Koma Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Czy Wy musiecie się tak daleko umawiać :shake: Na Zdrowie nie damy rady przez dojazy, chyba ze wykombinuję kogoś z rodzinki żeby pozdwiózł samochodem to może się pojawimy ;) Dianka Ty masz dwa psiaki- chłopak i dziewczyna czy dwa chłopaki/dwie dziewczyny? :) Ostatnio spotkałam ślicznego collie- wabił się Whiliam :lol: super psiak ale Komka trochę się go bała bo latał jak szalony :lol: Quote
Polna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 no to super, moze uda mi się wziąć aparat :) Quote
bellatriks Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Diana14 napisał(a):I co z tego, ze młoda ;) Najlepszy wiek żeby się nauczyć :D Ty się nie zdziw bo ja mam 18 ;) Poznasz mnie po tych dwóch rudych pieskach w banerku poniżej. Może ktoś jeszcze chętny :D ? W tą sobotę??? Spróbuję namówić tatę żeby mnie podwozł. PS. Polna ja też mam 14:p rocznikowo 15, no ale do maja to jeszcze... ho, ho..!:multi: Quote
Diana14 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Simbik szkoda... następnym razem umówimy się tak zeby i Tobie pasowało. Koma ja tez mam daleko i z przesiadkami :roll: Ale będziemy :lol: Mam dwie dziewczynki. Limba 5 lat skończyla, a Vega bedzie miała w kwietniu 2 latka. Ale one są towarzyskie i jak na nie się pies nie rzuca to nic nie zrobią :) Polna jeszcze mi powiedz w jakim wieku Twój babel i weź ze soba smakołyki jego ulubione i zabawke, oki ? ;) bellatriks no super jakbyś i Ty się pojawiła :lol: Quote
Koma Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Diana14 napisał(a):Koma ja tez mam daleko i z przesiadkami :roll: Ale będziemy :lol: No ja też :roll: ale w naszym przypadku to kompletnie odpada, bo jak już wcześniej pisałam, mała się strasznie boi ruchu ulicznego :shake: Komka na ogół też się zachowuje OK, ale lepiej się jednak dogaduje z pieskami niż z suńkami :roll: A widzę że będą same suńki :lol: Jak dam radę to się pojawię, ale nie jestem pewna bo to jednak jest kawałek drogi a ma być w weekend zimno i nie wiem czy mojego wujka wyciągnę :roll: :lol: PS. jak już swój wiek podajemy to ja 17 :p Quote
bellatriks Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Koma no a może chociaż bez suńki??? PS. Fajnie, że tyle osób deklaruje, że przyjdzie. o 10 pod zoo postaram się czekać wyposażona najparwdopodobniej w aparacik (albo 2);) Quote
teqquila Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 my my tez kcemy :P pozwolicie nam tez ??:P :) Quote
mila_2 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 no pięknie - takie tu ustalenia a w tygodniu to ja sama biegam z Młodą po Zdrowiu ;) Dobrze, że czasami spotyka się stałych zapaleńców z psami i robi się raźniej - czyli Młoda, Borys i dowódca stada - Miobius :D:D:D Quote
Polna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 o tysio :) Fanta ma 10 miesięcy, bez smakołyków i zabawki nie ruszam się z domu ;) Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 teqquila napisał(a):my my tez kcemy :P pozwolicie nam tez ??:P :) teqqila bedzie nam bardzo miło jesli się pojawisz :lol: Poza tym masz boskie zdjecie w avatarku. Mogłabyś wstawić link do orginalnego rozmiaru :D? Koma moja młodsza suka tez tak ma. Jak była mniejsza była aż nader odważna. Teraz jest bojowa tylko w obecności starszej ;) Ale poniewaz zaopatrzyliśmy się w kliker a nauka idzie szybciutko i przyjemnie to bedziemy chodzić sobie same i szkolić sie w parku ;) bellatriks tia czyli ja będę stara baba przy Was :P Czyli mogę liczyc na Twoje przybycie :cool3: ? mila_2 a w sobotę tez sie pojawisz? Ja w tygodniu bardzo późno w domu jestem więc zahaczam tylko te najbliższe parki. Polna no to super :D Może Cię namówię żebyś zaopatrzya się w kliker? Mam ten wynalazek od wczoraj i pies blyskawicznie się uczy i to tylko za pomocą nagradzania :D Starsza suka jak słyszy kliknięcie to się od razu slini bo wie, ze coś dostanie ;) Bylam z nią na PTI jak miała 6 miesiecy i zdała na doskonałą, ale uważam, ze ta metoda jest znacznie zabawniejsza i przyjemniejsza :D Przede wszystkim pies się mnie stresuje. Coprawda najpierw patrzy na Ciebie tymi ślepiami i nie wie o co chodzi, ale szybko załapuje, a później już z górki. Łooo masz ale się rozpisałam...:roll: to z podekscytowna więc nie bijcie :mad: Quote
mila_2 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 w weekendy szkolimy się, zatem odpada. W tygodniu wieczorami bywamy na Zdrowiu Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 mila_2 napisał(a):w weekendy szkolimy się, zatem odpada. W tygodniu wieczorami bywamy na Zdrowiu Aha no to szkoda...dla nas Zdrowie za daleko zwłaszcza jak na wieczorne spacerki...:roll: Quote
