Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
My też czekamy na następny spacer i mam nadzieje,że dołączy reszta dogomaniaków z Łodzi.

ja bardzo chętnie, jeżeli tylko tata będzie mogl mnie podwieźć:cool3:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
My też czekamy na następny spacer i mam nadzieje,że dołączy reszta dogomaniaków z Łodzi.

Super zdjęcia!
Jak tylko skończa się "nieuniknione kobiece dolegliwości":lol: Beiry to my na pewno powiększymy grono łódzkich spacerowiczów. Przypuszczam (i mam nadzieję), że cieczka skończy się na dniach, tak więc na nastepny spacerek powinniśmy stawić się w pełnej gotowści :multi: :multi: :multi: .

Posted

Simbik, w której części miasta mieszkasz? Imbir jest bardzo chtny do spacerków,a muszę go resocjalizować z innymi psiakami najlepiej boksiami. Mieszkamy na Widzewie a na Zdrowiu to ja pracuję. Poszukujemy bliżej domku spacerkowiczy, no chyba że w weckend, to możemy kursować

Posted

Kasia - to daj znać kiedy możecie. Ja mam zakaz bez TZa chodzenia na Zdrowie - podobno jacyś bandyci po parkach grasują - ale jak mu powiem, że jestem umówiona to może mnie puści. Poza tym ten tydzień mam wolny, czyli nie muszę tyrać w dwóch firmach i mogę poświęcić się przyjemnościom:D:D:D

Posted

Imbir1 napisał(a):
teqquila bardzo fajnie, czekamy.

Hej ludzie co w ten weckend????? Spacerek, może na Widzewie???????

No chyba, że jakieś inne propozycje

a może gdzieś bardziej w stronę środmieścia..:cool3:

Posted

kto jeszcze chetny na spacerek ?? to tylko my 3 bedziemy ??

no wiec bylysmy we 3 no pozniej doszla simbik!! tak bylysmy zagadane ze zapomnialam o zdjeciach!! a po to wlasnie wzielam aparat !! mamy tylko 2 :P
na zdjeciach Mika ta z tylu i 2 boksie Imbir i Tyson

Posted

Dziękujemy za spacerek, faktycznie gadulec włączył nam się straszny.
No tak, te kaczki i ptasia grypa i w tym wszystkim Imbir na środku stawu... Obiecujemy,że na następnym spacerku będziemy bardziej zdyscyplinowani....
Jeszcze raz dziękujemy i czekamy na następne spotkanko.