Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przymierzyłam Imbirkowi bo ma mniejsze łapki od mojego seniorka (ten but jest po Imbirze- seniorze) - nie spada więc powinno być ok.:lol:
Tak, wsiadamy do 2 wagonu:lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bell, dlaczego cię aż tak pilnują??????
Mogę zadać ci pytanie (może niedyskretne) ile masz lat???
Ja jestem jak narazie najstarsza z was, a jakbym obiecała tacie, że cię "dopilnuję"????? Jeździłam na obozy z młodziezą jako opiekun i nikomu nic się nie stało... Pogadaj z tatą, może uda się go przekonać...
A jak cię podwiezie to może pogadać też ze mna, ty przecie tak kochasz psiaki

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bell, dlaczego cię aż tak pilnują??????
Mogę zadać ci pytanie (może niedyskretne) ile masz lat???
Ja jestem jak narazie najstarsza z was, a jakbym obiecała tacie, że cię "dopilnuję"????? Jeździłam na obozy z młodziezą jako opiekun i nikomu nic się nie stało... Pogadaj z tatą, może uda się go przekonać...
A jak cię podwiezie to może pogadać też ze mna, ty przecie tak kochasz psiaki

w maju bedę miala 15^^

mogę pogadać, tylko nie wiem czy się zgodzi.

Kiedyś pytałam mamy dlaczego nie mogę sama pojechać.
"Bo nie." A ja na to, ze to nie jest odpowiedź^^ "Bo nie! Bo cię nie puszczę".

I gadaj jak ze ścianą.....:shake: :angryy:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bell przekonaj rodziców, postaraj się:lol:

sprobuję, ale nic nie obiecuję.....

pewnie się wkurzą, że ciągle chce jeździć na spotkanka.. ale kit. Oni i tak tego by do końca nie zrozumieli..........

PZDR:*

Posted

teqquila napisał(a):
a moja mama sie cieszy ze jezdze z pieskiem na spotkanaka:)ale najpierw tez nie chciala mnie poszczac :)ale zrozumiala :)to ja wezme aparacik :)

miejmy nadzieje, że w moim przypadku będzie podobnie :wink:

Posted

Tyż biore aparat;)

A co do puszczania przez tzw. Starszych... ja tam nikogo nie informowałam, wiedza ze łaze z psem do parku co weekend i róznych ludzi tam spotykam;)

potem wróciłam, zdjecia pokazałam, mama zapytała 'to ze szkoły?' ja-'nie', m:'z forum?', j; 'taaa'.
i tyle gadki;)

ale rozumiem Bell, też tak miałam jeszcze dwa/trzy lata temu;)

do zobaczenia w 2-gim wagonie, a jak nie to pod zoo;)

Posted

Bella ja po części rodziców rozumiem bo ile trąbią o tych znajomościach z internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja nie wiem jakby moi zareagowali gdybym ja chciała do Was dołączyć, dlatego też po części wolałabym spotkanko bliżej mnie bo mogłabym iść jak na normalny spacer ;) A wiadomo że na spacerach spotyka się ludzi z psami ;)

Posted

Koma napisał(a):
Bella ja po części rodziców rozumiem bo ile trąbią o tych znajomościach z internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja nie wiem jakby moi zareagowali gdybym ja chciała do Was dołączyć, dlatego też po części wolałabym spotkanko bliżej mnie bo mogłabym iść jak na normalny spacer ;) A wiadomo że na spacerach spotyka się ludzi z psami ;)

Komuś, ale to nie są jakiestam znajomości z neta.. to Dogomaniacy! Poza tym, juz się z nimi spotykałam, i tata też ich widział...

11:30... hmm... zobaczę co da się zrobić, jeśli przyjdę, to istnieje ewentualność, że się trochę spóźnię, bo nie wiem jak kursują tramwaje.

PZDR:*

Posted

jejj moja mama powiedziala ze jestem samobujca skoro zobaieram tego urwisa tak daleko:lol: . echh nio i zaczynam si eobawiac:( dzis na spacerku Tigra troszke si ebala psow:shake: ni ewiem co si ez nia dzieje ostatnio:roll: strasznie plochliwa sie zrobila no i ciagnie jak szalona:mad: wariatka mala .. wiec na poczatku bedzie na smyczy prowadzana zeby sie przyzwyczaila do psow:razz:
juz niemoge sie doczekac jutra:loveu: mam nadzieje ze nie zaspie:mad:

Posted

to może się już szykuj do spania:evil_lol: :diabloti: żebyś sie stawiła na czas pod zoo.
Musiałam przerwać gatkę na GG bo Binek sam sobie próbował posłać łózko, a teraz śpi pod kołderką:lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
to może się już szykuj do spania:evil_lol: :diabloti: żebyś sie stawiła na czas pod zoo.
Musiałam przerwać gatkę na GG bo Binek sam sobie próbował posłać łózko, a teraz śpi pod kołderką:lol:

hehe oj wstane wstane :D musze wstac:p
Tigr apo dzisiejszym spacerze nawet nie miala sily wyejsc na spanie hahah znowu jakies zakwary ma:lol: a jutro to juz chyba wogole padniei nie wstanie:lol: :evil_lol: