Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Wy musiecie się tak daleko umawiać :shake:
Na Zdrowie nie damy rady przez dojazy, chyba ze wykombinuję kogoś z rodzinki żeby pozdwiózł samochodem to może się pojawimy ;)

Dianka Ty masz dwa psiaki- chłopak i dziewczyna czy dwa chłopaki/dwie dziewczyny? :)

Ostatnio spotkałam ślicznego collie- wabił się Whiliam :lol: super psiak ale Komka trochę się go bała bo latał jak szalony :lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
I co z tego, ze młoda ;) Najlepszy wiek żeby się nauczyć :D
Ty się nie zdziw bo ja mam 18 ;) Poznasz mnie po tych dwóch rudych pieskach w banerku poniżej.
Może ktoś jeszcze chętny :D ?

W tą sobotę??? Spróbuję namówić tatę żeby mnie podwozł.

PS. Polna ja też mam 14:p rocznikowo 15, no ale do maja to jeszcze... ho, ho..!:multi:

Posted

Simbik szkoda... następnym razem umówimy się tak zeby i Tobie pasowało.

Koma ja tez mam daleko i z przesiadkami :roll: Ale będziemy :lol:
Mam dwie dziewczynki. Limba 5 lat skończyla, a Vega bedzie miała w kwietniu 2 latka. Ale one są towarzyskie i jak na nie się pies nie rzuca to nic nie zrobią :)

Polna jeszcze mi powiedz w jakim wieku Twój babel i weź ze soba smakołyki jego ulubione i zabawke, oki ? ;)

bellatriks no super jakbyś i Ty się pojawiła :lol:

Posted

Diana14 napisał(a):
Koma ja tez mam daleko i z przesiadkami :roll: Ale będziemy :lol:

No ja też :roll: ale w naszym przypadku to kompletnie odpada, bo jak już wcześniej pisałam, mała się strasznie boi ruchu ulicznego :shake:

Komka na ogół też się zachowuje OK, ale lepiej się jednak dogaduje z pieskami niż z suńkami :roll: A widzę że będą same suńki :lol:

Jak dam radę to się pojawię, ale nie jestem pewna bo to jednak jest kawałek drogi a ma być w weekend zimno i nie wiem czy mojego wujka wyciągnę :roll: :lol:

PS. jak już swój wiek podajemy to ja 17 :p

Posted

no pięknie - takie tu ustalenia a w tygodniu to ja sama biegam z Młodą po Zdrowiu ;) Dobrze, że czasami spotyka się stałych zapaleńców z psami i robi się raźniej - czyli Młoda, Borys i dowódca stada - Miobius :D:D:D

Posted

teqquila napisał(a):
my my tez kcemy :P pozwolicie nam tez ??:P :)

teqqila bedzie nam bardzo miło jesli się pojawisz :lol:
Poza tym masz boskie zdjecie w avatarku. Mogłabyś wstawić link do orginalnego rozmiaru :D?

Koma moja młodsza suka tez tak ma. Jak była mniejsza była aż nader odważna. Teraz jest bojowa tylko w obecności starszej ;) Ale poniewaz zaopatrzyliśmy się w kliker a nauka idzie szybciutko i przyjemnie to bedziemy chodzić sobie same i szkolić sie w parku ;)

bellatriks tia czyli ja będę stara baba przy Was :P Czyli mogę liczyc na Twoje przybycie :cool3: ?

mila_2 a w sobotę tez sie pojawisz? Ja w tygodniu bardzo późno w domu jestem więc zahaczam tylko te najbliższe parki.

Polna no to super :D Może Cię namówię żebyś zaopatrzya się w kliker? Mam ten wynalazek od wczoraj i pies blyskawicznie się uczy i to tylko za pomocą nagradzania :D Starsza suka jak słyszy kliknięcie to się od razu slini bo wie, ze coś dostanie ;) Bylam z nią na PTI jak miała 6 miesiecy i zdała na doskonałą, ale uważam, ze ta metoda jest znacznie zabawniejsza i przyjemniejsza :D Przede wszystkim pies się mnie stresuje. Coprawda najpierw patrzy na Ciebie tymi ślepiami i nie wie o co chodzi, ale szybko załapuje, a później już z górki.
Łooo masz ale się rozpisałam...:roll: to z podekscytowna więc nie bijcie :mad:

Posted

mila_2 napisał(a):
w weekendy szkolimy się, zatem odpada. W tygodniu wieczorami bywamy na Zdrowiu

Aha no to szkoda...dla nas Zdrowie za daleko zwłaszcza jak na wieczorne spacerki...:roll:

Posted

Natomiast ja z Opką w tygodniu chętnie bym wpadła do parku Dąbrowskiego i poznała Ciebie Diana14 i twoje psiaki. Jak już pisałam bywam w tej okolicy 2-3 razy w tygodniu u mojej mamy. Jak będę już miała ustalone kiedy się wybieram dam znać. Ja to bym wam dopiero zawyżyła średnią wiekową ;) .

