Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Givera - nie ma sprawy, bo ja na ta 17.30 to z wywalonym ozorem i autem bym zdążyła - a tak spokojnie spacerkiem z Beczką zdążymy dojść...a to "wejście" na Zdrowie, o którym mówisz kojarzę. Możliwe że i Borysa spotkamy - on też mniej więcej o tej porze spaceruje po Zdrowiu. Wczoraj ta część parku była zaciemniona, ale w towarzystwie zawsze raźnej a i stać nic nam się nie powinno. Idą z nami w końcu psy obronne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mila_2'] Idą z nami w końcu psy obronne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Obronne szczenioki :evil_lol: , ale i tak nikt o tym nie wie. Ważne, że robią wrażenie :diabloti:

Ok, w takim razie widzimy się ok. 18.30 w umówionym miejscu :multi:

Posted

Givera (Kasiu) dziękuję za spotkanie. Nie wiem jak Tobie, ale dla mnie spacery z Beczką na Zdrowie dają ogromną satysfakcję. Ja i ona po takim spacerze jesteśmy wykończone ;)

Beria - b. żywiołowa, ale tak ma być :)

btw. Wiesz, gdzieś w otchłani twardego dysku mam - jeśli psów nie pomyliłam - wspólne zdjęcie Beri z Beczką z przedszkola. Jak znajde chwilkę to wyszukam i wstawię

Pozdrawiam
Kamilla z Betą

Posted

Hej ;) My tez chodzilyśmy tam do psiego przedszkola :D i na agility
ale ode mnie troche daleko (1,5 h) jazdy autobusem, więc na wiosne na agility dopiero ;)

Posted

Givera (Kasiu) dziękuję za spotkanie. Nie wiem jak Tobie, ale dla mnie spacery z Beczką na Zdrowie dają ogromną satysfakcję. Ja i ona po takim spacerze jesteśmy wykończone ;-)

Beria - b. żywiołowa, ale tak ma być :smile:

Nie ma za co :lol: My również dziękujemy za miły spacerek po ciemnym parku:diabloti: . Też uwielbiamy z Beiroszką spacerować, a jeszcze lepiej jak ktoś nam towarzyszy. Tylko jak celnie zauważyłaś moje Żywe Srebro jest bardzo żywiołowe, ja już zdążyłam się przyzwyczaić :evil_lol: ale dla niektórych ludzi i psów jest to trochę męczące. A jeszcze dla niektórych po prostu wkurzające:shake:

I tu mogę odpowiedzieć na pytanie Komy czy psiaki się polubiły.
Ja widzę to tak (nie wiem jak Mila_2) na początku było całkiem nieźle, Beira i Beta zaczęły razem biegać i szale na śniegu. Niestety po pewnym czasie Beira zrobiła się trochę mniej delikatna i upierdliwa (czyt. skora do śmielszych i ciut "ostrzejszych" zabaw) a Becie raczej się to nie spodobało, nie odpowiadała jej taka forma rozrywki :lol: . Ale nie ma się co dziwić Beira po pierwsze jest trochę starsza, a po drugie jest cięższa o jakieś 15 kilo:diabloti: . Jak Beta dorośnie to pewnie da jej popalić:angryy: :lol: Ale mam wrażenie, że jak by tak jeszcze kilka razy się ze sobą spotkały to by było całkiem nieźle, Beta by stała się trochę odważniejsza a może przy okazji moja Beiroszka trochę subtelniejsza ;) .

Givera może założysz galerię swojej suni? Chyba że już jest a ja przeoczyłam ;-)

Prawdę mówiąc nie pomyślałam o tym, ale to rewelacyjny pomysł, tym bardziej, że na dysku mam już chyba milion jej fotek :cool1: . Jak tylko znajdę chwilę wytchnienia to zaraz się za to biorę. I nie omieszkam Was o tym poinformować. Dzięki Koma!!:multi:

Wiesz, gdzieś w otchłani twardego dysku mam - jeśli psów nie pomyliłam - wspólne zdjęcie Beri z Beczką z przedszkola.

No rzeczywiście na tych zdjęciach to mój Łobuz :multi: :multi: :multi: Fajne!!

ktoś się dziś na Zdrowie wybiera??:-D

My niestety dziś nie mamy możliwości wybrać się na dłuższy spacerek. Beira nas tak urządziła. Wracając wczoraj z przedszkola siedziała w samochodzie cichutko jak trusia, myślałam, że pewnie padnieta śpi, a skądże ona w najlepsze pogryzła swoją smycz:angryy: .

Ale jak tylko będziemy miały nową to chętnie się wybierzemy.;)

Pozdrowionka

ps. Na początek Galerii jedno z ulubionych i jedno z pierwszych zdjęc Beiry

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Zdrowie dla nas niedostępne :shake: nie tyle dla nas co dla suni... dojazd tramwajem poprostu odpada...
Ale może jak się zrobi cieplej to coś wykombinuje ;)

Posted

W takim razie proponuję, oczywiście jak tylko zrobi się ciepło, znaleźć jakieś dogodne dla wszystkich miejsce i zrobić istny Zlot Łódzkich Dogomaniaków.
:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
Tak więc aby do WIOSNY

Posted

tak długo??? łeeeeee..bez sensu ;)

btw. na Zdrowiu cisza i spokój i niestety żywego psiego ducha nie uświadczysz...Beczka była na moją łaskę i niełaskę zdana;)

Posted

Simbik - to super - może się kiedyś spotkamy? Dziś nie dotrę na Zdrowie (dotrę pewnie tylko na "stadion" między Srebrzyńską a Ogrodową), bo muszę jechać zapasy w lodówce uzupełnić, ale jutro jestem jak najbardziej za:)

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Na początek wielkie brawa dla Was, i sami dobrze wiecie za co!!!!!
Przeczytałam cały wątek o Opce. Jesteście po prostu WIELCY!!!!!!

Nie mogę oprzeć się pokusie, żeby poznać słynną Opkę. W tym tygodniu raczej nie dam rady. Ale w przyszłym tygodniu bardzo chętnie spotkam się z Wami na jakimś spacerku.
Opka to wielka dziewucha, moja Beira też do "najmnieszych nie należy", charakterek też ma:diabloti: (Mila_2 coś może o tym powiedzieć) i coś czuję, że nieźle by się dogadały :lol: :lol:

Pozdrawiam Wielkich Ludzi i ich Wielką Opkę :multi:

Ps. Ale na Zdrowiu na pewno spotkacię Mile_2 i jej cudną Betę