mila_2 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Givera - nie ma sprawy, bo ja na ta 17.30 to z wywalonym ozorem i autem bym zdążyła - a tak spokojnie spacerkiem z Beczką zdążymy dojść...a to "wejście" na Zdrowie, o którym mówisz kojarzę. Możliwe że i Borysa spotkamy - on też mniej więcej o tej porze spaceruje po Zdrowiu. Wczoraj ta część parku była zaciemniona, ale w towarzystwie zawsze raźnej a i stać nic nam się nie powinno. Idą z nami w końcu psy obronne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Givera Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='mila_2'] Idą z nami w końcu psy obronne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obronne szczenioki :evil_lol: , ale i tak nikt o tym nie wie. Ważne, że robią wrażenie :diabloti: Ok, w takim razie widzimy się ok. 18.30 w umówionym miejscu :multi: Quote
mila_2 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Givera (Kasiu) dziękuję za spotkanie. Nie wiem jak Tobie, ale dla mnie spacery z Beczką na Zdrowie dają ogromną satysfakcję. Ja i ona po takim spacerze jesteśmy wykończone ;) Beria - b. żywiołowa, ale tak ma być :) btw. Wiesz, gdzieś w otchłani twardego dysku mam - jeśli psów nie pomyliłam - wspólne zdjęcie Beri z Beczką z przedszkola. Jak znajde chwilkę to wyszukam i wstawię Pozdrawiam Kamilla z Betą Quote
Koma Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 I jak było, jak było ;) Psiaki się polubiły? :razz: Givera może założysz galerię swojej suni? Chyba że już jest a ja przeoczyłam ;) Quote
mila_2 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 nie myliłam się mam wspólne zdjęcia (aż dwa ;) ) Beri i Beczki z zajęć w przedszkolu (wybaczcie za jakość zdjęć) Quote
Polna Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Hej ;) My tez chodzilyśmy tam do psiego przedszkola :D i na agility ale ode mnie troche daleko (1,5 h) jazdy autobusem, więc na wiosne na agility dopiero ;) Quote
Givera Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Givera (Kasiu) dziękuję za spotkanie. Nie wiem jak Tobie, ale dla mnie spacery z Beczką na Zdrowie dają ogromną satysfakcję. Ja i ona po takim spacerze jesteśmy wykończone ;-) Beria - b. żywiołowa, ale tak ma być :smile: Nie ma za co :lol: My również dziękujemy za miły spacerek po ciemnym parku:diabloti: . Też uwielbiamy z Beiroszką spacerować, a jeszcze lepiej jak ktoś nam towarzyszy. Tylko jak celnie zauważyłaś moje Żywe Srebro jest bardzo żywiołowe, ja już zdążyłam się przyzwyczaić :evil_lol: ale dla niektórych ludzi i psów jest to trochę męczące. A jeszcze dla niektórych po prostu wkurzające:shake: I tu mogę odpowiedzieć na pytanie Komy czy psiaki się polubiły. Ja widzę to tak (nie wiem jak Mila_2) na początku było całkiem nieźle, Beira i Beta zaczęły razem biegać i szale na śniegu. Niestety po pewnym czasie Beira zrobiła się trochę mniej delikatna i upierdliwa (czyt. skora do śmielszych i ciut "ostrzejszych" zabaw) a Becie raczej się to nie spodobało, nie odpowiadała jej taka forma rozrywki :lol: . Ale nie ma się co dziwić Beira po pierwsze jest trochę starsza, a po drugie jest cięższa o jakieś 15 kilo:diabloti: . Jak Beta dorośnie to pewnie da jej popalić:angryy: :lol: Ale mam wrażenie, że jak by tak jeszcze kilka razy się ze sobą spotkały to by było całkiem nieźle, Beta by stała się trochę odważniejsza a może przy okazji moja Beiroszka trochę subtelniejsza ;) . Givera może założysz galerię swojej suni? Chyba że już jest a ja przeoczyłam ;-) Prawdę mówiąc nie pomyślałam o tym, ale to rewelacyjny pomysł, tym bardziej, że na dysku mam już chyba milion jej fotek :cool1: . Jak tylko znajdę chwilę wytchnienia to zaraz się za to biorę. I nie omieszkam Was o tym poinformować. Dzięki Koma!!:multi: Wiesz, gdzieś w otchłani twardego dysku mam - jeśli psów nie pomyliłam - wspólne zdjęcie Beri z Beczką z przedszkola. No rzeczywiście na tych zdjęciach to mój Łobuz :multi: :multi: :multi: Fajne!! ktoś się dziś na Zdrowie wybiera??:-D My niestety dziś nie mamy możliwości wybrać się na dłuższy spacerek. Beira nas tak urządziła. Wracając wczoraj z przedszkola siedziała w samochodzie cichutko jak trusia, myślałam, że pewnie padnieta śpi, a skądże ona w najlepsze pogryzła swoją smycz:angryy: . Ale jak tylko będziemy miały nową to chętnie się wybierzemy.;) Pozdrowionka ps. Na początek Galerii jedno z ulubionych i jedno z pierwszych zdjęc Beiry " class="ipsImage" alt=""> Quote
