simbik Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 mila_2 napisał(a):Simbik - to super - może się kiedyś spotkamy? Dziś nie dotrę na Zdrowie (dotrę pewnie tylko na "stadion" między Srebrzyńską a Ogrodową), bo muszę jechać zapasy w lodówce uzupełnić, ale jutro jestem jak najbardziej za:) Jutro jeszcze nie wiem jak wrócę. Generalnie mam zajęcia ze studentami do 14, ale nie wiem czy nie będę musiała coś jeszcze pozałatwiać. Dam znać jutro ok. 15. A jakby co to piszesz się też na wieczorne spacerki, jakaś 18-20 a może na przedpołudniowe 10-12? Ja tak zwykle chodziłam z moją dożycą, a teraz też tak najczęściej chodzę z Opką- mniej ludzi. Quote
mila_2 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Z Beczką chodzimy popołudniami/wieczorami. Ja do 16 pracuję, najodpowiedniejsza pora dla mnie to okolice 18. Zdążę wtedy coś przekąsić w domu no i dojść z bekonem na Zdrowie - a zajmuje to jakieś 20-30 minut... Quote
simbik Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ja dziś jak najbardziej mogę się pojawić. Wchodzę do parku od strony Retkińskiej. Możemy się umówić na 18,30. Tylko gdzie? Quote
mila_2 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Wyjdę z domu powiedzmy koło 17.30 o 18.00 powinnam być na Zdrowiu. Wchodzę na Zdrowie od strony alei Unii. Będę szła (możliwe że i z TZ;) ) tą nieoświetloną alejką w stronę Retkińskiej Quote
simbik Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 O.k. To spotkamy się po drodze w alejce. Łatwo mnie poznać po rozbrykanym psiaku w granatowym ciuszku. Może też wyciągne mojego TZ;). Quote
simbik Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Bardzo dziękujemy za wspólny spacer :lol: . Pszepraszamy za darcie ryjka:jumpie: . Obiecujemy (w imieniu Opki) się ucywilizować. W sobote ruszamy na szkółkę :multi: . Quote
Koma Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Simbik Opka to ta którą masz w avatarku? Łodzianie trzymajcie się cieplutko bo idzie mróóóz! :scared: ;) Quote
simbik Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Koma']Simbik Opka to ta którą masz w avatarku? Dokładnie ta mordka :shiny:. Quote
mila_2 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Również pięknie dziękujemy :)...nie ma za co przepraszać (przyznam, że i tak Opka to nic co pies moich rodziców:evil_lol: - ten to dopiero szczekun jest :cool3: ). Jakbyście chcieli to chętnie za przewodnika do przedszkola posłużymy :D btw. Nie wiem czy dziś nie za zimno będzie, żeby z Młodą na Zdrowie pójść.. ok. 7 rano -14 st. było :( Quote
simbik Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dziś pogoda wygrała :sad: . Na szkółkę pójdziemy za tydzień jak się trochę polepszy - zdrówko Opki ważniejsze, dopiero co się wykurowała. Z przewodnika po przedszkolu chętnie skorzystamy, a i może w tygodniu uda się jakoś spotkać :lol:. Quote
mila_2 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 no też mam nadzieję:) btw. dziś przedszkole było zdziesiątkowane, a Beczka chyba feromony rozpuszczał;) branie miała u Kolegów z "starszaków" że ho ho...Jutro jak auto odpali:cool3: jedziemy... Quote
simbik Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No narazie to się chyba nie spotkamy :sad: . Opka sobie co nieco odmroziła i teraz tylko leży przy kaloryferku (z łapkami między szczebelkami). Na dwór wybiega na siusiu i biegusiem do domku :lol: . A jak tam było w przedszkolu w niedziele ? Wtedy to dopiero mróz chwycił. Quote
mila_2 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 nie byliśmy w niedzielę, szkoda psiaka było. Koło 12 z Młodą na Zdrowie pojechaliśmy...3 minuty i do domu, bo Beta położyła się na śniegu, łapki do góry i nie chciała dalej iść. Obecnie spacerek to 10 minut na dworzu...niech trochę temp. się podniesie to zawitamy w parku... Quote
Givera Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 My z Beirą nie byłyśmy w przedszkolu ani w sobotę ani w niedzielę. Było tak zimno, że Beira załatwiła co potrzeba i pędem do cieplutkiego domu:shake: Zresztą co Wam będę mówić pewnie u Was było podobnie. Beira na spacerkach skacze na trzech łapkach - bidulka:roll: Ale jak tylko temperatura skoczy trochę wyżej :multi: to piszę się na spacerek na Zdrowiu. Quote
Diana14 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Givera napisał(a):Beira na spacerkach skacze na trzech łapkach - bidulka:roll: Moja Limba nauczyla się na 2 łapkach skakać :lol: Podnosi sobie jedną przednią i jedną tylną ;) Quote
mila_2 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ten tydzień chyba na Zdrowiu odpada. Mam dodatkową pracę zleconą i dopiero koło 19 jestem w domu. Nie wiem czy spacer koło 20 to dobry pomysł...zostaje nam "stadion" między Srebrzyńską a Ogrodową...tylko tam Młoda nie ma z kim szaleć:-( Quote
simbik Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Trudno, musimy przeczekać ten paskudny okres. Ja z Opką na ciut dłużej wychodzę tylko w okolicach południa. Wieczorkiem to już trochę za zimno na dłuższe hasanie . Quote
mila_2 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 w weekend przyjedziecie do przedszkola?? Quote
simbik Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Raczej napewno będziemy - według ostatnich prognoz ma być -5 - -8. No chyba, że znowu mróz chwyci, ale trzymamy kciuki za dobrą pogodę :lol: . Quote
mila_2 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 toż to prawie lato :evil_lol: btw. w zeszłym tygodniu w sobotę było -11 i było sympatycznie - choć liczba "uczestników" była mocno okrojona. Quote
mila_2 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 esz, tak mnie ciągnie na spacer...dziś jak koło 19 przyjadę do domu biorę Młodą i jadę na Zdrowie:multi: Quote
simbik Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Niestety nas znowu na przedszkolu nie będzie :sad: . Dopiero za tydzień - siła wyższa nic nie poradzimy :sadCyber: Quote
Diana14 Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 A gdzie Wy do przedszkola chodzicie? I czy to związkowe czy nie? Pytam z ciekawosci :lol: Quote
mila_2 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 ano trudno się mówi...dalej zapraszamy serdecznie. Dziś był "ochrzan";) od p. Trenera, ze psom długowłosym sierści między poduchami nie wycinamy;) (nam się też dostało:( )...jutro straszył nas, że nożyczki weźmie ze sobą:evil_lol: btw. Diana - psie przedszkole na Jagodnicy :) Quote
Polna Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ja mam wielką prośbe, kto "bawi" się w wystawy i umie psiaki wystawiać i troszke mnie podszkoli do 11 lutego(bydgoszcz) co prawda byłam juz dwa razy z moją beagle'icą (w szczeniakach) ale słabo strasznie nam idzie, dostałam wskazówki, ale trudno mi samej. Moze ktos znalazłby czas, najlepiej gdzieś w okolicach radogoszcz, julianów, czy środmiescie. Bardzo prosze. Quote
Recommended Posts