Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe jak troche się ociepli, a ja wyzdrowieje to na spacerki na widzewie bardzo chętnie sie wybiore :D zwłaszcza koło lasku obok gim 34 gdzie jest tez LO 32 do ktorego uczęszczam ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
hehe jak troche się ociepli, a ja wyzdrowieje to na spacerki na widzewie bardzo chętnie sie wybiore :D zwłaszcza koło lasku obok gim 34 gdzie jest tez LO 32 do ktorego uczęszczam ;)

hehe...
dobre to LO???

Posted

Witajcie!
Jestem z Widzewa i mam 3 mies. labradorka Paco. Jestem chętna na spotkanko, może byc niedziela przed południem. Po południu organizuję spotkanie chętnych osób do organizacji Strazy Dla Zwierzat, więc jesli ktoś jest chętny to prosze o kontakt oliwia@widzew.net Pozdrowionka.

Posted

Chyba dobre to LO skoro się tu znalazłam :eviltong:
Klaudia to Ty chodzisz go gim 34, tak:cool1: ? No prosze :eviltong: A ja do 2E w liceum ;) Wcześniej byłam w hiszpańskiej,ale poległam na polu bitwy przez moje ciągłe kłopoty ze zdrowiem :eviltong:

Posted

Który dzień i godzina w końcu? Może sobota 11?
Ponieważ jestem nowa w Waszym gronie napiszcie cos o sobie i swoich piesiach. Ja mam na imie Ania, 27 lat i 3 mies. labradorka Paco. :lol:

Posted

No juz nie róbie ze mnie...:crazyeye:
Gimnazjum 34 i LO 32 mieści się w jednym budynku i na jednej ulicy...na Czajkowskiego. Chyba wiem do jakiej szkoły od lat trzech uczęszczam...:cool1:

Posted

Spoko spoko :D Się tylko trochę zdziwiłam :eviltong:
No ja na spotkanku się nie pojawię niestety bo chora siedze w domu do poniedziałku...:roll:

Posted

OK,czyli sobota o 11 w okolicach LO 32/lasku.Mam na imię Klaudia,a mój psiak to borderowata sunia Mika,ma 7 lat i kocha wszystko co można aportować. Zapraszam na jej stronke,do galerii.

Posted

Kuruję sie, ale na antybiotykach jestem więc może moich czterech liter narazie wietrzyc nie będę. Jeszcze nie raz spotkanko będzie i obiecuję, ze postaram się z rudzielcami zjawic ;) Ja chcę już wiosnę:shake:

Posted

Dzięki za miły spacerek,mam nadzieje,że nie ostatni.
Psiaki na spacerku to bokserek Imbir,labradorek Pako i moja Mika. Zdjęcia były robione w "ekstremalnych" warunkach,bo psiaki ciągle szalały,a najtrudniej było uchwycić tego najmniejszego,najmłodszego,ale najbardziej ruchliwego czyli Pako.

Posted

My też dziękujemy, za spacerek i życzymy sobie częściej. Mamy nadzieję, że jeszcze ktoś do nas dołączy.

P.s. po powrocie do domu zostaliśmy siłą i przemocą wyciągnięci jeszcze na godzinny spacer. Imbir słodko chrapie na kanapie, a ja dopiero usiadłam do kompa.