Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teqquila napisał(a):
no to dobrze :) moze sie na szkoleniu spotkamy :) juz wiosna oczywiscie !! szkoda tylko ze ona nie chce przyjsc :P

Jaką wiosną:shake: ??? W tym roku wiosny nie będzie:eviltong: .

A na "tresurze" :evil_lol: spotkać będzie można również niesforną Beirę.

Posted

A są jacyś właściciele Yoreczków, lub innych małych piesków, chętni na spacerek?
Ja muszę Ramzesa "integrować" ale nie mam z kim ;)
A niestety pieski większe niż duży west nie wchodzą w rachubę... :placz: :lol:

Posted

Na szkoleniu równiez my się pojawimy jak tylko będzie w miare ciepło i sucho. Fajnie,ze z sunią wszystko ok. Tak szczerze to od jakiegoś czasu żałuje,że mojej suni nie wysterylizowałam ale 7 lat temu raczej wszyscy mówili o szkodach a nie korzyściach które niesie sterylka.

Posted

Justyna trudno mi powiedzieć,najlepiej jak najwcześniej,ale poczekam jak będzie ciepło.Jezeli będzie taka pogoda jak dzisiaj to może w sobote już pojade,to zależy też od nauki,bo w tym roku mam egzaminy i oceny są bardzo ważne.

Posted

Za dwa tygodnie, jak już nam się wszystko podgoji to się chętnie wybierzemy. Okolice elektrociepłowni EC4 na Widzewie były naszym ulubionym terenem do spacerów z naszą poprzednią psicą Simbą :lol: .

Posted

ja jestem from Śródmieście, ale jeśli tylko dojazd byłby łatwy, to może udałoby mi się podpiąć:cool3:

oczywiście o ile się nie rozchoruję, bo coś mnie chyba zaczyna łapać:shake:

Posted

My niestety jesteśmy zmuszone, przez najbliższe dni, spacerować z Beirą same w odludne miejsca:placz:
Beira stała się "mała kobietką" :evil_lol: tak więc spacery z "chętnymi" przystojniakami odpadają, zostają nam jedynie jako towarzystwo łagodne sunieczki.

Ale jak tylko będzie "po" to pierwsze co to stawiamy się na szkoleniu - mam nadzieję, że do tego czasu wiosna do nas zawita.
Nad Rzeszowem podobno już bociany się pokazały :multi:

Posted

Witajcie, my z Imbirkiem chętnie się dołączymy do spacerku na Widzewie. Mieszkamy przy stadionie i bardzo często kursujemy ul.Lawinową albo Henrykowską w stronę Mileszek, tam są pola i dużo przestrzeni do szaleństw - to tylko propozycja. Na długi spacerek zawsze jesteśmy chętni.:lol:

Posted

a ja chyba zacznę szlaki przecierac w okolicach radogoszcza a jeszcze lepiej Zgierza;) - w okolicach nowego domu sporo pola do biegania ale z psiego towarzystwa to namierzyłam na razie sznaucerka miniaturkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
a ja chyba zacznę szlaki przecierac w okolicach radogoszcza a jeszcze lepiej Zgierza;) - w okolicach nowego domu sporo pola do biegania ale z psiego towarzystwa to namierzyłam na razie sznaucerka miniaturkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no to fajnie
ja, zem odludek z radogoszcza wschód :P

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Pasuje weekend,sobota może być nie wiem koło 11 lub niedziela kołó 12? Jeżeli macie jakieś inne propozycje to dawajcie jakos się dogadamy,żeby wszystkim pasowało.:multi: ;)

ta sobota????