Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polna chętnie Ci pomogę :lol: Startowalam kiedyś w MP. Na ok 10 wystaw tylko raz bez lokaty (za pierwszym razem ;) ). Ja jestem z Górnej.
Na razie wystawialam tylko owczarki szkockie, husky, softy, i staffiki, ale jeśli jesteś chętna to ja reflektuję na pomoc :)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bardzo chętnie, ale gdzie byśmy sie spotkały i kiedy ? Ja mam beagle'a :P troche ćwiczymy, ale bardzo przyda nam się pomoc. Nawet sędzia wspomniał, abym się podszkoliła, bo psuje "walory" mojego psa ;)

Posted

nikusia napisał(a):
No, no, no!
Trochę jednak nas jest z Łodzi :cool3:

Ale ze starych bywalców topicu zostałam tylko ja i zaraz pewnie zostane starym grzybem :lol:

Polna nie martw się, wiem jak postawa wystawowa beagla ma wygladać :lol: W ten weekend nie mogę a w tygodniu odpadają mi wtorki i czwartki bo cały dzień jestem poza domem. Do szkoły jeźdżę na widzew więc jeśli Ci bardziej pasuje to moze być na widzewie, wtedy od razu po moich lekcjach byśmy się mogły spotkać. A jak górna to ja mieszkam blisko 2 parków. Może kojarzysz park przy białej fabryce, taki ze stawem ?

Posted

Diana14 napisał(a):
A jak górna to ja mieszkam blisko 2 parków. Może kojarzysz park przy białej fabryce, taki ze stawem ?

To może się kiedyś spotkałyśmy. Mój domek rodzinny Sieradzka 9. Tam wychował się mój poprzedni pies - żółta dożyca Simba. Tylko z nią najczęściej chodziłam do parku za Universalem. Obecnie też bywam tam 2-3 razy w tygodniu, zwykle razem z Opką. Możemy się kiedyś zgadać na jakiś spacerek po parku.

Posted

Simbik no akurat tam czesto nie bywam, ale jasne, ze mozemy sie umówić na spacerek :lol: Ja chodzę najczęściej do parku Dąbrowskiego lub parku Reymonta. Poznasz mnie po tym, że dookola latają sobie 2 Lassie ;)

Posted

W takim razie gratulacje :Cool!: Musimy się pośpieszyć z przyjściem, bo zostaniemy na szarym końcu. Ja muszę się pochwalić, że w związku z uciążliwym szczekaniem Opki przy aportowaniu na jakiś czas wstrzymaliśmy się z jakimikolwiek zabawami w tym stylu. Już jest wymierny efekt :multi: . Dziś na długim spacerku z kolegą goldenem Opka ani razu nie szczekneła, 1,5 godz. czystej zabawy dwóch psiaków:lol: .

Posted

Polna napisał(a):
troszke daleko ode mnie :( bo ja pod zgierzem mieszkam :/
a zdrowie ?

Uuu to kawał drogi. No zdrowie jest duże i niekoniecznie mi znajome :P Znajdziemy się?

Koma no po całym parku chodzimy :lol: Chociaż ostatnio częściej bywamy w Reymonta. Ale jesli blisko Ci do Dąbrowskiego to możemy się na specerek umówić :D

Posted

Polna napisał(a):
to umówmy się pod zoo ;)
kurcze bo na górną to zamarzne, zanim dojade :P

No dobra :D Tylko ja będę miała zaraz zmiane planu lekcji to dokładnie się umówimy jak go dostane ;) Powiedz jak dzien tyg Ci pasuje tylko :) i jaka godzina. Bo ja zaczynam lekcje czasami o 10 to raniutko mozemy sie spotkac kiedys. Po południu szybko robi się ciemno.

Posted

mila 2,a może jakiś spacerek po Zdrowiu wieczorkiem, czwartek lub piątek ? Jak już pisałam ostatnio Opka już nie drze ryjka :lol: tylko grzecznie bawi się z piesiami.

Posted

ja jestem zwarta i gotowa :D...środa odpada, ale myślę, że koniec tygodnia jak najbardziej :)

btw. jutro się wybieram na dłuższy spacerek - ma być koło 0 st a także jutro mam "wolne" od prac dodatkowych...

Posted

dnia nie jestem jeszcze pewna, bo nie wiem kiedy dodatkowe"zajęcia" mnie czekają. A okolice 18 to najlepsza godzina :) Dam znać jutro, bo powinnam wiedzieć, który dzień mam wolny

Posted

Polna napisał(a):
u mnie to raczej weekend pasuje, a jak cos to czwratek piątek o 16 ?
rano nie dam rady-szkoła ;)

W weekend będzie u mnie chłopak, ale jesli Ci to nie przeszkadza to mozemy się spotkac w ten weekend np w sobotę?
Tylko proponuję jakąś godzinę raczej ranną np 10? Widno jest i wszyscy powinni się wyspać ;)
Może ktos jeszcze chce się dołączyc?

Posted

Polna napisał(a):
mi pasuje, tylko sie nie zdziw bo ja mloda jestem (14 lat ;))
sobota 10 pod zoo :)

I co z tego, ze młoda ;) Najlepszy wiek żeby się nauczyć :D
Ty się nie zdziw bo ja mam 18 ;) Poznasz mnie po tych dwóch rudych pieskach w banerku poniżej.
Może ktoś jeszcze chętny :D ?