była niezła jazda. My z Beiroszką na razie na agility się nie wybieramy - z tego co wiem to jest jeszcze za młoda na takie wyskoki. Tzn. mam na myśli jej stawy. Ale jak się mylę to proszę mnie poprawić , czlek nie omylny nie jest :evil_lol: .

Pozdrowienia od Beiry dla całej psiej ferajny ;)

Posted

Widze, ze spacerki w Łodzi się nieźle rozkręciły:eviltong: Nas nie było bo my w tym czasie staczałyśmy bitwe na polu walki (czyli byłyśmy na wystawie w Nowym Dworze Maz). Ale na pewno się wybierzemy jeszcze:cool3:

Posted

Jak ktoś ma ochotę to filmiki i zdjęcia może wykorzystać,co wy na spacerek w czwartek tak koło 15-16 tylko trzeba chyba już znaleźć jakies inne miejsce. Diana i jak poszło na wystawie?Polna dzięki za fotke Miki nie wiedziałam,że ona tak wlatuje na huśtawke no i chyba nie zaliczyła strefy(ale ciiiiicho).

Tyson

Kasia z rozszczekaną Holką

Posted

nam czwartek nawet pasuje ... niestety godzina nie bardzo :shake: musze pogadac z tatkiem lub batem o transport ;) wiec my z Tigierka narazie na 60 % :]

Posted

Nas niestety nie będzie:placz: Proszę zrobić pełną dokumentację ze spacerku, na następnym postaramy się być

Koto mi jeszcze nie przesłał zdjęć???????:mad: :mad: :mad:

Posted

mnie tez o tej poze nie odpowiada wogole czwartek :) piatek i sobota odpada :) ale ja mam pomysl a moze wielkanocny spacerek w niedziele :) co Wy na to:P ups ja nie przeslalam ciagle zapominam :P:D