Klaudia:-) Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No Aniu liczymy,ze w tym tygodniu pojawisz się razem z maluchem na spacerku i chcemy poznać całą reszte. Quote
teqquila Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 sliczny pieseczek :) wogole nie podobny do duzej Beiry:) to co w sobote ?? czy niedziele??i gdzie oczywiscie :P Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 jaki śliczny mokry nosek:loveu: no dziewczyny czekam na propozycje mam nadzieje ze wpadne na spotkanko:cool3: Quote
Imbirka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 jak nas będzie aż tyle, co się zapowiada, to potrzebny nam będzie duży obszar:lol: no i żeby evaxon miała dobry dojazd.... jakbyście chciały to za stadionem Widzewa są pola i gdzieniegdzie domki, ale teren do wybiegania całkiem niezły (my jesteśmy tam codziennie) tak szalał tam Imbir... - ktoś proponuje co innego???????? Gdzie w tej Łodzi można jeszcze poszaleć z psami???? Quote
aśka-od-dagona Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Oprócz parków na zdrowiu i poniatowskiego? to w łagiewnikach;) ale to spory kawałek... ja bym jednak tego zdrowia się trzymała;) no, i tam Evaxon będzie miała chyba najblizej... co do dnia to mi obojetne, godziny bym zostawiła takie wczesniejsze:) Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 no to jak wybierzecie miejsce to ustali sie godninke:p tez bym obstawiala jakies wczesniejsze :) ale nie za wczesne :lol: bo spiochem jestem:evil_lol: Quote
basia87654321 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ja chce sobote! No i teraz jestem skazana na Gibsona bo Melka ma rozwalona lapke, chyba ze jej sie zagoi, to wtedy pomysle. proponuje sobote jakos 11? co Wy na to? a miejsce.. hm... moze zdrowie w druga strone? Tam nie kolo lunaparku tylko niby w strone zoo? chociaz nie wiem, tam chyba mniej miejsca... tam na widzew to ja mam baaaaardzo daleko... wiec dla mnie srednio, ale jezeli to jakies fajowe miejsce to ja moge tam nawet zaangazowac mamcie... moze mnie podwiezie... hm, zobaczymy. Niech ktos podejmie decyzje a ja sie dostosuje, a przynajmniej postaram sie dostosowac.. :) Basia i psy.. :) Quote
Givera Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Oprócz parków na zdrowiu i poniatowskiego? to w łagiewnikach;) ale to spory kawałek... ja bym jednak tego zdrowia się trzymała;) no, i tam Evaxon będzie miała chyba najblizej... Osobiście też bym głosowała za Zdrowiem (toż to zaledwie niecałe pół godzinki spacerkiem od naszego domku:evil_lol: ), ale dostosuję się do reszty - no problem ;) . Najważniejsze co by nam pogódka dopisała :multi: Quote
mila_2 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 uważajcie na kleszcze...Młoda po ostatnich szaleństwach na Zdrowiu dwa na głowie przyniosła:cool3: Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 mila_2 napisał(a):uważajcie na kleszcze...Młoda po ostatnich szaleństwach na Zdrowiu dwa na głowie przyniosła:cool3: aaaa nie strasz ....ja sie boje klaszczy:roll: co do godzinki spotkania to obawiam si eze na 11 ja nie dam rady dojechac najwyzej po 11 bym byla:) zalezy tez gdzie bedzie spotkani ei jak dlugo zejdzie mi dojazd:roll: Quote
aśka-od-dagona Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 To 12? I moż erzeczywiście to zdrowie...zostało nam jeszcze pól lunaparkowej częsci i cała druga;) a od dworca to tam Evaxon miałaby najblizej...albo do łagiewnik...ale na zdrowie bliżej:) Quote
aśka-od-dagona Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 aaai, i do poniatoszczaka też dobry dojazd;) Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 nooo jesli bede miec blisko od fabrycznego to mozemy sie spotkac np. ok 11:15-30 :) bo na fabrycznym bede tak 10:45 jejj juz nie moge sie doczekac :cool3: mam nadzieje ze moj maly wariat nie skompromituje mnie przy was i psiakach :roll: i troszke bedzie sluchac:oops: ostatnio niestety nie chce sie sluchac:mad: chyba wyczula wiosne w powietrzu:evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Nam sobota koło 11.30-12 pasuje,niestety Mika na rozciętą łapę,ale ona ma to gdzieś normalnie biega,a najwyżej przyjdzie w bandażu. Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 biedna Mika :shake: buziaczek w chora lapke zeby wyzdrowiala szybciutko :) Quote
Imbirka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 evaxon, jak od dworca Fabrycznego, to wsiadaj w tramwaj nr 9 i jedziesz pod samo zoo:lol: Klaudia, a może zgarniemy evaxon spod dworca???? Quote
aśka-od-dagona Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Imbirku zgarniecie Evaxon to już moja działka;) czyli co? sobota 11.30 pod zoo? buziaki dla Miki:* Quote
bellatriks Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 ja niestety tym razem się nie angażuję :( tata dostałby chyba cholery:shake: co do poniatoszczaka - jak coś bedzie, to ja zawsze, bo mam tam 2 przecznice chyba;) PZDR:* I zdrówka dla Miki Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 hehe :lol: obojetnie kto mnie zgarnie byle by ktos zgarnol :lol: to bedzie 1 podroz Tigry autobusem i trambambajem :cool3: cos mi sie wydaje ze bez klopotow sie nie obejdzie:lol: (pewni ebeda problemy z wsiadaniem i wysiadaniem:mad: ) Quote
Imbirka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Jak jechałam z Imbirkiem z Rzeszowa pociągiem to dopiero miałam pietra... Okazało się, że było strasznie łatwo Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Imbir1 napisał(a):Jak jechałam z Imbirkiem z Rzeszowa pociągiem to dopiero miałam pietra... Okazało się, że było strasznie łatwo paciągu bymsie mniej bala:shake: autobusy i trambambaje sa mniejsze:roll: oby nie bylo tloku :razz: Quote
simbik Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Mnie niestety nie będzie :shake: , choróbsko nadal trawi moje psiule. Quote
Recommended Posts