teqquila Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no to dobrze :) moze sie na szkoleniu spotkamy :) juz wiosna oczywiscie !! szkoda tylko ze ona nie chce przyjsc :P Quote
Givera Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 teqquila napisał(a):no to dobrze :) moze sie na szkoleniu spotkamy :) juz wiosna oczywiscie !! szkoda tylko ze ona nie chce przyjsc :P Jaką wiosną:shake: ??? W tym roku wiosny nie będzie:eviltong: . A na "tresurze" :evil_lol: spotkać będzie można również niesforną Beirę. Quote
nikusia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 A są jacyś właściciele Yoreczków, lub innych małych piesków, chętni na spacerek? Ja muszę Ramzesa "integrować" ale nie mam z kim ;) A niestety pieski większe niż duży west nie wchodzą w rachubę... :placz: :lol: Quote
Klaudia:-) Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Na szkoleniu równiez my się pojawimy jak tylko będzie w miare ciepło i sucho. Fajnie,ze z sunią wszystko ok. Tak szczerze to od jakiegoś czasu żałuje,że mojej suni nie wysterylizowałam ale 7 lat temu raczej wszyscy mówili o szkodach a nie korzyściach które niesie sterylka. Quote
teqquila Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 to co do zobaczenia na treningu :) kiedy chcecie zaczac tresure ?? bo my na trening chyba sie wybieremy w ta sobote no chyba ze bedzie zimno :P:d Quote
Klaudia:-) Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Justyna trudno mi powiedzieć,najlepiej jak najwcześniej,ale poczekam jak będzie ciepło.Jezeli będzie taka pogoda jak dzisiaj to może w sobote już pojade,to zależy też od nauki,bo w tym roku mam egzaminy i oceny są bardzo ważne. Quote
mia_mia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 a moze ktos chetny na spacerek w okolicach widzewa bardziej? Quote
simbik Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Za dwa tygodnie, jak już nam się wszystko podgoji to się chętnie wybierzemy. Okolice elektrociepłowni EC4 na Widzewie były naszym ulubionym terenem do spacerów z naszą poprzednią psicą Simbą :lol: . Quote
Klaudia:-) Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Co do spotkania w okolicach widzewa to ja jestem chętna,bo mieszkam na widzewie i bardzo mi to pasuje. Quote
bellatriks Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ja jestem from Śródmieście, ale jeśli tylko dojazd byłby łatwy, to może udałoby mi się podpiąć:cool3: oczywiście o ile się nie rozchoruję, bo coś mnie chyba zaczyna łapać:shake: Quote
teqquila Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 my na widzew mamy daleko no ale moze sie wybierzemy no chyba ze na trening pojdzemy jak bedzie ladnie :) Quote
Givera Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 My niestety jesteśmy zmuszone, przez najbliższe dni, spacerować z Beirą same w odludne miejsca:placz: Beira stała się "mała kobietką" :evil_lol: tak więc spacery z "chętnymi" przystojniakami odpadają, zostają nam jedynie jako towarzystwo łagodne sunieczki. Ale jak tylko będzie "po" to pierwsze co to stawiamy się na szkoleniu - mam nadzieję, że do tego czasu wiosna do nas zawita. Nad Rzeszowem podobno już bociany się pokazały :multi: Quote
Imbirka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Witajcie, my z Imbirkiem chętnie się dołączymy do spacerku na Widzewie. Mieszkamy przy stadionie i bardzo często kursujemy ul.Lawinową albo Henrykowską w stronę Mileszek, tam są pola i dużo przestrzeni do szaleństw - to tylko propozycja. Na długi spacerek zawsze jesteśmy chętni.:lol: Quote
Klaudia:-) Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ja proponuje spotkanko w weekend w okolicach elektrowni na Widzewie lub lasku koło 34 Gimnazjum. Moze być? Quote
Imbirka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 To 34 gimnazjum to jest to w okolicy Kościoła???????? Moja koleżanka mieszka na Gogola, to tam????????? Quote
teqquila Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Givera no to my z Tyskiem gratulujemy :) i czekamy az sie skonczy by popatrzec jak sie szkolicie :P :) pozdrowienia Quote
Klaudia:-) Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Tak, to jest ta duża szkoła naprzeciwko kościoła. Tam jest taki park/lasek. Dalej można polami dojść aż na janów/olechów lub do elektrowni. Quote
Imbirka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No to wiem, teraz to tylko Kiedy?????????? i o której???????????? Quote
mila_2 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 a ja chyba zacznę szlaki przecierac w okolicach radogoszcza a jeszcze lepiej Zgierza;) - w okolicach nowego domu sporo pola do biegania ale z psiego towarzystwa to namierzyłam na razie sznaucerka miniaturkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Pasuje weekend,sobota może być nie wiem koło 11 lub niedziela kołó 12? Jeżeli macie jakieś inne propozycje to dawajcie jakos się dogadamy,żeby wszystkim pasowało.:multi: ;) Quote
Imbirka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 dla mnie ok, wolę sobote, jak nie da rady to się dostosujemy Quote
Polna Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 mila_2 napisał(a):a ja chyba zacznę szlaki przecierac w okolicach radogoszcza a jeszcze lepiej Zgierza;) - w okolicach nowego domu sporo pola do biegania ale z psiego towarzystwa to namierzyłam na razie sznaucerka miniaturkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to fajnie ja, zem odludek z radogoszcza wschód :P Quote
Incunabula Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Polna napisał(a):no to fajnie ja, zem odludek z radogoszcza wschód :P A ja Bałuty.. Możnaby zorganizować coś dla tamtej części Łodzi ;) . Quote
bellatriks Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Pasuje weekend,sobota może być nie wiem koło 11 lub niedziela kołó 12? Jeżeli macie jakieś inne propozycje to dawajcie jakos się dogadamy,żeby wszystkim pasowało.:multi: ;) ta sobota???? Quote
Recommended Posts