Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mila_2 napisał(a):
Simbik - to super - może się kiedyś spotkamy? Dziś nie dotrę na Zdrowie (dotrę pewnie tylko na "stadion" między Srebrzyńską a Ogrodową), bo muszę jechać zapasy w lodówce uzupełnić, ale jutro jestem jak najbardziej za:)

Jutro jeszcze nie wiem jak wrócę. Generalnie mam zajęcia ze studentami do 14, ale nie wiem czy nie będę musiała coś jeszcze pozałatwiać. Dam znać jutro ok. 15. A jakby co to piszesz się też na wieczorne spacerki, jakaś 18-20 a może na przedpołudniowe 10-12? Ja tak zwykle chodziłam z moją dożycą, a teraz też tak najczęściej chodzę z Opką- mniej ludzi.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Beczką chodzimy popołudniami/wieczorami. Ja do 16 pracuję, najodpowiedniejsza pora dla mnie to okolice 18. Zdążę wtedy coś przekąsić w domu no i dojść z bekonem na Zdrowie - a zajmuje to jakieś 20-30 minut...

Posted

Wyjdę z domu powiedzmy koło 17.30 o 18.00 powinnam być na Zdrowiu. Wchodzę na Zdrowie od strony alei Unii. Będę szła (możliwe że i z TZ;) ) tą nieoświetloną alejką w stronę Retkińskiej

Posted

Bardzo dziękujemy za wspólny spacer :lol: . Pszepraszamy za darcie ryjka:jumpie: . Obiecujemy (w imieniu Opki) się ucywilizować. W sobote ruszamy na szkółkę :multi: .

Posted

Również pięknie dziękujemy :)...nie ma za co przepraszać (przyznam, że i tak Opka to nic co pies moich rodziców:evil_lol: - ten to dopiero szczekun jest :cool3: ).
Jakbyście chcieli to chętnie za przewodnika do przedszkola posłużymy :D

btw. Nie wiem czy dziś nie za zimno będzie, żeby z Młodą na Zdrowie pójść.. ok. 7 rano -14 st. było :(

Posted

Dziś pogoda wygrała :sad: . Na szkółkę pójdziemy za tydzień jak się trochę polepszy - zdrówko Opki ważniejsze, dopiero co się wykurowała.
Z przewodnika po przedszkolu chętnie skorzystamy, a i może w tygodniu uda się jakoś spotkać :lol:.

Posted

no też mam nadzieję:)
btw. dziś przedszkole było zdziesiątkowane, a Beczka chyba feromony rozpuszczał;) branie miała u Kolegów z "starszaków" że ho ho...Jutro jak auto odpali:cool3: jedziemy...

Posted

No narazie to się chyba nie spotkamy :sad: . Opka sobie co nieco odmroziła i teraz tylko leży przy kaloryferku (z łapkami między szczebelkami). Na dwór wybiega na siusiu i biegusiem do domku :lol: . A jak tam było w przedszkolu w niedziele ? Wtedy to dopiero mróz chwycił.

Posted

nie byliśmy w niedzielę, szkoda psiaka było. Koło 12 z Młodą na Zdrowie pojechaliśmy...3 minuty i do domu, bo Beta położyła się na śniegu, łapki do góry i nie chciała dalej iść. Obecnie spacerek to 10 minut na dworzu...niech trochę temp. się podniesie to zawitamy w parku...

Posted

My z Beirą nie byłyśmy w przedszkolu ani w sobotę ani w niedzielę. Było tak zimno, że Beira załatwiła co potrzeba i pędem do cieplutkiego domu:shake: Zresztą co Wam będę mówić pewnie u Was było podobnie. Beira na spacerkach skacze na trzech łapkach - bidulka:roll:

Ale jak tylko temperatura skoczy trochę wyżej :multi: to piszę się na spacerek na Zdrowiu.

Posted

Givera napisał(a):
Beira na spacerkach skacze na trzech łapkach - bidulka:roll:

Moja Limba nauczyla się na 2 łapkach skakać :lol: Podnosi sobie jedną przednią i jedną tylną ;)

Posted

ten tydzień chyba na Zdrowiu odpada. Mam dodatkową pracę zleconą i dopiero koło 19 jestem w domu. Nie wiem czy spacer koło 20 to dobry pomysł...zostaje nam "stadion" między Srebrzyńską a Ogrodową...tylko tam Młoda nie ma z kim szaleć:-(

Posted

Trudno, musimy przeczekać ten paskudny okres. Ja z Opką na ciut dłużej wychodzę tylko w okolicach południa. Wieczorkiem to już trochę za zimno na dłuższe hasanie .

Posted

ano trudno się mówi...dalej zapraszamy serdecznie. Dziś był "ochrzan";) od p. Trenera, ze psom długowłosym sierści między poduchami nie wycinamy;) (nam się też dostało:( )...jutro straszył nas, że nożyczki weźmie ze sobą:evil_lol:

btw. Diana - psie przedszkole na Jagodnicy :)

Posted

Ja mam wielką prośbe, kto "bawi" się w wystawy i umie psiaki wystawiać i troszke mnie podszkoli do 11 lutego(bydgoszcz) co prawda byłam juz dwa razy z moją beagle'icą (w szczeniakach) ale słabo strasznie nam idzie, dostałam wskazówki, ale trudno mi samej. Moze ktos znalazłby czas, najlepiej gdzieś w okolicach radogoszcz, julianów, czy środmiescie. Bardzo prosze.