Diana14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 bellatriks napisał(a):dobrze, że nie przede mną;) ale fakt, nigdy nie myślałam, że collie są takie szczekliwe:razz: PZDR:* Sa są aczkolwiek w domciu siedza cichutko ;) Mnie ich szczekanko nie przeszkadza (bo na codzień nie jest tak intensywne :P) No ale przynajmniej nas znalazłaś :P Quote
bellatriks Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Diana14 napisał(a):Sa są aczkolwiek w domciu siedza cichutko ;) Mnie ich szczekanko nie przeszkadza (bo na codzień nie jest tak intensywne :P) No ale przynajmniej nas znalazłaś :P na początku stałam jak debilka po 2 stronie. Ale wszystko dzięki tacie. Zwrocil uwage, że "tam stoją jacyś ludzie z psami"(tu pomogły głośne nawoływania Limby i Vegi). A ponieważ nie widzieliśmy co to za psy, bo śnieg je zasłaniał, postanowiliśmy podejść. Jak się okazało, że to 2 collie, sprawa byla oczywista. No bo kto inny z dwoma owczarkami stałby przed zoo i wyraźnie na kogoś czekal, jeśli nie Ty???:eviltong: PZDR :buzi: Quote
Diana14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Hehe mogłoby się tylko ocieplić to możnaby częściej robić takie spacerki :D Szkoda tylko, że nikt aparatu nie miał...:roll: Quote
teqquila Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 mi tez bylo milo Was poznac:) u mnie jest odwrotnie na dworku Tysiek nie szczeka ale zato w domciu:P Tyson jest szczesliwy ze poznal 2 kolezanki :) bellatriks Tyson musial Cie bardzo polubic bo on do ludzi jest nie ufny !! nie lubi jak go ktos obcy glaszcze :) juz sie nie moge doczekac nastepnego spacerku :) Quote
Koma Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 W takim razie zapraszam na dąbrowę na następny spacerek :lol: Może park Podolskiego? ;) Quote
Polna Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 I mi było bardzo miło :) Troche lepiej juz idzie nam, ale się okaze. Na dąbrowe daleko od nas, chyba ze łatwy dojazd z pl. Wolności P.S Fanta szczeka wszędzie :P Quote
Diana14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Polna malutka jest mloda jeszcze i psy w tym wieku szybko się uczą więc jeśli bedziecie regularnie ćwiczyć to na pewno sie uda ;) Ćwicz np codzinnie, ale krótko :D Nie pozwól żeby ona skakała na Ciebie albo szarpała smycz. Staraj się na poczatku żeby ona chociaz chwilke stała w miejscu, nieważne jak byleby stała. I wtedy nagroda. Jak ona próbuje dostać się do smakołyka który masz w ręce to powtórz z nią lekcję skupiania uwagi na człowieku. Powinno pomóc ;) Pozdrawiam i powodzenia w nauce :D P.S. Mam nadzieję, ze spotkamy się gdzieś na wystawie ;) Wtedy np będę Ci mogła pokazac bardziej profesjonalną "Vegę wystawową" :P Quote
bellatriks Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 teqquila napisał(a):mi tez bylo milo Was poznac:) u mnie jest odwrotnie na dworku Tysiek nie szczeka ale zato w domciu:P Tyson jest szczesliwy ze poznal 2 kolezanki :) bellatriks Tyson musial Cie bardzo polubic bo on do ludzi jest nie ufny !! nie lubi jak go ktos obcy glaszcze :) juz sie nie moge doczekac nastepnego spacerku :) bardzo mi miło to słyszeć, ja też go bardzo polubiłam;) :multi: widziałam, że jest nieźle wyszkolony:razz: Quote
simbik Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [SIZE="4"]Bardzo proszę Łodziaków o zajrzenie do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1324752&postcount=9:multi: Quote
teqquila Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 bellatriks napisał(a): widziałam, że jest nieźle wyszkolony:razz: jeszcze mu duzo brakuje do perfekcji :P Quote
bellatriks Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 teqquila napisał(a):jeszcze mu duzo brakuje do perfekcji :P no co Ty, bardzo dużo umie;) gdyby miśki umiały choćby 1/10 tego, co on to by były super wyszkolone (biorąc pod uwagę, że one nie umieją nic..):razz: PZDR:* Quote
Klaudia:-) Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ktoś chętny na jutrzejsze lub niedzielne spotkanko w parku źródliska? Jutro moge koło 11,a niedziela obojętnie. Quote
bellatriks Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Ktoś chętny na jutrzejsze lub niedzielne spotkanko w parku źródliska? Jutro moge koło 11,a niedziela obojętnie. Ja bym poszla, ale niestety nie mogę, mam ostatnio trochę sprawdzianów...:-( :shake: może innym razem;) Quote
Koma Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 bellatriks napisał(a):mam ostatnio trochę sprawdzianów...:-( :shake: nie Ty jedna :shake: ja już chcę wakacje ;) Quote
bellatriks Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Koma napisał(a):nie Ty jedna :shake: ja już chcę wakacje ;) Ja też... Wlaśnie przypominam sobie ferie....w mojej galerii...=) PZDR:* Quote
Koma Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ferie są zdecydowanie za krótkie :lol: na ciekawą pogodę trafiłyśmy nie? ;) tyle planowałam z Komką potrenować a bidulka mi marzła na spacerach :shake: Quote
Klaudia:-) Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ok,w takim razie moze jak już będzie cieplej,a jutro sobie darujemy. Quote
Givera Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Halooooooooooo :scream_3: !!! Co tu tak cicho????? Czyżby Łodzianie nie chadzali na spacerki, ze swoimi "pociechami" jak pogoda nie dopisuje :santagri: ?????????????? Quote
simbik Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ja wyjątkowo w ten wekend mam trochę czasu :lol: . Quote
Givera Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 U mnie też w ten weekend z czasem nienajgorzej (nie najgorzej??? :lol: ) To co jakiś wspólny spacerek??? Quote
teqquila Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ja bardzo chetnie tylko nie wiem jeszcze jak bedzie z czasem :) ale mysle ze sobota mi pasuje :) Quote
Givera Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Nie zostaje nam więc nic innego jak tylko poszukać jakiegoś miejsca na spotkanko. To jakie propozycje: - Zdrowie - jakiś park?? Może jeszcze ktoś się przyłączy??? Quote
teqquila Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 mi zdrowie pasuje !!mam nie daleko :) Quote
Givera Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ja z Beirą, jako że z Retkini, też stawiamy na Zdrowie, zarówno psychiczne jak i fizyczne :evil_lol: Simbik a Wam Zdrowie pasuje??? Quote
Recommended Posts