simbik Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Zdjątka wyszły super :multi: . Dziękujemy za miłe towarzystwo i polecamy się na przyszłość :lol: . Quote
Koma Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 super fotki :klacz: musiało być super :) ale już widzę że moja by do towarzystwa nie przypasowała :shake: Quote
teqquila Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 simbik to nie wsystkie zdjecia mam jeszcze kilka zdjec ! powstawiam moze jutro :) moge tez wysla :P to czekamy niecierpliwie na nastepne spotka nie i jak tam Opka padla ?? bo Tyson spal do 20 i nie chialo mu sie wyjsc na wieczorny spacer :P:D Quote
simbik Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Opka z Beirą w drodze powrotnej doszły już do wniosku, że wystarczająco odpoczeły i czas na dalszą zabawę :grin: :Dog_run: . W domciu owszem była ciut spokojniejsza, ale nie na tyle, żeby odpoczywać czy spać :cooldevi: . My niestety w następną sobotę mamy sterylizację, więc na pewien czas wypadamy z gry :sad: . Jednak jak wrócimy to sobie odbijemy :Dog_run: :multi: . Quote
teqquila Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 simbik juz wyslalam :) troche duzo :P mam nadzieje ze nie zapchalam Ci skrzynki !! za Opke bedziemy trzymac kciuki i czekac do nastepnego razu :) a Tyska tak wymeczyla ze ledwo co do domku dotarl :) Quote
Givera Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='bellatriks']musiało być naprawdę wesoło:p Było i to nawet bardzo, Polna aż 2 razy miała miękkie lądowanie na śnieg :lol: - zasługa Opki, Tysona i Beiry. Zdjęcia REWELACJA. Teqquila będę wdzięczna za zapchanie skrzynki jeszcze innymi zdjęciami ze spacerku:razz: . Ja postaram się dziś wieczorem wrzucić też kilka swoich. Beira po powrocie do domu, tak jak stała tak padła na łóżko :multi: , jednak w chwilę poźniej zostało jej jeszcze na tyle energii, co by poobgryzać "trochę"swój koszyk:angryy: . Mila_2 miała rację sądząc, że Opka z Beirą przypadną sobie do gustu;) . My też trzymamy kciuki i łapki za Opkę i czekamy na kolejne wesołe spotkania:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
simbik Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Hej Może jakiś wieczorny spacerek po Zdrowiu przed wekendem, zanim pójdziemy pod skalpel. Dziękuje za trzymanie kciuków. Ja już się boję :shake: . Dobrze, że chociaż ona nie wie co ją czeka. Quote
Givera Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 simbik napisał(a):Hej Może jakiś wieczorny spacerek po Zdrowiu przed wekendem, zanim pójdziemy pod skalpel. Dziękuje za trzymanie kciuków. Ja już się boję :shake: . Dobrze, że chociaż ona nie wie co ją czeka. My z Beirą jesteśmy jak najbardziej ZA!! Muszę tylko wcześniej wiedzieć w który dzień. Trzeba Opkę wymęczyć na zapas. Choć raczej niemożliwe jest zatrzymać erupcję wulkanu energii :diabloti: . Nie martw się będzie dobrze :multi: . My trzymamy kciuki a psiaki łapki. Quote
Polna Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 i my takze kciuki i łapki będziemy trzymać a przez te upadki to ja się boje na spacery chodzić :lol: Quote
Klaudia:-) Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 My też trzymamy kciuki za Opke,a jak się pogoda poprawi może dołączymy do was,jezeli tylko chcecie? Quote
e.v.a Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Opka bedzie dobrze trzymamy kciuki i łapki za ciebie:bigok: Tigre czeka to samo za rok :evil_lol: Quote
simbik Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 simbik napisał(a):Hej Może jakiś wieczorny spacerek po Zdrowiu przed wekendem. Ponawiam pytanie. My najchętniej środa lub czwartek. Givera pasują Ci te dni ? mila 2 a Ty ? Godzinę możemy dopasować do chętnych. Quote
