Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, zapisalam;) więc jakby co zadzwonimy do Ciebie:)

btw. jak masz, to weź aparat, bo mój po kapieli w hmmm piwie... stracił zewnętrzna karte pamieci i ma tylko 32mb wew(czyli jakies15 zdjęc w zalezności od wagi;))

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):

btw. a Beira chyba akurat wtedy rok skończy?:>

No własnie dzis Beira skończyła roczek, a ja w prezencie nie mogę isć z nią na długi spacerek coby sobie troszkę poszalała:angryy: .
Niestety jakies złosliwe choróbsko mnie dorwało, więc jutro też się nie stawię - mimo najszerszych chęci.
Poprosimy o szczegółowa dokumentację fotograficzną ze spotkania:lol: .

Czekamy na nastepny spacerek i życzymy miłych wiosennych psich harców:evil_lol: .

Posted

no, i my;)

jak już pisałam, pies będzie czarny, na czarnej smyczy i w czarnym kagańcu. Ja, natomiat-czarne spodnie, czrne glany, czarny sweter i czarna czapka z daszkiem;)

A, i bym zapomnała... z Dagonem jest mały problem-na smyczy potrafi być agresywny, ale spuszczony to potulny psiurek:D

Posted

[quote name='Givera']No własnie dzis Beira skończyła roczek, a ja w prezencie nie mogę isć z nią na długi spacerek coby sobie troszkę poszalała:angryy: .
Niestety jakies złosliwe choróbsko mnie dorwało, więc jutro też się nie stawię - mimo najszerszych chęci.
Poprosimy o szczegółowa dokumentację fotograficzną ze spotkania:lol: .

Czekamy na nastepny spacerek i życzymy miłych wiosennych psich harców:evil_lol: .
i Fancisza rko skonczyła :D
ale mnie tez nie bedzie :( bo lapke dziś nadwyrezyła
macie fotki z psiego przedszkola /10.00

BC :kocham:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Fanty i Beiry.Polna fotki fajne i widze na nich znajome psiaki. Udało mi się dotrzeć na spotkanko i trafić do grupy(chociaż trochę później). Psiaki się dogadywały,no nielicząc tych małych sprzeczek o patyczki i żarełko. Było bardzo sympatycznie,miło i zabawnie. Na spacerku oprócz chodzenia i biegania było trochę posłuszeństwa,frisbee,zdjeć. Fotki wstawie później,bo nie chce serwer działać.

Posted

Sluchajcie, naprawde chcialam goraco Wam podziekowac za ten spacer, naprawde jestem zachwycona postepami mojej suki w czasie trwania spaceru. Ja chce wiecej takich spotkan! i wiecej zdjec prosze.. :) Justyna podziel sie.. :)

Basia

Posted

Hej, dziekuję wam wszystkim, kochane, za mily spacerek:multi:

Asiu: wspaniałe fotki. Szkoda, że na ostatniej wyszlam jak menda:oops: z tą komorką:shake:

tat mi siary narobil, ze hej:angryy:

Posted

Ja zaraz wrzuce fotki tylko serwer nie chce działać. Asia mogłabym poprosić te fotki na maila w orginalnym rozmiarze i czy mogę wstawić np. w galerii mojej suni i to z frisbee w wątku o tym sporcie? Jeszcze raz dzięki za spotkanko i czekamy na następny weekend. Zdjęcia są świetne,najlepsze te z ustawiania psów do fotek.