Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm .. sobota jeszcze nie wiem czy do roboty nie bede musiala isc :P ale dokladnie bede wiedziala w czwartek :)evaxon wpadnij wpadnij Tysik sie zaopiekuje mladsza kolezanka i w takim badz razie moze beda 3 boksie :) cos mi sie wydaje ze boksie zdominowaly spacerki :P:D simbik a co sie stalo Opce ??

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:D no z mila chcecia wpadne :D cos mi sie wydaje ze Tigra na widok Tyśka schowa sie ze strachu ....:lol: on taaaaaki wielki jest :evil_lol:
najgorsza bedzie podroz ...Tigra niepotrafi usiedziec na tylku tyle:lol:

Posted

teqquila napisał(a):
e tam sie wystraszy :) Tysik sie polozy na ziemi by nie byc tak duzym :P

:evil_lol: najlepiej jak by sie przebral za jamnika:lol: Tigra je uwielbia:lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe z tym to bedzie trudno :) czekamy na koniec tygodnia :)by sie znow z Wami zobaczyc :) dzis tysiek spotkal kolege labka i sie z nim chyba z 1h bawil :D

haha nieszkodzi wmowie jej ze to jamnik :lol: Tigra jak codzien spotkala kumpla patyka :lol:

Posted

evaxon, jak Tigra będzie za bardzo bała się Tysia to jeszcze jest Imbir (1/2 Tysia).:evil_lol:

Do jurta nie mam netu w domu, podaje swój adres Imbir1@poczta.onet.pl i proszę o zdjęcia:modla: :modla: :modla: (trochę w pracy podglądam co się dzieje na dogo)

Tez się nie możemy doczekać następnego spacerku i spotkania z zakręconymi psiarzami:lol:

Przekopiowałam zdjęcia na wątek Imbirkowy http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20861 - dziękuję; tam też się musimy pokazywać, bo dogomaniaczki, które walczyły o Imbirka-Sułtana i o dobry domek dla niego, sprawdzają jak nam się wiedzie:lol:

Posted

czyli wstepnie sobota? a w niedziele zabiore się z Wami na złotno:D

coś sie zapowiada ze nas teraz więcej będzie:D Basia bierz Mel- już nasze psy ją zresocializują;) chociaż nie powiem Gibsona tez chętnie bym poznała;)

a my się nową adresówką pochwalimy:D;)//jej zdjecia na temacie 'rogz...'//

dzisiaj Dagon został 'zagryziony' przez 3-miesiecznego asta:D... z kopiowanymi uszkami:(

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
A, właśnie Evaxon- czym tak w zasadzie dojeżdzasz z Pabianic, ze lądujesz na fabrycznym? Nie łatwiej 11?;)

11:evil_lol:

11 ma przystanek tuż pod moim domem;) :lol: :cool3:

Posted

a bo ja jade PKS-em :) mam ablizej niz do 11 hehe i mammigawke wiec taniej mnie wychodzi :eviltong: a moge jeszcze wysiasc przy stacji JET ( co jest mc donaldek )na rondzie (lotnikow-chyba ) na al. politechniki :evil_lol:
wiec taka (prawie to samo co 11 ;) ) w tym tygu niestetynikt mneinie podwieze bo starsi jada na weekend i samochodzik zabieraja
a co z tym czasemile takie spotkanka trwaja mniej wiecej :)??

Posted

PKS...jak ja dawno tego 'nie używałam';) ale spoko, jak juz mówiłam, mogę sie Tobą zajac;) do Fabrycznego mam 10 minut mniej więcej:)

co do czasu cięzko m powiedzieć, ostatnie około 2/3 h...dla mnie było pierwsze więc nie wiem jak to się zwykle prezentuje...;)

pozdrawiam:)

Posted

teqquila napisał(a):
no przewaznie 2 lub 2,5 godziny te spacerki nasze trwaly tylko ze teraz to sie cieplo robi wiec moze i nawet duzej :P

jejj mam nadzieje ze sie w tym tygodniu z wami spotkamy:multi: oby slonka bylo duuzo:loveu:

Posted

no na razie zapowiadaja przymroski :P ale od piatku ma byc ladnie :) akurat na weekend :)Julia zdjecia wyslane :)
a teraz dla Was specjalnie Tysik jak byl szczeniakiem :)

Posted

Dziewczyny wielkie dzięki za zdjęcia, są extra!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

My jesteśmy dyspozycyjni w weckend więc czekamy na wasze propozycje.
Nadal nie mam netu w domu i tylko w pracy mogę trochę poklikać.

Posted

[quote name='teqquila']no na razie zapowiadaja przymroski :P ale od piatku ma byc ladnie :) akurat na weekend :)
a teraz dla Was specjalnie Tysik jak byl szczeniakiem :)

Cudny szczyniok, aż chciałoby się go trochę pomerdolić:multi: . Niezłe psisko z niego wyrosło:lol:

Ja na weekend zamówiłam słońce:evil_lol: , więc będzie dobrze.

Posted

No to ja też "pochwalę" się fotką ze szczenięcych dni mojej Bestyjki:diabloti:
To była jej pierwsza sesja w nowym domku - była wtedy jeszcze bezimienna. A u nas "mieszkała" dopiero 1 dzień :multi: :multi: