Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bellatriks napisał(a):
dobrze, że nie przede mną;) ale fakt, nigdy nie myślałam, że collie są takie szczekliwe:razz:

PZDR:*

Sa są aczkolwiek w domciu siedza cichutko ;) Mnie ich szczekanko nie przeszkadza (bo na codzień nie jest tak intensywne :P) No ale przynajmniej nas znalazłaś :P

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
Sa są aczkolwiek w domciu siedza cichutko ;) Mnie ich szczekanko nie przeszkadza (bo na codzień nie jest tak intensywne :P) No ale przynajmniej nas znalazłaś :P

na początku stałam jak debilka po 2 stronie. Ale wszystko dzięki tacie. Zwrocil uwage, że "tam stoją jacyś ludzie z psami"(tu pomogły głośne nawoływania Limby i Vegi). A ponieważ nie widzieliśmy co to za psy, bo śnieg je zasłaniał, postanowiliśmy podejść. Jak się okazało, że to 2 collie, sprawa byla oczywista. No bo kto inny z dwoma owczarkami stałby przed zoo i wyraźnie na kogoś czekal, jeśli nie Ty???:eviltong:

PZDR :buzi:

Posted

mi tez bylo milo Was poznac:) u mnie jest odwrotnie na dworku Tysiek nie szczeka ale zato w domciu:P Tyson jest szczesliwy ze poznal 2 kolezanki :) bellatriks Tyson musial Cie bardzo polubic bo on do ludzi jest nie ufny !! nie lubi jak go ktos obcy glaszcze :) juz sie nie moge doczekac nastepnego spacerku :)

Posted

I mi było bardzo miło :) Troche lepiej juz idzie nam, ale się okaze.
Na dąbrowe daleko od nas, chyba ze łatwy dojazd z pl. Wolności

P.S Fanta szczeka wszędzie :P

Posted

Polna malutka jest mloda jeszcze i psy w tym wieku szybko się uczą więc jeśli bedziecie regularnie ćwiczyć to na pewno sie uda ;) Ćwicz np codzinnie, ale krótko :D Nie pozwól żeby ona skakała na Ciebie albo szarpała smycz. Staraj się na poczatku żeby ona chociaz chwilke stała w miejscu, nieważne jak byleby stała. I wtedy nagroda. Jak ona próbuje dostać się do smakołyka który masz w ręce to powtórz z nią lekcję skupiania uwagi na człowieku. Powinno pomóc ;)
Pozdrawiam i powodzenia w nauce :D
P.S. Mam nadzieję, ze spotkamy się gdzieś na wystawie ;) Wtedy np będę Ci mogła pokazac bardziej profesjonalną "Vegę wystawową" :P

Posted

teqquila napisał(a):
mi tez bylo milo Was poznac:) u mnie jest odwrotnie na dworku Tysiek nie szczeka ale zato w domciu:P Tyson jest szczesliwy ze poznal 2 kolezanki :) bellatriks Tyson musial Cie bardzo polubic bo on do ludzi jest nie ufny !! nie lubi jak go ktos obcy glaszcze :) juz sie nie moge doczekac nastepnego spacerku :)

bardzo mi miło to słyszeć, ja też go bardzo polubiłam;) :multi:

widziałam, że jest nieźle wyszkolony:razz:

Posted

teqquila napisał(a):
jeszcze mu duzo brakuje do perfekcji :P

no co Ty, bardzo dużo umie;)

gdyby miśki umiały choćby 1/10 tego, co on to by były super wyszkolone (biorąc pod uwagę, że one nie umieją nic..):razz:

PZDR:*

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Ktoś chętny na jutrzejsze lub niedzielne spotkanko w parku źródliska?
Jutro moge koło 11,a niedziela obojętnie.

Ja bym poszla, ale niestety nie mogę, mam ostatnio trochę sprawdzianów...:-( :shake:

może innym razem;)

Posted

ferie są zdecydowanie za krótkie :lol:
na ciekawą pogodę trafiłyśmy nie? ;) tyle planowałam z Komką potrenować a bidulka mi marzła na spacerach :shake:

Posted

Halooooooooooo :scream_3: !!!

Co tu tak cicho?????
Czyżby Łodzianie nie chadzali na spacerki, ze swoimi "pociechami" jak pogoda nie dopisuje :santagri: ??????????????

Posted

Nie zostaje nam więc nic innego jak tylko poszukać jakiegoś miejsca na spotkanko.
To jakie propozycje:
- Zdrowie
- jakiś park??
Może jeszcze ktoś się przyłączy???