Imbirka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jeżeli Klaudia będzie jechała ze mną tramwajkiem, to pod zoo będziemy chwilkę po 12-stej, więc proszę zaczekać na nas.:lol: Klaudia u mnie tramwaj jest 11.38 i tym będe jechać (zresztą codziennie jeżdzę tą trasą:angryy: do pracy). To jak widzimy się w 2 wagonie??? Quote
teqquila Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 to my bedziemy czekac:) bede chyba w pomaranczowej kurtce :) i z zoltym boksem :) Imbir tak poczekamy :) a co do kup to nie wazne gdzie sie zalatwia :P no chyba ze przed czyjas posesja :eviltong: Quote
Imbirka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 zgadnij teqqila w jakej ja będe kurtce??????:evil_lol: Ty nie pisz o kurtce tylko o Tysonku - boksiu wagi ciężkiej - to każdy cię rozpozna..:evil_lol: :diabloti: Quote
aśka-od-dagona Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 No, my z Dagiem jestesmy czarni;) tzn-on czarny, na czarnej smyczy, w czarnej obrozy i kagańcu;) a ja... cóz czarne spodnie, czarne glany, czarny sweter i czapka- ogólnie, jak kolega stwierdził, 'ss z obstawy obozu koncentracyjnego'(stąd tez znana jestem jako hans;)) więc jesteśmy raczej charakterystyczni:D czekać będziemy;] czyli jak się teraz crew;) przedstawia? A Tyson to rzeczywiście taki haban?;) Quote
Imbirka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :lol: Obejrzyj zdjęcia z zeszłego tygodnia, mój Imbir przy Tysiu wygląda jak jedno wielkie nieszczęście, ale Tysio to kochany chłopak Quote
aśka-od-dagona Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 obejrzałam zdjątka i pod wrażeniem jestem:D no, teraz tylko czekam na spotkanie:D btw. a Beira chyba akurat wtedy rok skończy?:> Quote
Polna Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ja moze będę, ale nie obiecuje na 100% ;) umówilam się z właścicielami siostry mojej sucz i nie wiem czy się spotkamy, jak nie wypali to będę na zdrowiu i będę świętować roczek mojej suńki :D moze psi tort zabiore :D Quote
Klaudia:-) Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Niestety nas w sobote nie będzie,bo mam zawalony cały dzień i nie dam rady. Quote
aśka-od-dagona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Hmmm, to może jak reszcie nie przeszkadza, to dla Polnej i Klaudii przełożymy na niedziele? Quote
bellatriks Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Hmmm, to może jak reszcie nie przeszkadza, to dla Polnej i Klaudii przełożymy na niedziele? hmm... dla mnie by było super, bo na sobote rodzice wyjechali sobie z jakimś pomysłem, ktory koliduje z naszym spacerkiem, tylko kiedy do kościoła....?:roll: Quote
teqquila Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 mi wszystko jedno czy sobota czy niedziela ale w niedziele jak bedzie ladnie to chyba pojade na trening bo trzeba zaczac cwiczyc i psa przygotowac na jakies zawody :P:) Polna jak lapka Fanty ?? mila aha dzieki bardz Quote
bellatriks Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Imbir1 napisał(a):To co, sobota czy niedziela?????????? ja nie wiem, z calych sił postaram się dostosowac, ale.. niewiadomo co z tego wyjdzie........ no wiecie, rodzice:////// Quote
teqquila Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 to co w niedziele o 12 przed wejsciem do zoo Quote
Imbirka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Justyna nie idziesz na trening??????? Jak tak to może być niedziela, tak jak pisałam możemy być pare po 12-stej Quote
teqquila Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 no nie chce mi sie samej torku rozstawiac :P wiec sie wybiore na spacerek :P mialam jeszcze pogadac o obozie ale trudno kiedy indziej :P juz obiecalam Tysikowi ze idziemy na spacerek z Wami i mi nie popusci :D Quote
Imbirka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Kochany Tysio:loveu: , ok. to widzimy się w niedziele Pisze do wszystkich, proszę nie nawalić, bo my z daleka specjalnie przyjedziemy... Ponieważ ja na Zdrowiu pracuję i raczej nie przyjeżdzam tam w weckendy, więc proszę docenić moje poświęcenie:evil_lol: :diabloti: i się stawić na spacerku Quote
teqquila Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 suchajcie gadalam z Klaudia ona w niedziele tez nie przyjedzie wiec bedzie nas o jedna osobe mniej !! to do zobaczenia Quote
Polna Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ja jutro jestem na złotnie jak cos ;) bo tak wyszło :) chyba po 10 będę Quote
aśka-od-dagona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 hmmm, czyli niedziela o 12 przed zoo? ok:D my zamierzamy być na 100% btw. a jutro tyż w parku jesteśmy jakby co...;] Quote
basia87654321 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ja tez sie postaram przyjsc, latwo mnie rozpoznac..:D na imie mam Basia, mam dredy na glowie i bede albo z czarna podpalana suka o dzwiecznym imieniu Mel albo z blond psem o imieniu Gibson. Oba sa Hovawartami. Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko nowym znajomym... ??? Quote
aśka-od-dagona Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Mel Gibson:D:D świetne;) super że będzie nas więcej:) biorę aparacik:] będzie seeeeesja:D to do zobaczenia jutro(niedziela) o 12.00 pod ZOO:) btw. Basiu nie wiem czy dobrym pomysłem jest podawanie na publicznym forum numeru telefonu... Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 czyli jednak w niedzielę??? kurka, szkoda, bo udalo mi się tatę namówic, żeby mnie podwozł, a nie wiem jak to będzie z niedziela. no, ale coz... zobaczymy.. postaram sie przyjsc, tylko tez sie moge spoznic, bo mam takie tendencje, ze trudno mi sie zebrac do wyjscia z domu:cool3: PZDR:* Quote
basia87654321 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Hm, no dobra to rozumiem ze juz zapisalas moj numer... :) Jesli nie, to na mojej stornie internetowej jest podany ten numer wiec tak czy siak jest ogolno dostepny..;) Bede prawie na 100%... :) Quote
Recommended Posts