Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli Klaudia będzie jechała ze mną tramwajkiem, to pod zoo będziemy chwilkę po 12-stej, więc proszę zaczekać na nas.:lol:

Klaudia u mnie tramwaj jest 11.38 i tym będe jechać (zresztą codziennie jeżdzę tą trasą:angryy: do pracy). To jak widzimy się w 2 wagonie???

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to my bedziemy czekac:) bede chyba w pomaranczowej kurtce :) i z zoltym boksem :) Imbir tak poczekamy :)

a co do kup to nie wazne gdzie sie zalatwia :P no chyba ze przed czyjas posesja :eviltong:

Posted

zgadnij teqqila w jakej ja będe kurtce??????:evil_lol: Ty nie pisz o kurtce tylko o Tysonku - boksiu wagi ciężkiej - to każdy cię rozpozna..:evil_lol: :diabloti:

Posted

No, my z Dagiem jestesmy czarni;) tzn-on czarny, na czarnej smyczy, w czarnej obrozy i kagańcu;)

a ja... cóz czarne spodnie, czarne glany, czarny sweter i czapka- ogólnie, jak kolega stwierdził, 'ss z obstawy obozu koncentracyjnego'(stąd tez znana jestem jako hans;))

więc jesteśmy raczej charakterystyczni:D

czekać będziemy;]

czyli jak się teraz crew;) przedstawia?

A Tyson to rzeczywiście taki haban?;)

Posted

ja moze będę, ale nie obiecuje na 100% ;)
umówilam się z właścicielami siostry mojej sucz i nie wiem czy się spotkamy, jak nie wypali to będę na zdrowiu
i będę świętować roczek mojej suńki :D
moze psi tort zabiore :D

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Hmmm, to może jak reszcie nie przeszkadza, to dla Polnej i Klaudii przełożymy na niedziele?

hmm... dla mnie by było super, bo na sobote rodzice wyjechali sobie z jakimś pomysłem, ktory koliduje z naszym spacerkiem, tylko kiedy do kościoła....?:roll:

Posted

mi wszystko jedno czy sobota czy niedziela ale w niedziele jak bedzie ladnie to chyba pojade na trening bo trzeba zaczac cwiczyc i psa przygotowac na jakies zawody :P:) Polna jak lapka Fanty ?? mila aha dzieki bardz

Posted

no nie chce mi sie samej torku rozstawiac :P wiec sie wybiore na spacerek :P mialam jeszcze pogadac o obozie ale trudno kiedy indziej :P juz obiecalam Tysikowi ze idziemy na spacerek z Wami i mi nie popusci :D

Posted

Kochany Tysio:loveu: , ok. to widzimy się w niedziele

Pisze do wszystkich, proszę nie nawalić, bo my z daleka specjalnie przyjedziemy... Ponieważ ja na Zdrowiu pracuję i raczej nie przyjeżdzam tam w weckendy, więc proszę docenić moje poświęcenie:evil_lol: :diabloti: i się stawić na spacerku

Posted

Ja tez sie postaram przyjsc, latwo mnie rozpoznac..:D na imie mam Basia, mam dredy na glowie i bede albo z czarna podpalana suka o dzwiecznym imieniu Mel albo z blond psem o imieniu Gibson. Oba sa Hovawartami. Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko nowym znajomym... ???

Posted

Mel Gibson:D:D świetne;)
super że będzie nas więcej:) biorę aparacik:] będzie seeeeesja:D

to do zobaczenia jutro(niedziela) o 12.00 pod ZOO:)

btw. Basiu nie wiem czy dobrym pomysłem jest podawanie na publicznym forum numeru telefonu...

Posted

czyli jednak w niedzielę???

kurka, szkoda, bo udalo mi się tatę namówic, żeby mnie podwozł, a nie wiem jak to będzie z niedziela.

no, ale coz... zobaczymy.. postaram sie przyjsc, tylko tez sie moge spoznic, bo mam takie tendencje, ze trudno mi sie zebrac do wyjscia z domu:cool3:

PZDR:*