bellatriks Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 a mnie to nikt nie pożałowal :( ;) :evil_lol: :lol: :p :eviltong: Pozdroffionka koffani :* Quote
Imbirka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 bell, wsiadaj w tramwaj i przyjedz sama:lol: , wiesz gdzie będziemy, po co ci tata z samochodem??????? Quote
teqquila Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 hehe ja tam juz nie bede autobusikiem zasowala :P :) a co do lapek wlasnie o tej porze najwiecej psow rozcina lapki !! cale szczescie Tysik ma jeszcze cale !!a co do kleszczey to podobno one wylaza jak jest +4 st.celecjiusza aha y tez edziemy :P Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 teqquila napisał(a):hehe ja tam juz nie bede autobusikiem zasowala :P :) a co do lapek wlasnie o tej porze najwiecej psow rozcina lapki !! cale szczescie Tysik ma jeszcze cale !!a co do kleszczey to podobno one wylaza jak jest +4 st.celecjiusza aha y tez edziemy :P co do tych kleszczy to ja sie boje bardziej o siebie niz o psa:lol: :oops: ja tez bede :multi: chyba ze cos wypadsnie niespodziewanego:mad: co do rozcinania łapek to Tigra naszczescie tez cale ma ale ostatnio w jej pyszczku zawitalo szklo ktore ciuckala :roll: szczesciara z niej i nic si enie stalo naszczescie:angryy: Quote
basia87654321 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 No ja tez bede. :) oczywiscie o ile sie nie rozloze calkowicie, bo cos czuje ze mnie jakies chorobsko paskudne bierze... Bell, przyjezdzaj sama.. przeciez sa tramwaje i autobusy a Ty mieszkasz w centrum wiec mas ztego od zarabania pod chatka...! Basia PS. wiem co mowie, ja mieszkam na zadupiu zadupia i wiem co to znaczy nie miec komunikacji miejskiej pod oknem! Quote
Imbirka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :lol: no to sporo nas się robi.... Kto jeszcze chętny na spacerek???????? Quote
teqquila Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 hehe no to bedzie nas az 6 osob :) my bedziemy napewno :) juz sie doczekac nie mozemy :) chociaz Tyson jeszcze nie wie nic o tym :P co jego kochana pani wymyslila :) aha evaxon naucz Tigre by nic nie zbierala z ziemi na dworzu bo moze sie to zle i to bardzo zle skonczyc :) ucz ja do poki jest mala i szybko wszystko lapie !!Tysona w kilka dni nauczylam :) Quote
aśka-od-dagona Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :Dspacer, spacer, spacer:D Evaxon- to powiedz mi o któej będziesz na fabrycznym? będe czekać ze psem pod głównym wejściem;)//zakłądam że nas poznasz:)// potem będziemy jechać 9, więc w zasadzie mozemy się ustawić(ach, ta nowopolszczyzna;)) z Julią i Klaudia:) Bell- własnie w komunikacje miejską hop i do nas;) więc, kto w końcu będize? znaczy na kogo jakby co czekamy;) Quote
teqquila Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 my bedziemy tylko na ktora dokladnie mamy byc na 11:15 czy 11:30?? Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 :lol: my będziemy o 11.30, sprawdzałam rozkład "9" i żebyście się wyrobiły na tą godzine to: Klaudia jak masz chęć jechać ze mną to masz tramwaj o 10:53:lol: Dziewczyny przy Fabrycznym o 11:12:lol: "9" jeździ co 20min. Ja łauję się do 2 wagonu Quote
