simbik Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Givera']Ja z Beirą, jako że z Retkini, też stawiamy na Zdrowie, zarówno psychiczne jak i fizyczne :evil_lol: Simbik a Wam Zdrowie pasuje??? No mi jak najbardziej :lol: . Mieszkam na Retkińskiej. Quote
Polna Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 No mi średnio, ale chyba będę ;) (radogoszcz :/) Quote
mila_2 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 żart jakiś:crazyeye: wczoraj na Zdrowiu sfora tzw. Pięciu szalała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: btw. Myślę, że Beria z Opką by się dogadały i może Opka by się w końcu zmęczyła;) Quote
Givera Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 tw. Myślę, że Beria z Opką by się dogadały i może Opka by się w końcu zmęczyła;-) I na odwrót, może by wteszcie ktoś wymęczył Beirę:diabloti: . Nio to fajnie. Znamy już miejsce "psiej randki w ciemno" :lol: Teraz ustalmy dzień i godzinkę. Mnie wszystko jedno, mogę się dostosować do reszty. Quote
simbik Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ja też się mogę dostosować. Choć preferowana sobota :lol:, no i żeby jeszcze było widno, bo to zawsze sympatyczniej. Quote
teqquila Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 mi najbardziej sobota !! godzina obojetnie :) moze byc przed poludniem albo w samo poludnie :) Quote
Givera Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Czyli co umawiamy się na sobotę na 12.00???? Mnie pasuje. Jak reszta??? A w którym miejscu zbiórka :evil_lol: ??? ps. przydałoby się zabrać aparat, coby jakaś sesję zrobić naszym "pociechom"! Quote
teqquila Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 mi pasuje :) aparacik bede miala :) a gdzie zbiorka hm.. moze gdzies przed zoo?? Quote
simbik Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Może być przed ZOO o 12.00. To pozdrowionka i do soboty:lol: . Quote
Givera Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Super :multi: Tak więc stawiam się z Beiroszką o 12 przed ZOO. Mam jakieś takie dziwne wrażenie, że muszę się zaopatrzyć w duuuuuuuużą ilość psich ciasteczek :eviltong: dla naszych potworków. Quote
mila_2 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ja dziś jestem na 100 % Kasia z Opką też wstępnie się pisały...koło 18 w tej alejce co ostatnio btw. oczysicie inteligentnie wpisów wszystkich nie przeczytałam...My sobota przedszkole - więc odpadamy Quote
simbik Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Opcia jak najbardziej dziś na Zdrówku będzie tylko dla odmiany z panciem :lol: . Quote
Givera Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 mila_2 napisał(a):ja dziś jestem na 100 % Kasia z Opką też wstępnie się pisały...koło 18 w tej alejce co ostatnio btw. oczysicie inteligentnie wpisów wszystkich nie przeczytałam...My sobota przedszkole - więc odpadamy Ja dziś nie dam rady, niestety :shake: . A Opka z Betą to często na tym Zdrowiu hasają?? I my z Beiroszką nic o tym nie wiemy, choć tak blisko mieszkamy a też byśmy chciały (może ja nie koniecznie, ale Beira na pewno):lol: . Beira ma aktualnie urlop dziekański od przedszkola, wrócimy tam na wiosnę czyli za jakieś 4 tygodnie. Może będą w tej samej "klasie" Quote
Polna Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 my tez będziemy :) a czy psiaki nie zgniota mi beagle'a :P Quote
simbik Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Moja w ostatni wekend bawiła się z pewną beagle'ówną i ofiar nie było ;) .Tylko komicznie wyglądało jak moja Opcia starała się jej nie zdeptać. Quote
Givera Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Polna napisał(a): :) a czy psiaki nie zgniota mi beagle'a :P Beira wprost przepada za beagle'kami, jej przyjaciel z lat szczenięcych był/jest beaglem (dawno się nie widzieli) i odstawiali zawsze takie harce, że aż obroże ginęły w trawach:diabloti: . Tak więc nie ma obawy, zresztą Beira i Twój psiaczek to jak rodzina - bo obydwa gończe, najwyżej będą się gonić :eviltong: . Quote
Polna Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 a ja jej nie zlapie :lol: mam nadzieje, ze dojade :P Quote
teqquila Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Polna czym bedziesz jechala znaczy jakim autobusem?? Quote
e.v.a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 witajcie :) mamy pytanko do was . jestescie z lodzi wiec napewno mi pomozecie :razz: chcialam sie dowieziec czegos o przedszkolach dla psiakow (cena ,miejsce moze jakies linki i takie tam ;) ) licze na was :cool1: pozdrowionka :) Quote
teqquila Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='evaxon']witajcie :) mamy pytanko do was . jestescie z lodzi wiec napewno mi pomozecie :razz: chcialam sie dowieziec czegos o przedszkolach dla psiakow (cena ,miejsce moze jakies linki i takie tam ;) ) licze na was :cool1: pozdrowionka :) witaj moge podac Ci link do naszej szkoly <znajduje sie na zlotnie > a teraz kilka zdjec ze spotkania :) dzisiejszego :) Quote
Polna Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Justyna moge fotki przekopiowac na beagle'owe forum :) masz moze jeszcze Fante :D Quote
teqquila Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 tak mozesz mam jeszcze fante moge Ci wyslac chyba ze chcesz na forum?? Quote
bellatriks Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 super fotki:multi: musiało być naprawdę wesoło:p Quote
Klaudia:-) Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Szkoła dla psów w Łodzi http://szkolenia.ipon.pl lub www.forfun.dog.pl Spotkanko chyba wam sięudało,a psiaki wygladają na szczęśliwe. Quote
Recommended Posts