Polna Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 11.02 to ja mam nadzieje będę w bydgoszczy, debiutować w młodzieży :P Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 To ja tez o tym spotkanku 11 lutego pomyslę, a jak narazie Zdrowie :D Polna ja w sobote wezme obie suki, ale dam je chłopakowi zeby się nimi zajął a my sobie poćwiczymy ;) Z Beaglem to ja jeszcze nie kombinowałam, ale to takie wiercidupne troche jak softy ;) A softa juz przezyłam więc damy rade :D Quote
Klaudia:-) Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Można dojechać 8,10,14 lub autobusami. A skąd chcesz dojechać? Polna wiem o wystawie i życze sukcesów ślicznej Fancie. Quote
Koma Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Aha no to ja bym miała bezpośrednio 14. Niedaleko mnie jest krańcówka ;) Tylko, że tramwaj odpada... Klaudia a jakie autobusy tam zachaczają? Quote
teqquila Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dniana prosze bardzo http://img3.imageshack.us/img3/3944/img5970xy6td.jpg i jeszcze jedno z tych samych zawodow :P http://img55.imageshack.us/img55/8273/img6713xy1hr.jpg i jeszcze jedno :P http://img55.imageshack.us/img55/8819/img6716xy9av.jpg zdjecia robila wind tu na dogomani http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17012&page=45 strona 45 i 43 to my sie chyba pojawimy kto bedzie ?? w ta sobote o 10 pod zoo?? tak dobrze zrozumiala? :P Quote
bellatriks Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 tak, o 10 pod ZOO (ale chyba przy wejściu, nieprawdaż??) Koma: www.mpk.lodz.pl i trzeba poszukać, ja już muszę kończyć, pa:* Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 teqqila fotki bomba :lol: !!! Sobota godzina 10 pod wejściem do zoo :D Quote
bellatriks Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Słuchajcie, myślę, że z rozpoznaniem się nie będzie problemu (w razie czego to jestem taka brzydka w kolorowym szaliku), ale jak ja mam się do Was zwracać???? Quote
Diana14 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Per Ty oczywiście :cool1: Moje imię to Diana ;) Chyba zapamiętasz :razz: Quote
bellatriks Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Diana14 napisał(a):Per Ty oczywiście :cool1: Moje imię to Diana ;) Chyba zapamiętasz :razz: bez obaw;) moja okropne imię to Natalia:oops: Quote
Polna Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ola ;) tez okropna, bez czapki, w kolorowym szaliku :P Quote
bellatriks Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ja w czapce. Też kolorowej;) kurtke chyba wezmę żółtą. No i jeszcze jedno - jedyna zapisana na sptkanie, która nie ma własnego psa:-( Ola to b. ładne imię! PZDR:* Quote
simbik Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [SIZE="5"]Bardzo proszę wszystkich łodziaków o zajrzenie do tego wątkuhttp://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1306669&postcount=167 Quote
Diana14 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Simbik podobny pies błąkał się po mojej ulicy. Kilka lat temu jego właściciel zmarł z przepicia:roll: Pies na początku długo spał pod wycieraczką a później widziałam go kilka razy na ulicy. Z tego co wiem dzwoniono do schroniska, ale najwidoczniej tam nie trafił. Quote
bellatriks Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 wiecie co: chyba niestety będę zmuszona przyjść bez aparatu:shake: Quote
MateuszCCS Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Diana14: A moze chcialabys popracowac troszke z naszym psem w kierunku wystaw ? (jedna wystawa juz za nami - w szczeniakach, nawet bylo WO i pierwsza lokata) Pies stoi wzglednie ok (cierpliwy jest ;) ) , ale biega "po swojemu" , a my nie mamy bladego pojecia co i jak .... Z checia przyjmiemy kazda pomoc - warunki do dogadania na priv ;) Mieszkamy na Rudzie (pabianicka na wysokosci lotniska) Quote
teqquila Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 to my tez chyba bedziemy zalezy od pogody !! jak by co bedzie boksio w czerwonej obrozce i chuscie mojego psa!! a ja w czarnek kurtce Quote
bellatriks Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 teqquila napisał(a):to my tez chyba bedziemy zalezy od pogody !! jak by co bedzie boksio w czerwonej obrozce i chuscie mojego psa!! a ja w czarnek kurtce Kochana, pogody nic się nie bój i jedź do nas koniecznie!!! Z przyjemnością poznam Ciebie i Twojego psiaka;) Quote
Diana14 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='MateuszCCS']Diana14: A moze chcialabys popracowac troszke z naszym psem w kierunku wystaw ? (jedna wystawa juz za nami - w szczeniakach, nawet bylo WO i pierwsza lokata) Pies stoi wzglednie ok (cierpliwy jest ;) ) , ale biega "po swojemu" , a my nie mamy bladego pojecia co i jak .... Z checia przyjmiemy kazda pomoc - warunki do dogadania na priv ;) Mieszkamy na Rudzie (pabianicka na wysokosci lotniska) Mateusz wysłałam Ci priwa :) Quote
bellatriks Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hej, słuchajcie kochani, chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za ten spacerek, było mi bardzo miło poznać Was i Wasze Psy, obserwować ich szczekanie, zabawy i naukę grzecznego stania;) No i bardzo mi było miło jak Tysonek się do mnie przytulił, jeśli mogę to tak nazwać. Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania!:multi: Quote
Diana14 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 My też jesteśmy zadowoleni ze spotkanka gdyby nie to, że na przystanku spędziliśmy ok 50 minut nie wliczam już dojazdu do domu. Ale przynajmniej pieski popadały i miałam spokój od nich :P Quote
bellatriks Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Diana: czy Limba i Vega na codzień też są takie... "rozgadane"???:roll: Quote
Diana14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 bellatriks napisał(a):Diana: czy Limba i Vega na codzień też są takie... "rozgadane"???:roll: Hehe szczekaja codziennie, ale nie tak intensywnie ;) Limba szczeka jak broni albo jak się ekscytuje zabawą i Vega tak samo. Tylko, ze Limba raczej skupiała się właśnie na zabawie a Vega na bronieniu nas przed wszystkim :P Quote
bellatriks Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Diana14 napisał(a):Hehe szczekaja codziennie, ale nie tak intensywnie ;) Limba szczeka jak broni albo jak się ekscytuje zabawą i Vega tak samo. Tylko, ze Limba raczej skupiała się właśnie na zabawie a Vega na bronieniu nas przed wszystkim :P dobrze, że nie przede mną;) ale fakt, nigdy nie myślałam, że collie są takie szczekliwe:razz: PZDR:* Quote
Recommended Posts