Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe ja tam juz nie bede autobusikiem zasowala :P :) a co do lapek wlasnie o tej porze najwiecej psow rozcina lapki !! cale szczescie Tysik ma jeszcze cale
!!a co do kleszczey to podobno one wylaza jak jest +4 st.celecjiusza
aha y tez edziemy :P

Posted

teqquila napisał(a):
hehe ja tam juz nie bede autobusikiem zasowala :P :) a co do lapek wlasnie o tej porze najwiecej psow rozcina lapki !! cale szczescie Tysik ma jeszcze cale
!!a co do kleszczey to podobno one wylaza jak jest +4 st.celecjiusza
aha y tez edziemy :P

co do tych kleszczy to ja sie boje bardziej o siebie niz o psa:lol: :oops: ja tez bede :multi: chyba ze cos wypadsnie niespodziewanego:mad:
co do rozcinania łapek to Tigra naszczescie tez cale ma ale ostatnio w jej pyszczku zawitalo szklo ktore ciuckala :roll: szczesciara z niej i nic si enie stalo naszczescie:angryy:

Posted

No ja tez bede. :) oczywiscie o ile sie nie rozloze calkowicie, bo cos czuje ze mnie jakies chorobsko paskudne bierze...

Bell, przyjezdzaj sama.. przeciez sa tramwaje i autobusy a Ty mieszkasz w centrum wiec mas ztego od zarabania pod chatka...!

Basia

PS. wiem co mowie, ja mieszkam na zadupiu zadupia i wiem co to znaczy nie miec komunikacji miejskiej pod oknem!

Posted

hehe no to bedzie nas az 6 osob :) my bedziemy napewno :) juz sie doczekac nie mozemy :) chociaz Tyson jeszcze nie wie nic o tym :P co jego kochana pani wymyslila :) aha evaxon naucz Tigre by nic nie zbierala z ziemi na dworzu bo moze sie to zle i to bardzo zle skonczyc :) ucz ja do poki jest mala i szybko wszystko lapie !!Tysona w kilka dni nauczylam :)

Posted

:Dspacer, spacer, spacer:D

Evaxon- to powiedz mi o któej będziesz na fabrycznym? będe czekać ze psem pod głównym wejściem;)//zakłądam że nas poznasz:)//
potem będziemy jechać 9, więc w zasadzie mozemy się ustawić(ach, ta nowopolszczyzna;)) z Julią i Klaudia:)

Bell- własnie w komunikacje miejską hop i do nas;)

więc, kto w końcu będize? znaczy na kogo jakby co czekamy;)

Posted

:lol: my będziemy o 11.30, sprawdzałam rozkład "9" i żebyście się wyrobiły na tą godzine to:
Klaudia jak masz chęć jechać ze mną to masz tramwaj o 10:53:lol:
Dziewczyny przy Fabrycznym o 11:12:lol:
"9" jeździ co 20min. Ja łauję się do 2 wagonu

Posted

Tak jak obiecałam, na tym spacerku nie może zabraknąć mnie i Beiry.
Tak więc niezła ekipa się szykuje :multi:
To co podsumowując:
Sobota 11.30 pod zoo.
:Dog_run: :Dog_run:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe no to bedzie nas az 6 osob :)

Ja się doliczyłam już 7 osób...
No to jak, kto jeszcze chętny??????????
Givera napisał(a):
To co podsumowując:
Sobota 11.30 pod zoo.

Taaaaaaaaaaaaak:lol: :evil_lol:

Posted

Tigra glownie to kości wcina:shake: ciezko mi ja tego oduczyc ale sie staramy :) jak bedzie za duzo w pyszczek brala to jej klatke na pysk zaloze:roll: :evil_lol:

ja na fabrycznym bede tak 45-50 (zalezy czy beda korki:shake: ) napewno si epoznamy ja bede z czyms takim malym na 4 lapach co wszedzie skacze biega i sika ze szczescia:lol:
pod glownym wejsciem tam od strony PKS-ów??

Posted

[quote name='evaxon']ja na fabrycznym bede tak 45-50 (zalezy czy beda korki:shake: ) napewno si epoznamy ja bede z czyms takim malym na 4 lapach co wszedzie skacze biega i sika ze szczescia:lol:
pod glownym wejsciem tam od strony PKS-ów??

10:45-50 czy 11-sta??????????? bo jak po 10-tej to się nie spóźnicie:lol:

Posted

10;) raczej:D

tak, Evaxon-główne od pekaesów z tymi schodami;) widziałas, na zdjęciach jak wyglądam, za wile się nie zmieni-moze kurtka będzie zielona;)

Imbir, przy dworcu, czy przy placu? Bo na ten akurat sie wyrobimy:D

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
10;) raczej:D

tak, Evaxon-główne od pekaesów z tymi schodami;) widziałas, na zdjęciach jak wyglądam, za wile się nie zmieni-moze kurtka będzie zielona;)

tak tak o 1o:45 -10 :50 :evil_lol:
hehe ja bede miec czarna kurtke poznamy sie napewno :) jak cos to krzycz hehe bo ja nie dowidze:evil_lol:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):

Przy ul.Kilińskiego, będe na was wyglądać z 2 wagonu, jak was nie będzie to jadę sobie dalej, bo następny dopiero za 20min. będzie

Posted

Wezmę buta na wszelki wypadek, może się przyda, będzie nas sporo, żeby coś więcej się z łapką nie stało....
Chyba nie będzie za duży??????

p.s. proszę się nie spóźnić na tramwaj:cool3:

Posted

Julia dziękujemy,jak jest na miare bokserka to powinien być ok,zresztą łapa w bandażu jest trochę większa,ja też zabiore jakiś tam banda,wode utlenioną,maść,żeby w razie co jej zmienić opatrunek. Więc spotykamy się w tramwaju,drugi wagon.