Posted

[quote name='simbik']Natomiast ja z Opką w tygodniu chętnie bym wpadła do parku Dąbrowskiego i poznała Ciebie Diana14 i twoje psiaki. Jak już pisałam bywam w tej okolicy 2-3 razy w tygodniu u mojej mamy. Jak będę już miała ustalone kiedy się wybieram dam znać. Ja to bym wam dopiero zawyżyła średnią wiekową ;) .

Hehe simbik no to ja bardzo chętnie się z Tobą spotkam w parku Dąbrowskiego :D Tylko daj znać kiedy i o której to postaram się być :D

Posted

Polna napisał(a):
my na codzień szkolimy się klikerowo :D

Polna no to wspaniale! Powinno nam łatwo pójść :D
My dzisiaj druga lekcje mieliśmy i już zostaniemy przy klikerku ;)

Posted

My też zaczynamy szkolić się klikerowo,Mika rozklikana i robimy kontakt wzrokowy,a niedługo kliker wprowadzimy do wszystkich znanych już komend. Spotkanko macie troche daleko,bo może bym przyjechała.Jeszcze zobacze.

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
My też zaczynamy szkolić się klikerowo,Mika rozklikana i robimy kontakt wzrokowy,a niedługo kliker wprowadzimy do wszystkich znanych już komend. Spotkanko macie troche daleko,bo może bym przyjechała.Jeszcze zobacze.

To jesteście na tym etapie co my ;) Bardzo nam bedzie miło Cię spotkac :D Wcześniejsze spotkanka były 1: park Poniatowskiego, 2: park Źródliska I i II. Do żadnego miejsca blisko nie mam aczkolwiek do Poniatowskiego z tych wszystkich najbliżej.

Posted

My z klikerem kiedyś próbowaliśmy a właściwie z takim czymś na wzór klikera (ważne ze klikało ;)) ale odniosłam wrażenie że ona zupełnie na ten klik nie reaguje :hmmmm: ale my tylko "eksperymentowalyśmy", może po dłuższych ćwiczeniach byłyby efekty :)
PS. Znacie jakąś "klikerową" stronkę? Może się na klikera przeżucimy bo widzę że coraz więcej osób tak szkoli piesy ;) Ale najpierw musiałabym się sama co nieco o tym dowiedzieć :)

Mnie na zdrowiu chyba nie będzie :(

Mam nadzieję że kiedyś się na jakieś spotkanko umówimy w okolicach dąbrowskiego, może park podolskiego? wszędzie w okolicach dąbrowy się doczłapiemy, bo z dalszymi wyprawami niestety u nas ciężko :)
Ewentualnie może jak się zrobi cieplej to się wpakujemy do autobusu tylko musiało by to być jakieś mniej ruchliwe miejsce na spotkanko bo nie chciałabym psiaka zastresować :(

Pozdrawiam ;)

Posted

Diana14 napisał(a):

bellatriks tia czyli ja będę stara baba przy Was :P Czyli mogę liczyc na Twoje przybycie :cool3: ?

oczywiście. Ja też liczę na swoje przybycie (tata może nie będzie zachwycony, ale cóż... musi mnie podwieźć)

stara baba to może nie, bo jeśli ja siem pojawię, to tylko (niestety) w towarzystwie taty:roll: ;)

PZDR:*

Posted

To ten Park Źródliska już lepiej, a może w sobote 11.02 zrobiłybyśmy w nim spotkanko? Suke mam kilka dni po cieczce i nie chce jeszcze jej zabierać,bo mogą psiaki zwariować.Lepiej pasowałoby nam za tydzień,ale w ten weekend niezbyt mi pasuje.
Klikerowe stronki:
www.dogs.gd.pl/kliker
ta która już została wymieniona

Posted

[quote name='Klaudia:-)']To ten Park Źródliska już lepiej, a może w sobote 11.02 zrobiłybyśmy w nim spotkanko? Suke mam kilka dni po cieczce i nie chce jeszcze jej zabierać,bo mogą psiaki zwariować.Lepiej pasowałoby nam za tydzień,ale w ten weekend niezbyt mi pasuje.
Klikerowe stronki:
www.dogs.gd.pl/kliker
ta która już została wymieniona

Klaudia;-) ja do parku Żródliska zawsze mogę pójść;) codziennie go mijam jak jadę tramwajem ze szkoły, mam niedaleko, więc też bym mogła wpaść:p