Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Przymierzyłam Imbirkowi bo ma mniejsze łapki od mojego seniorka (ten but jest po Imbirze- seniorze) - nie spada więc powinno być ok.:lol: Tak, wsiadamy do 2 wagonu:lol: Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Imbir1 napisał(a):bell, wsiadaj w tramwaj i przyjedz sama:lol: , wiesz gdzie będziemy, po co ci tata z samochodem??????? chcialabym, ale starzy mnie nie puszcza:shake: Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Bell, dlaczego cię aż tak pilnują?????? Mogę zadać ci pytanie (może niedyskretne) ile masz lat??? Ja jestem jak narazie najstarsza z was, a jakbym obiecała tacie, że cię "dopilnuję"????? Jeździłam na obozy z młodziezą jako opiekun i nikomu nic się nie stało... Pogadaj z tatą, może uda się go przekonać... A jak cię podwiezie to może pogadać też ze mna, ty przecie tak kochasz psiaki Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Imbir1 napisał(a):Bell, dlaczego cię aż tak pilnują?????? Mogę zadać ci pytanie (może niedyskretne) ile masz lat??? Ja jestem jak narazie najstarsza z was, a jakbym obiecała tacie, że cię "dopilnuję"????? Jeździłam na obozy z młodziezą jako opiekun i nikomu nic się nie stało... Pogadaj z tatą, może uda się go przekonać... A jak cię podwiezie to może pogadać też ze mna, ty przecie tak kochasz psiaki w maju bedę miala 15^^ mogę pogadać, tylko nie wiem czy się zgodzi. Kiedyś pytałam mamy dlaczego nie mogę sama pojechać. "Bo nie." A ja na to, ze to nie jest odpowiedź^^ "Bo nie! Bo cię nie puszczę". I gadaj jak ze ścianą.....:shake: :angryy: Quote
teqquila Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 my bedziemy :) o 11:30 :) Tysik moze byc troche zmeczony bo dzisiaj byl od 14 do 18 na placyku na treningu po czesci :)jejku juz sie doczekac nie moge :) Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Bell przekonaj rodziców, postaraj się:lol: teqquila my też cieszymy się na spotkanie:lol: Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Imbir1 napisał(a):Bell przekonaj rodziców, postaraj się:lol: sprobuję, ale nic nie obiecuję..... pewnie się wkurzą, że ciągle chce jeździć na spotkanka.. ale kit. Oni i tak tego by do końca nie zrozumieli.......... PZDR:* Quote
teqquila Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 a moja mama sie cieszy ze jezdze z pieskiem na spotkanaka:)ale najpierw tez nie chciala mnie poszczac :)ale zrozumiala :)to ja wezme aparacik :) Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 teqquila napisał(a):a moja mama sie cieszy ze jezdze z pieskiem na spotkanaka:)ale najpierw tez nie chciala mnie poszczac :)ale zrozumiala :)to ja wezme aparacik :) miejmy nadzieje, że w moim przypadku będzie podobnie :wink: Quote
teqquila Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 zobaczysz ze sie przekonaja :) Juslia napisalam do Ciebie na gg :P ale chyba Cie nie ma :) Quote
aśka-od-dagona Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Tyż biore aparat;) A co do puszczania przez tzw. Starszych... ja tam nikogo nie informowałam, wiedza ze łaze z psem do parku co weekend i róznych ludzi tam spotykam;) potem wróciłam, zdjecia pokazałam, mama zapytała 'to ze szkoły?' ja-'nie', m:'z forum?', j; 'taaa'. i tyle gadki;) ale rozumiem Bell, też tak miałam jeszcze dwa/trzy lata temu;) do zobaczenia w 2-gim wagonie, a jak nie to pod zoo;) Quote
teqquila Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 a ja postram sobie zalatwic transport pod zoo :) ale pozniej nie wiem jak to bedzie :) a my sami bedziemy jechac :( nikt z naszych stron nie jezdzi :P Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 teqquila napisał(a):zobaczysz ze sie przekonaja :) Juslia napisalam do Ciebie na gg :P ale chyba Cie nie ma :) teraz jestem i żadnej wiadomości nie mam :( Quote
teqquila Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ale to bylo do Julii od Imbirka :) bell pogadaj z rodzicami przeciez ostatnio tylko Cie zawiezli i nic sie nie slao a tranwajem mozesz przeciez z dziewczynami jechac:) Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 O której właściwie w końcu jest to spotkanko, musze wiedziec żeby zacząc dyskusję. Bell jak zawsze niedoinformowana....:/ ale cóż...^^ Quote
Koma Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Bella ja po części rodziców rozumiem bo ile trąbią o tych znajomościach z internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie wiem jakby moi zareagowali gdybym ja chciała do Was dołączyć, dlatego też po części wolałabym spotkanko bliżej mnie bo mogłabym iść jak na normalny spacer ;) A wiadomo że na spacerach spotyka się ludzi z psami ;) Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 teqqila podaje nr GG 9297358 jestem na niewidoczny, ale pisz Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Koma napisał(a):Bella ja po części rodziców rozumiem bo ile trąbią o tych znajomościach z internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie wiem jakby moi zareagowali gdybym ja chciała do Was dołączyć, dlatego też po części wolałabym spotkanko bliżej mnie bo mogłabym iść jak na normalny spacer ;) A wiadomo że na spacerach spotyka się ludzi z psami ;) Komuś, ale to nie są jakiestam znajomości z neta.. to Dogomaniacy! Poza tym, juz się z nimi spotykałam, i tata też ich widział... 11:30... hmm... zobaczę co da się zrobić, jeśli przyjdę, to istnieje ewentualność, że się trochę spóźnię, bo nie wiem jak kursują tramwaje. PZDR:* Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 wejdz na stronę MPK Łódź i będziesz znać rozkład jazdy Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 jejj moja mama powiedziala ze jestem samobujca skoro zobaieram tego urwisa tak daleko:lol: . echh nio i zaczynam si eobawiac:( dzis na spacerku Tigra troszke si ebala psow:shake: ni ewiem co si ez nia dzieje ostatnio:roll: strasznie plochliwa sie zrobila no i ciagnie jak szalona:mad: wariatka mala .. wiec na poczatku bedzie na smyczy prowadzana zeby sie przyzwyczaila do psow:razz: juz niemoge sie doczekac jutra:loveu: mam nadzieje ze nie zaspie:mad: Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 to może się już szykuj do spania:evil_lol: :diabloti: żebyś sie stawiła na czas pod zoo. Musiałam przerwać gatkę na GG bo Binek sam sobie próbował posłać łózko, a teraz śpi pod kołderką:lol: Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Imbir1 napisał(a):to może się już szykuj do spania:evil_lol: :diabloti: żebyś sie stawiła na czas pod zoo. Musiałam przerwać gatkę na GG bo Binek sam sobie próbował posłać łózko, a teraz śpi pod kołderką:lol: hehe oj wstane wstane :D musze wstac:p Tigr apo dzisiejszym spacerze nawet nie miala sily wyejsc na spanie hahah znowu jakies zakwary ma:lol: a jutro to juz chyba wogole padniei nie wstanie:lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 hej hej! Z radością oznajmiam, że bez oporu się zgodzili:multi: :multi: :multi: Tak więc do zobaczenia o 11:30 pod Zoo;) Quote
Recommended Posts