mila_2 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ja jestem praktycznie codziennie ok. 18 (oprócz weekendów) - szwędemy się w mniejszym lub większym gronie po Zdrowiu... Quote
Givera Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='simbik']Ponawiam pytanie. My najchętniej środa lub czwartek. Givera pasują Ci te dni ? mila 2 a Ty ? Godzinę możemy dopasować do chętnych. Ja już wcześniej odpowiedziałam, że my z Beirą jesteśmy jak najbardziej Za. Beira chyba nawet dwa razy ZA:evil_lol: . Dzień i godzina nie robią mi większej różnicy, mogę się dostosować - byle nie dziś. A więc czekamy na dalsze wytyczne co do spacerku :Dog_run: :Dog_run: Quote
simbik Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No to ja będę środa i czwartek o 18. Dziś też nie dam rady. Givera ty bedziesz szła pieszo? Jeżeli tak to możemy się spotkać po drodze przy skrzyżowaniu z McDonaldem, tak za 20 szósta. Quote
Givera Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='simbik']No to ja będę środa i czwartek o 18. Dziś też nie dam rady. Givera ty bedziesz szła pieszo? Jeżeli tak to możemy się spotkać po drodze przy skrzyżowaniu z McDonaldem, tak za 20 szósta. Tak, bedziemy szły piechotka. Do zobaczenia jutro za 20 szósta gdzies pod McDonaldem. Quote
Givera Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Pierwsza częsć mojej sesji z sobotniego spacerku na Zdrowiu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Givera Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Jasne, ze tak. Jak by co to mam jeszcze kilka fajnych fotek z Fanta i reszta ferajny. Quote
Polna Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 to ja chętna, ale nie wiem czy chcę Ci się wstawiać ;) A ja gapa, zapomniałam się spytać jak masz na imię :lol: Quote
Givera Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Polna napisał(a):to ja chętna, ale nie wiem czy chcę Ci się wstawiać ;) Jak znajdę czas to je powstawiam, a jak nie to te najfajniejsze prześlę ci na poczte. Polna napisał(a):A ja gapa, zapomniałam się spytać jak masz na imię :lol: Ze mnie jeszcze większa, bo się zapomniałam przedstawić :evil_lol: Kasia jestem :lol: . Quote
teqquila Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 simbik jak sie Opka czuje?? kiedy na spacerek bedziecie mogly isc?? :) pozdrowienia dla Was Quote
simbik Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 teqquila napisał(a):simbik jak sie Opka czuje?? kiedy na spacerek bedziecie mogly isc?? :) pozdrowienia dla Was Witam po długiej przerwie. Dziś już mogę ze spokojnym sumieniem powiedzieć, że wszysko jak najbardziej wporządku :cool1: . Trochę komplikacji było przy zabiegu, ale na dzień dzisiejszy głównym moim problemem jest opanowanie mojej szalonej Opeczki:evil_lol: . Ona się zupełnie nie przejmuje, że jest rekonwalescentem. We wtorek zdjęcie szwów. Jednak niestety do psich szaleństw to nam jeszcze daleko :shake: . Dopiero za jakieś trzy tygodnie możemy sobie pozwolić na psie przepychanki :lol: . Czyli pewnie do zobaczenia wiosną. P.S. Razem z Opcią dziękujemy za trzymanie kciuków. Quote
Koma Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 simbik super że już niunia ok :) a tak przy okazji chciałam spytać jak Twoje odczucie po sterylce? Mianowicie czy były jakieś problemy i jak jest teraz no i tak ogólnie- czy nie żałujesz? :) Bo ja się na sterylką naszej Komki zastanawiam i staram się poznać opinie tych którzy swoje sucze sterylizowali ;) Aha i gdzie Opke cieliście? Quote
Recommended Posts