teqquila Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 hm .. sobota jeszcze nie wiem czy do roboty nie bede musiala isc :P ale dokladnie bede wiedziala w czwartek :)evaxon wpadnij wpadnij Tysik sie zaopiekuje mladsza kolezanka i w takim badz razie moze beda 3 boksie :) cos mi sie wydaje ze boksie zdominowaly spacerki :P:D simbik a co sie stalo Opce ?? Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :D no z mila chcecia wpadne :D cos mi sie wydaje ze Tigra na widok Tyśka schowa sie ze strachu ....:lol: on taaaaaki wielki jest :evil_lol: najgorsza bedzie podroz ...Tigra niepotrafi usiedziec na tylku tyle:lol: Quote
teqquila Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 e tam sie wystraszy :) Tysik sie polozy na ziemi by nie byc tak duzym :P Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 teqquila napisał(a):e tam sie wystraszy :) Tysik sie polozy na ziemi by nie byc tak duzym :P :evil_lol: najlepiej jak by sie przebral za jamnika:lol: Tigra je uwielbia:lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 hehe z tym to bedzie trudno :) czekamy na koniec tygodnia :)by sie znow z Wami zobaczyc :) dzis tysiek spotkal kolege labka i sie z nim chyba z 1h bawil :D Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 teqquila napisał(a):hehe z tym to bedzie trudno :) czekamy na koniec tygodnia :)by sie znow z Wami zobaczyc :) dzis tysiek spotkal kolege labka i sie z nim chyba z 1h bawil :D haha nieszkodzi wmowie jej ze to jamnik :lol: Tigra jak codzien spotkala kumpla patyka :lol: Quote
Imbirka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 evaxon, jak Tigra będzie za bardzo bała się Tysia to jeszcze jest Imbir (1/2 Tysia).:evil_lol: Do jurta nie mam netu w domu, podaje swój adres Imbir1@poczta.onet.pl i proszę o zdjęcia:modla: :modla: :modla: (trochę w pracy podglądam co się dzieje na dogo) Tez się nie możemy doczekać następnego spacerku i spotkania z zakręconymi psiarzami:lol: Przekopiowałam zdjęcia na wątek Imbirkowy http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20861 - dziękuję; tam też się musimy pokazywać, bo dogomaniaczki, które walczyły o Imbirka-Sułtana i o dobry domek dla niego, sprawdzają jak nam się wiedzie:lol: Quote
Klaudia:-) Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Czekamy na kolejny spacer myśle o sobocie,a w niedziele spotkanko na szkoleniu.Jestem pod wrażeniem jak zmienił się Imbir,gratulacje dla Was!!! Quote
oliwia2005 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Ojej, fotki cudne. I widze dwa znajome pysie Imbirkową i Milkową :multi: . Może i my dołaczymy następnym razem? Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 hihi no Imbirek tycke mniejszy jest :D jesli spotkanko bedzie w sobote to sie postaram na nim zawitac:D ile trwaja takie wasze spotkanka??:diabloti: Quote
aśka-od-dagona Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 czyli wstepnie sobota? a w niedziele zabiore się z Wami na złotno:D coś sie zapowiada ze nas teraz więcej będzie:D Basia bierz Mel- już nasze psy ją zresocializują;) chociaż nie powiem Gibsona tez chętnie bym poznała;) a my się nową adresówką pochwalimy:D;)//jej zdjecia na temacie 'rogz...'// dzisiaj Dagon został 'zagryziony' przez 3-miesiecznego asta:D... z kopiowanymi uszkami:( Quote
aśka-od-dagona Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Włąsnie próbuje zdjecia wysłąć...ale mi się skrzynka wiesza...scheisse...walczymy dalej;) Quote
bellatriks Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 evaxon: ja mieszkam blisko Galerii:cool3: tylko że jeśli udaje się na spotkanka, to zwykle tata mnie wozi samochodem... PZDR:* Quote
aśka-od-dagona Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 A, właśnie Evaxon- czym tak w zasadzie dojeżdzasz z Pabianic, ze lądujesz na fabrycznym? Nie łatwiej 11?;) Quote
bellatriks Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):A, właśnie Evaxon- czym tak w zasadzie dojeżdzasz z Pabianic, ze lądujesz na fabrycznym? Nie łatwiej 11?;) 11:evil_lol: 11 ma przystanek tuż pod moim domem;) :lol: :cool3: Quote
aśka-od-dagona Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Bella, ode mnie minuta do przystanku 11;) Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a bo ja jade PKS-em :) mam ablizej niz do 11 hehe i mammigawke wiec taniej mnie wychodzi :eviltong: a moge jeszcze wysiasc przy stacji JET ( co jest mc donaldek )na rondzie (lotnikow-chyba ) na al. politechniki :evil_lol: wiec taka (prawie to samo co 11 ;) ) w tym tygu niestetynikt mneinie podwieze bo starsi jada na weekend i samochodzik zabieraja a co z tym czasemile takie spotkanka trwaja mniej wiecej :)?? Quote
aśka-od-dagona Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PKS...jak ja dawno tego 'nie używałam';) ale spoko, jak juz mówiłam, mogę sie Tobą zajac;) do Fabrycznego mam 10 minut mniej więcej:) co do czasu cięzko m powiedzieć, ostatnie około 2/3 h...dla mnie było pierwsze więc nie wiem jak to się zwykle prezentuje...;) pozdrawiam:) Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :D no to my z Tigra postaramy sie w tym tygodniu byc :D chyba ze znowu cos nam wypadnie:shake: Quote
teqquila Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 no przewaznie 2 lub 2,5 godziny te spacerki nasze trwaly tylko ze teraz to sie cieplo robi wiec moze i nawet duzej :P Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 teqquila napisał(a):no przewaznie 2 lub 2,5 godziny te spacerki nasze trwaly tylko ze teraz to sie cieplo robi wiec moze i nawet duzej :P jejj mam nadzieje ze sie w tym tygodniu z wami spotkamy:multi: oby slonka bylo duuzo:loveu: Quote
teqquila Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 no na razie zapowiadaja przymroski :P ale od piatku ma byc ladnie :) akurat na weekend :)Julia zdjecia wyslane :) a teraz dla Was specjalnie Tysik jak byl szczeniakiem :) Quote
Imbirka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dziewczyny wielkie dzięki za zdjęcia, są extra!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: My jesteśmy dyspozycyjni w weckend więc czekamy na wasze propozycje. Nadal nie mam netu w domu i tylko w pracy mogę trochę poklikać. Quote
Givera Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='teqquila']no na razie zapowiadaja przymroski :P ale od piatku ma byc ladnie :) akurat na weekend :) a teraz dla Was specjalnie Tysik jak byl szczeniakiem :) Cudny szczyniok, aż chciałoby się go trochę pomerdolić:multi: . Niezłe psisko z niego wyrosło:lol: Ja na weekend zamówiłam słońce:evil_lol: , więc będzie dobrze. Quote
Givera Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No to ja też "pochwalę" się fotką ze szczenięcych dni mojej Bestyjki:diabloti: To była jej pierwsza sesja w nowym domku - była wtedy jeszcze bezimienna. A u nas "mieszkała" dopiero 1 dzień :multi: :multi: Quote
Recommended Posts