mila_2 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 no na zdjęciu to rzeczywiście Maluuuutaka była :D:D btw. Trzeba powiedzieć że Beta po prostu zaczęła się odgryzać Berii ;) Quote
MaliS Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Siemka ;) jedzie ktos na weekend majowy w gory ze swoim pupilem? moze macie jakies propozycje w jakie miejsce konkretnie sie udac?:P z gory dzieki :) Quote
mila_2 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 jechać nie jadę, ale np fajne miejsce znaleźliśmy z TZ w Bieszczadach...pisałam o tym w dziale "Podróże" Quote
Koma Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Givera'] Mój Boże jaka cudna :loveu: to pomarszczone czółko :loveu: Czekam na galerie :multi: Quote
mila_2 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 a ja z uporem maniaka zapraszam na Zdrowie :evil_lol: na wspólne spacery Quote
Koma Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Zdrowie dla nas niedostępne :shake: nie tyle dla nas co dla suni... dojazd tramwajem poprostu odpada... Ale może jak się zrobi cieplej to coś wykombinuje ;) Quote
Polna Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 a ja do Julianowskiego lub psiego parku :D Quote
Givera Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 W takim razie proponuję, oczywiście jak tylko zrobi się ciepło, znaleźć jakieś dogodne dla wszystkich miejsce i zrobić istny Zlot Łódzkich Dogomaniaków. :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Tak więc aby do WIOSNY Quote
mila_2 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 tak długo??? łeeeeee..bez sensu ;) btw. na Zdrowiu cisza i spokój i niestety żywego psiego ducha nie uświadczysz...Beczka była na moją łaskę i niełaskę zdana;) Quote
simbik Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ja często chadzam z sunią (Opką) na spacerki na Zdrowie. Chętnie z kimś się poszwędam:lol: . Quote
mila_2 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Simbik - to super - może się kiedyś spotkamy? Dziś nie dotrę na Zdrowie (dotrę pewnie tylko na "stadion" między Srebrzyńską a Ogrodową), bo muszę jechać zapasy w lodówce uzupełnić, ale jutro jestem jak najbardziej za:) Quote
Givera Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Na początek wielkie brawa dla Was, i sami dobrze wiecie za co!!!!! Przeczytałam cały wątek o Opce. Jesteście po prostu WIELCY!!!!!! Nie mogę oprzeć się pokusie, żeby poznać słynną Opkę. W tym tygodniu raczej nie dam rady. Ale w przyszłym tygodniu bardzo chętnie spotkam się z Wami na jakimś spacerku. Opka to wielka dziewucha, moja Beira też do "najmnieszych nie należy", charakterek też ma:diabloti: (Mila_2 coś może o tym powiedzieć) i coś czuję, że nieźle by się dogadały :lol: :lol: Pozdrawiam Wielkich Ludzi i ich Wielką Opkę :multi: Ps. Ale na Zdrowiu na pewno spotkacię Mile_2 i jej cudną Betę Quote
mila_2 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Kasia - nie strasz - Beta znowu ma być najmniejsza??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Givera Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Najmniejsza bo najmłodsza, ale za to najzwinniejsza :multi: :multi: Jeszcze trochę i dogoni wielkością Beirę. Quote
mila_2 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 no jakoś to przeżyjemy - ale jak urośniemy to Wam pokażemy ;) Quote
Recommended Posts