teqquila Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 my tez sie niemozemy doczekac nastepnego :P :) Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='teqquila'] wspaniale wygladaja :loveu: Tyson :crazyeye: zakochalam sie w tobie:loveu: a ty Imbirku jedz duzo zebys byl wielki jak twoj kolega:evil_lol: śliczne żółtaski:loveu: moze kiedys z Tigra tez zawitamy na takie spotkanko;) pozdrowionka:D Quote
simbik Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja jak tylko wyprawię dożkę (a to już dziś wieczorem) to również zawitam i tym razem napewno z Opcią :lol: . Quote
teqquila Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Simbik Tysio sie nie moze doczekac spotkania z Opcia :) wiec pewnie jak tylko pogoda pozwoli to moze male spotkanko ?? Quote
Imbirka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dziewczyny Imbirek też się nie może doczekać spotkanka, ale tym razem więcej ruchu a mniej pogadanek. Niech tylko ten śnieg szybciej topnieje, bo ja już nie mam pomysłu gdzie można iść, wszędzie się można teraz potopić. Simbik my też bardzo chętnie poznamy Opcię (wreszcie):lol: Jakieś propozycje, gdzie w ten weckend????????? Quote
teqquila Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 wiecie ja ze soba chyba kaloszki zabiore bo jak wrocilam w sobote to buty 2 dni musialam suszyc:) no ja nie wiem ale moze w jakims wiekszym parku bo ten byl malutki :) Quote
simbik Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Oj Opci to się przyda trochę ruchu, bo dokarmiając te bidoki trochę za mocno dokarmiłam Opkę :lol: . Wygląda jak klucha :p , musimy rozpocząć wiosenne odchudzanko. Quote
Imbirka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gdyby było już sucho to zaprosiłabym was na pola za stadionem, a tak to faktycznie tylko kalosze. Wczoraj utopiłam dokładnie swoje buty w parku. Simbik nie tylko Opka musi się odchudzić, ja też!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 My również czekamy na następne spotkanko i z chęcią poznam reszte osób pozytywnie zakręconych(czytaj psiarzy). Quote
Polna Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 a my robim y przerwe na około dwa tygodnie :/ łapka skaleczona i kuśtyka mi pies Quote
bellatriks Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Polna napisał(a):a my robim y przerwe na około dwa tygodnie :/ łapka skaleczona i kuśtyka mi pies biedna Fantka:( życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia i szaleństw:cool3: Quote
teqquila Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 biedna Fancia pozdrow ja od nas :) jak bedziemy na spacerku to zdjecia wam porobimy zebyscie sie poczoly jak byscie tam byly:) Quote
Givera Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Klaudia:-) napisał(a):My również czekamy na następne spotkanko i z chęcią poznam reszte osób pozytywnie zakręconych(czytaj psiarzy). Nio wreszcie!!! Do tego spacerku my z Beirą też się już dołączam i nie możemy się go doczekać :multi: . "Dolegliwości kobiece:lol: " Beiroszki dobiegły końca i jesteśmy gotowe do pierwszych wiosennych szaleństw. Czekamy więc na dalsze instrukcje: Gdzie i kiedy??? Fanci życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Quote
basia87654321 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Czesc, jestem tu nowa(tu-czyt. na forum) ale mieskzam w Łodzi i chetnie pospacerowalabym z moimi bestiami wsrod innych psiakow. Dajcie czas i miejsce... a ja (jesli bede mogla) to wpadne.. ;) Baska Quote
aśka-od-dagona Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 My! My chcemy;) Specjalnie dla tego topicu ześmy się zarejestrowali;] Dzięki Borderka(tu chyba Klaudia?) za info:D [tyle, że mamy z tym forum straszne problemy techniczne...:() Quote
Givera Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Fajnie, że dołączyły nowe Psie Maniaczki z Łodzi :lol: . Czuję, że ten pierwszy prawdziwie wiosenny spacerek odbędzie się w niezłym gronie :multi: :multi: :multi: :multi: . Quote
aśka-od-dagona Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 hmmm...to może jha troche przedstawie mojego piesa i siebie;) Dagon- ma rok i trzy miesiące, mieszaniec, stosunkowo posłuszny, w każdym razie wiem ze mi nie zwieje;] straszny z niego bohater:\ na smyczy, ale spuszczony nie przejawia żadnej agresji. Jest dośc duzy(64 cm ok 35 kg...) i jedynym problemem w zabawie moze być jego dynamika... A ja to ja;) Aska jak widać w nicku;) uczę się w LO, mieszkam na granicy polesia i śródmieścia. Na spacerki chodzimy do parków: poniatowskiego, zdrowie i julianowski, ale zawsze mozemy gdzieś dojechać;) oprócz tego okupujemy takie łaki przy manufakturze... pozdrawiamy Quote
aśka-od-dagona Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 a to Dagon(zdjecie stosunkowo stare-zrobimy niedługo jakies nowe): Quote
Givera Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :lol: Dragon piękny psiak - przystojniaczek aśka-od-dagona napisał(a): Dagon- ma rok i trzy miesiące, mieszaniec, stosunkowo posłuszny, w każdym razie wiem ze mi nie zwieje;] straszny z niego bohater:\ na smyczy, ale spuszczony nie przejawia żadnej agresji. Jest dośc duzy(64 cm ok 35 kg...) i jedynym problemem w zabawie moze być jego dynamika... To nam, a raczej Beirze Dragon jak najbardziej wagowo i wiekowo odpowiada. Moja Beiroszka 1 kwietnia kończy roczek, taki prima aprilisowy żarcik z niej :evil_lol: a waży jakieś 38 kg. Czyli ten sam przedział :lol: . Może będzie to następny psiak po Opce, który będzie w stanie zmęczyć Beirę :evil_lol: - choć troszkę. To co Zdrowie w weekend??? Quote
aśka-od-dagona Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Hmmm, jedziemy dziś do weta, bo ostatnio były problemy z łapa:(, jak pozwoli to my jestesmy chętni:D[na zdrowiu jesteśmy praktycznie co weekend:D] A Beira rzeczywiście i wagowo i wiekowo w sam raz z Dagiem dopasowana;) Być moze udałoby mi się ściągnac tez koleżanke ON-kę(8 msc-y) ale nie wiem... I bardzo dziękujemy z komplement;) i ładnie prosimy bez literki 'r' w imieniu;) to nie była literówka, on się Dagon nazywa(i praktycznie każdy sie na to natnie;)) btw. ktoś jeszcze chętny?:> Quote
mila_2 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 widzę, że tylko weekendy wchodzą w rachubę - a szkoda - Zdrowie w tygodniu pięęęękna sprawa;) Quote
aśka-od-dagona Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 a i owszem, ale żeby tam dojśc potrzebuje około 20 minut, potm tyle zeby wrócić i w tygodniu nie za bardzo mam czas- wole pójśc na łaki przy manufakturze-o ile bliżej mnie... ale jak coś to spróbuje kiedyś jakiś dzieńw tygodniu wygospodarować;) Quote
mila_2 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):a Tobie Mila w weekend nie pasuje? w weekendy szkolimy się z Młodą...choć prawdę mówiąc ostatnimy czasy i wweekendy szwendamy się po Zdrowiu... Quote
Recommended Posts