Givera Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Tak jak obiecałam, na tym spacerku nie może zabraknąć mnie i Beiry. Tak więc niezła ekipa się szykuje :multi: To co podsumowując: Sobota 11.30 pod zoo. :Dog_run: :Dog_run: Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 teqquila napisał(a):hehe no to bedzie nas az 6 osob :) Ja się doliczyłam już 7 osób... No to jak, kto jeszcze chętny?????????? Givera napisał(a):To co podsumowując: Sobota 11.30 pod zoo. Taaaaaaaaaaaaak:lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Tigra glownie to kości wcina:shake: ciezko mi ja tego oduczyc ale sie staramy :) jak bedzie za duzo w pyszczek brala to jej klatke na pysk zaloze:roll: :evil_lol: ja na fabrycznym bede tak 45-50 (zalezy czy beda korki:shake: ) napewno si epoznamy ja bede z czyms takim malym na 4 lapach co wszedzie skacze biega i sika ze szczescia:lol: pod glownym wejsciem tam od strony PKS-ów?? Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='evaxon']ja na fabrycznym bede tak 45-50 (zalezy czy beda korki:shake: ) napewno si epoznamy ja bede z czyms takim malym na 4 lapach co wszedzie skacze biega i sika ze szczescia:lol: pod glownym wejsciem tam od strony PKS-ów?? 10:45-50 czy 11-sta??????????? bo jak po 10-tej to się nie spóźnicie:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 10;) raczej:D tak, Evaxon-główne od pekaesów z tymi schodami;) widziałas, na zdjęciach jak wyglądam, za wile się nie zmieni-moze kurtka będzie zielona;) Imbir, przy dworcu, czy przy placu? Bo na ten akurat sie wyrobimy:D Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):10;) raczej:D tak, Evaxon-główne od pekaesów z tymi schodami;) widziałas, na zdjęciach jak wyglądam, za wile się nie zmieni-moze kurtka będzie zielona;) Imbir, przy dworcu, czy przy placu? Bo na ten akurat sie wyrobimy:D tak tak o 1o:45 -10 :50 :evil_lol: hehe ja bede miec czarna kurtke poznamy sie napewno :) jak cos to krzycz hehe bo ja nie dowidze:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 aśka-od-dagona napisał(a): Imbir, przy dworcu, czy przy placu? Bo na ten akurat sie wyrobimy:D Przy ul.Kilińskiego, będe na was wyglądać z 2 wagonu, jak was nie będzie to jadę sobie dalej, bo następny dopiero za 20min. będzie Quote
Klaudia:-) Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jeżeli łapka będzie w miare ok to napewno przyjade z Miką,Julia jasne,że jedziemy z Wami o ile nie spóźnie się na tramwaj. Quote
aśka-od-dagona Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 No, to jak się spikniemy w czwórke w trambambaju to może być wesoło;) chyba się z Dagonetem bede musiała do innego wagonu przesiaść...;) Czyli szykuje się nas 7 osób:D a Polna? Idzie? Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Klaudia ja mam takiego bucika na chorą łapkę, masz coś takiego dla Miki? Może zabrać ze sobą dla psicy?:lol: Asia wagon w tramwaju będzie nasz:cool3: Quote
basia87654321 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wlasnie dziewczyny, ja mysle ze to wszyscy pozostali sie sami z wlasnej woli ewakuują... ;) Basia Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Mogą sie przesiąść do 1 wagonu, tam nas nie będzie:evil_lol: :diabloti: Quote
Klaudia:-) Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Nie mam,narazie jest tylko w bandażu i jakoś sobie radzi. Ona tylko jak zmieniam bandaż zauważa,że ta łapa jest rozcięta,a na spacerach szaleje.Zresztą widać to na filmach z dzisiaj http://www.zippyvideos.com/1853379894705326/vclp00031/ http://www.zippyvideos.com/9209463804705236/vclp00011/ http://www.zippyvideos.com/7646597854705266/vclp0002/ Quote
Imbirka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wezmę buta na wszelki wypadek, może się przyda, będzie nas sporo, żeby coś więcej się z łapką nie stało.... Chyba nie będzie za duży?????? p.s. proszę się nie spóźnić na tramwaj:cool3: Quote
Klaudia:-) Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Julia dziękujemy,jak jest na miare bokserka to powinien być ok,zresztą łapa w bandażu jest trochę większa,ja też zabiore jakiś tam banda,wode utlenioną,maść,żeby w razie co jej zmienić opatrunek. Więc spotykamy się w tramwaju,drugi wagon. Quote
Recommended Posts