Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']

wspaniale wygladaja :loveu: Tyson :crazyeye: zakochalam sie w tobie:loveu: a ty Imbirku jedz duzo zebys byl wielki jak twoj kolega:evil_lol:
śliczne żółtaski:loveu: moze kiedys z Tigra tez zawitamy na takie spotkanko;)
pozdrowionka:D

Posted

Dziewczyny Imbirek też się nie może doczekać spotkanka, ale tym razem więcej ruchu a mniej pogadanek. Niech tylko ten śnieg szybciej topnieje, bo ja już nie mam pomysłu gdzie można iść, wszędzie się można teraz potopić.
Simbik my też bardzo chętnie poznamy Opcię (wreszcie):lol:

Jakieś propozycje, gdzie w ten weckend?????????

Posted

Oj Opci to się przyda trochę ruchu, bo dokarmiając te bidoki trochę za mocno dokarmiłam Opkę :lol: . Wygląda jak klucha :p , musimy rozpocząć wiosenne odchudzanko.

Posted

Gdyby było już sucho to zaprosiłabym was na pola za stadionem, a tak to faktycznie tylko kalosze. Wczoraj utopiłam dokładnie swoje buty w parku.

Simbik nie tylko Opka musi się odchudzić, ja też!!!!!!!!!!!:evil_lol:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
My również czekamy na następne spotkanko i z chęcią poznam reszte osób pozytywnie zakręconych(czytaj psiarzy).

Nio wreszcie!!! Do tego spacerku my z Beirą też się już dołączam i nie możemy się go doczekać :multi: . "Dolegliwości kobiece:lol: " Beiroszki dobiegły końca i jesteśmy gotowe do pierwszych wiosennych szaleństw.
Czekamy więc na dalsze instrukcje: Gdzie i kiedy???

Fanci życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

Posted

Fajnie, że dołączyły nowe Psie Maniaczki z Łodzi :lol: .

Czuję, że ten pierwszy prawdziwie wiosenny spacerek odbędzie się w niezłym gronie :multi: :multi: :multi: :multi: .

Posted

hmmm...to może jha troche przedstawie mojego piesa i siebie;)

Dagon- ma rok i trzy miesiące, mieszaniec, stosunkowo posłuszny, w każdym razie wiem ze mi nie zwieje;] straszny z niego bohater:\ na smyczy, ale spuszczony nie przejawia żadnej agresji. Jest dośc duzy(64 cm ok 35 kg...) i jedynym problemem w zabawie moze być jego dynamika...

A ja to ja;) Aska jak widać w nicku;) uczę się w LO, mieszkam na granicy polesia i śródmieścia.

Na spacerki chodzimy do parków: poniatowskiego, zdrowie i julianowski, ale zawsze mozemy gdzieś dojechać;)
oprócz tego okupujemy takie łaki przy manufakturze...

pozdrawiamy

Posted

:lol: Dragon piękny psiak - przystojniaczek

aśka-od-dagona napisał(a):

Dagon- ma rok i trzy miesiące, mieszaniec, stosunkowo posłuszny, w każdym razie wiem ze mi nie zwieje;] straszny z niego bohater:\ na smyczy, ale spuszczony nie przejawia żadnej agresji. Jest dośc duzy(64 cm ok 35 kg...) i jedynym problemem w zabawie moze być jego dynamika...

To nam, a raczej Beirze Dragon jak najbardziej wagowo i wiekowo odpowiada. Moja Beiroszka 1 kwietnia kończy roczek, taki prima aprilisowy żarcik z niej :evil_lol: a waży jakieś 38 kg. Czyli ten sam przedział :lol: .
Może będzie to następny psiak po Opce, który będzie w stanie zmęczyć Beirę :evil_lol: - choć troszkę.

To co Zdrowie w weekend???

Posted

Hmmm, jedziemy dziś do weta, bo ostatnio były problemy z łapa:(, jak pozwoli to my jestesmy chętni:D[na zdrowiu jesteśmy praktycznie co weekend:D]

A Beira rzeczywiście i wagowo i wiekowo w sam raz z Dagiem dopasowana;)

Być moze udałoby mi się ściągnac tez koleżanke ON-kę(8 msc-y) ale nie wiem...

I bardzo dziękujemy z komplement;) i ładnie prosimy bez literki 'r' w imieniu;) to nie była literówka, on się Dagon nazywa(i praktycznie każdy sie na to natnie;))

btw. ktoś jeszcze chętny?:>

Posted

a i owszem, ale żeby tam dojśc potrzebuje około 20 minut, potm tyle zeby wrócić i w tygodniu nie za bardzo mam czas- wole pójśc na łaki przy manufakturze-o ile bliżej mnie...

ale jak coś to spróbuje kiedyś jakiś dzieńw tygodniu wygospodarować;)

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
a Tobie Mila w weekend nie pasuje?

w weekendy szkolimy się z Młodą...choć prawdę mówiąc ostatnimy czasy i wweekendy szwendamy się po Zdrowiu...