Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak filmiki obejrzałam i widze, że mój Imbir zajmuje się wszystkim i wszystkimi, zamiast trenować... Nie wiedziałam, że mam tak bardzo towarzyskiego psa:lol: :evil_lol: . Następnym razem bardziej sie skupimy

Aga K napisał(a):
...oki,postaram sie wpaść,ale jeszcze do końca nie wiem kiedy jest planowane następne ???

Aga musisz śledzić ten wątek, wtedy dowiesz się kiedy i gdzie się spotykamy. Zapraszamy serdecznie zakręconych psiarz z pieskami i bez:lol:

Posted

Dziewczynki, sprawdziłam swoją skrzynkę i dostałam tylko zdjęcia od cioci Klaudii z dzisiejszego dnia - dziękujemy bardzo
A reszta z was??????????:mad: Prosimy o zdjęcia na skrzynkę:modla: :modla:

Klaudia moge skopiować filmik z Imbirkiem na jego wątek - od dzisiaj psa towarzyskiego...?

Posted

No, ładne filmy:D a z Dagoneta jestem dumna;)
olejmy fakt, ze jak przyszedł do domu to pierwsze co zrobił to się zacząl bawić z Diuną...

Witam nowa koleżanke:D

a co do spotkanka to coś tak wstepnie na czwartek myslałysmy dzis w trambamabaju, przeciez;)

Posted

heh, zyje zyje.. ale chyba tylko dlatego ze ciocia jechala brumbrumem i mnie akurat zgarnela po drodze... znaczy sie sasiadka..;) ale powiem wam ze ja to mam niespozyte poklady energii, jeszcze zaraz po tym jak przyszlam do domciu... poszlam grac w kosza, a potem na imprezke wieczorkiem.. :D

Basia

Posted

basia87654321 napisał(a):
heh, zyje zyje.. ale chyba tylko dlatego ze ciocia jechala brumbrumem i mnie akurat zgarnela po drodze... znaczy sie sasiadka..;) ale powiem wam ze ja to mam niespozyte poklady energii, jeszcze zaraz po tym jak przyszlam do domciu... poszlam grac w kosza, a potem na imprezke wieczorkiem.. :D

Basia

:lol: no niezle ......ja w sumie tez nie siedzialam w domu :evil_lol: musialam posprzatac a potem w miasto ;)
za to Tigra:D ooo tak ona to dopiero zmeczona byla:diabloti: az jej sie wieczorkiem na dworek nie chcialo wychodzic:evil_lol:

Posted

Basia Ty jak Dagon;) on tez nie wiadomo skad czerpie energie:D

heh,ja jak wróciłam to wymęcozna byłam, mimo że dużo się ruszam, cwicze regularnie etc. a on...zaczął sę z drugim naszym psem od razu bawic...