simbik Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Natomiast ja z Opką w tygodniu chętnie bym wpadła do parku Dąbrowskiego i poznała Ciebie Diana14 i twoje psiaki. Jak już pisałam bywam w tej okolicy 2-3 razy w tygodniu u mojej mamy. Jak będę już miała ustalone kiedy się wybieram dam znać. Ja to bym wam dopiero zawyżyła średnią wiekową ;) . Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='simbik']Natomiast ja z Opką w tygodniu chętnie bym wpadła do parku Dąbrowskiego i poznała Ciebie Diana14 i twoje psiaki. Jak już pisałam bywam w tej okolicy 2-3 razy w tygodniu u mojej mamy. Jak będę już miała ustalone kiedy się wybieram dam znać. Ja to bym wam dopiero zawyżyła średnią wiekową ;) . Hehe simbik no to ja bardzo chętnie się z Tobą spotkam w parku Dąbrowskiego :D Tylko daj znać kiedy i o której to postaram się być :D Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Polna napisał(a):my na codzień szkolimy się klikerowo :D Polna no to wspaniale! Powinno nam łatwo pójść :D My dzisiaj druga lekcje mieliśmy i już zostaniemy przy klikerku ;) Quote
Klaudia:-) Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 My też zaczynamy szkolić się klikerowo,Mika rozklikana i robimy kontakt wzrokowy,a niedługo kliker wprowadzimy do wszystkich znanych już komend. Spotkanko macie troche daleko,bo może bym przyjechała.Jeszcze zobacze. Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Klaudia:-) napisał(a):My też zaczynamy szkolić się klikerowo,Mika rozklikana i robimy kontakt wzrokowy,a niedługo kliker wprowadzimy do wszystkich znanych już komend. Spotkanko macie troche daleko,bo może bym przyjechała.Jeszcze zobacze. To jesteście na tym etapie co my ;) Bardzo nam bedzie miło Cię spotkac :D Wcześniejsze spotkanka były 1: park Poniatowskiego, 2: park Źródliska I i II. Do żadnego miejsca blisko nie mam aczkolwiek do Poniatowskiego z tych wszystkich najbliżej. Quote
Koma Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 My z klikerem kiedyś próbowaliśmy a właściwie z takim czymś na wzór klikera (ważne ze klikało ;)) ale odniosłam wrażenie że ona zupełnie na ten klik nie reaguje :hmmmm: ale my tylko "eksperymentowalyśmy", może po dłuższych ćwiczeniach byłyby efekty :) PS. Znacie jakąś "klikerową" stronkę? Może się na klikera przeżucimy bo widzę że coraz więcej osób tak szkoli piesy ;) Ale najpierw musiałabym się sama co nieco o tym dowiedzieć :) Mnie na zdrowiu chyba nie będzie :( Mam nadzieję że kiedyś się na jakieś spotkanko umówimy w okolicach dąbrowskiego, może park podolskiego? wszędzie w okolicach dąbrowy się doczłapiemy, bo z dalszymi wyprawami niestety u nas ciężko :) Ewentualnie może jak się zrobi cieplej to się wpakujemy do autobusu tylko musiało by to być jakieś mniej ruchliwe miejsce na spotkanko bo nie chciałabym psiaka zastresować :( Pozdrawiam ;) Quote
bellatriks Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Diana14 napisał(a): bellatriks tia czyli ja będę stara baba przy Was :P Czyli mogę liczyc na Twoje przybycie :cool3: ? oczywiście. Ja też liczę na swoje przybycie (tata może nie będzie zachwycony, ale cóż... musi mnie podwieźć) stara baba to może nie, bo jeśli ja siem pojawię, to tylko (niestety) w towarzystwie taty:roll: ;) PZDR:* Quote
Diana14 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Koma ja bazuję na tej stronce ;) Wszystko bardzo dobrze wyjaśnione :D http://members.westnet.com.au/b-m/index.html bellatriks ważne, ze będziesz ;) Quote
Klaudia:-) Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 To ten Park Źródliska już lepiej, a może w sobote 11.02 zrobiłybyśmy w nim spotkanko? Suke mam kilka dni po cieczce i nie chce jeszcze jej zabierać,bo mogą psiaki zwariować.Lepiej pasowałoby nam za tydzień,ale w ten weekend niezbyt mi pasuje. Klikerowe stronki: www.dogs.gd.pl/kliker ta która już została wymieniona Quote
bellatriks Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Klaudia:-)']To ten Park Źródliska już lepiej, a może w sobote 11.02 zrobiłybyśmy w nim spotkanko? Suke mam kilka dni po cieczce i nie chce jeszcze jej zabierać,bo mogą psiaki zwariować.Lepiej pasowałoby nam za tydzień,ale w ten weekend niezbyt mi pasuje. Klikerowe stronki: www.dogs.gd.pl/kliker ta która już została wymieniona Klaudia;-) ja do parku Żródliska zawsze mogę pójść;) codziennie go mijam jak jadę tramwajem ze szkoły, mam niedaleko, więc też bym mogła wpaść:p Quote
Koma Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 czym można dojechać do tego Parku Źródliska? Bo się nie bardzo orientuję gdzie on jest :hmmmm: Quote
bellatriks Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 np. 10, 8, 14... no i taksówką;) Park Źródliska to tak jakoś Piłsudskiego - Przędzalniana:razz: no a kawałek dalej moje gimnazjum:roll: Quote
Recommended Posts