Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja tez o tym spotkanku 11 lutego pomyslę, a jak narazie Zdrowie :D

Polna ja w sobote wezme obie suki, ale dam je chłopakowi zeby się nimi zajął a my sobie poćwiczymy ;) Z Beaglem to ja jeszcze nie kombinowałam, ale to takie wiercidupne troche jak softy ;) A softa juz przezyłam więc damy rade :D

Posted

Aha no to ja bym miała bezpośrednio 14. Niedaleko mnie jest krańcówka ;)
Tylko, że tramwaj odpada... Klaudia a jakie autobusy tam zachaczają?

Posted

Dniana prosze bardzo http://img3.imageshack.us/img3/3944/img5970xy6td.jpg i jeszcze jedno z tych samych zawodow :P http://img55.imageshack.us/img55/8273/img6713xy1hr.jpg i jeszcze jedno :P http://img55.imageshack.us/img55/8819/img6716xy9av.jpg zdjecia robila wind

tu na dogomani http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17012&page=45 strona 45 i 43
to my sie chyba pojawimy kto bedzie ?? w ta sobote o 10 pod zoo?? tak dobrze zrozumiala? :P

Posted

Simbik podobny pies błąkał się po mojej ulicy. Kilka lat temu jego właściciel zmarł z przepicia:roll: Pies na początku długo spał pod wycieraczką a później widziałam go kilka razy na ulicy. Z tego co wiem dzwoniono do schroniska, ale najwidoczniej tam nie trafił.

Posted

Diana14: A moze chcialabys popracowac troszke z naszym psem w kierunku wystaw ? (jedna wystawa juz za nami - w szczeniakach, nawet bylo WO i pierwsza lokata) Pies stoi wzglednie ok (cierpliwy jest ;) ) , ale biega "po swojemu" , a my nie mamy bladego pojecia co i jak .... Z checia przyjmiemy kazda pomoc - warunki do dogadania na priv ;) Mieszkamy na Rudzie (pabianicka na wysokosci lotniska)

Posted

teqquila napisał(a):
to my tez chyba bedziemy zalezy od pogody !! jak by co bedzie boksio w czerwonej obrozce i chuscie mojego psa!! a ja w czarnek kurtce

Kochana, pogody nic się nie bój i jedź do nas koniecznie!!! Z przyjemnością poznam Ciebie i Twojego psiaka;)

Posted

[quote name='MateuszCCS']Diana14: A moze chcialabys popracowac troszke z naszym psem w kierunku wystaw ? (jedna wystawa juz za nami - w szczeniakach, nawet bylo WO i pierwsza lokata) Pies stoi wzglednie ok (cierpliwy jest ;) ) , ale biega "po swojemu" , a my nie mamy bladego pojecia co i jak .... Z checia przyjmiemy kazda pomoc - warunki do dogadania na priv ;) Mieszkamy na Rudzie (pabianicka na wysokosci lotniska)

Mateusz wysłałam Ci priwa :)

Posted

Hej, słuchajcie kochani, chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za ten spacerek, było mi bardzo miło poznać Was i Wasze Psy, obserwować ich szczekanie, zabawy i naukę grzecznego stania;) No i bardzo mi było miło jak Tysonek się do mnie przytulił, jeśli mogę to tak nazwać. Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania!:multi:

Posted

My też jesteśmy zadowoleni ze spotkanka gdyby nie to, że na przystanku spędziliśmy ok 50 minut nie wliczam już dojazdu do domu. Ale przynajmniej pieski popadały i miałam spokój od nich :P

Posted

bellatriks napisał(a):
Diana: czy Limba i Vega na codzień też są takie... "rozgadane"???:roll:

Hehe szczekaja codziennie, ale nie tak intensywnie ;) Limba szczeka jak broni albo jak się ekscytuje zabawą i Vega tak samo. Tylko, ze Limba raczej skupiała się właśnie na zabawie a Vega na bronieniu nas przed wszystkim :P

Posted

Diana14 napisał(a):
Hehe szczekaja codziennie, ale nie tak intensywnie ;) Limba szczeka jak broni albo jak się ekscytuje zabawą i Vega tak samo. Tylko, ze Limba raczej skupiała się właśnie na zabawie a Vega na bronieniu nas przed wszystkim :P

dobrze, że nie przede mną;) ale fakt, nigdy nie myślałam, że collie są takie szczekliwe:razz:

PZDR:*