Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam-na razie dowiadywałem sie o szkolenia--nowa edycja startuje na wiosnę--koszt oscyluje w granicach 200-250zł (chyba :wink: )-a Ty masz jakieś wiadomości o międzynarodówce :) w Łodzi??

ps-z 4 albo i 5 :wink:

ps2.ładny avatar -teraz oba włochacze pieknie sie na nim prezentują :P

pozdrowionka

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
witam-na razie dowiadywałem sie o szkolenia--nowa edycja startuje na wiosnę--koszt oscyluje w granicach 200-250zł (chyba :wink: )-a Ty masz jakieś wiadomości o międzynarodówce :) w Łodzi??

ps-z 4 albo i 5 :wink:

ps2.ładny avatar -teraz oba włochacze pieknie sie na nim prezentują :P

pozdrowionka

4 albo 5 lat to nie duzo :D

wczoraj nie miałam jak się dowiedziec co do wystawy.

jutro sie postaram i zaraz napiszę :)

Jak juz Twoje maleństwo będzie w porządku to napisz:)

Zrobimy spotkanko :D

Posted

Cześć Diana. My za szybko się chyba nie spotkamy, bo Goldek ma powikłania związane z tą łapą :cry: Coraz bardziej kuleje, ma obrzęk.:( Dostał leki, maść do smarowania, zastrzyk.Trochę się martwię :bigcry: , bo ta sytuacja dziwi weta i jest nią zaniepokojony. :sadCyber:

Zobaczymy, w piątek znowu idziemy do weta. Trzeba byc dobrej myśli :roll: , ale jest to trudne jak psiak cierpi.

Posted
Cześć Diana. My za szybko się chyba nie spotkamy, bo Goldek ma powikłania związane z tą łapą :cry: Coraz bardziej kuleje, ma obrzęk.:( Dostał leki, maść do smarowania, zastrzyk.Trochę się martwię :bigcry: , bo ta sytuacja dziwi weta i jest nią zaniepokojony. :sadCyber:

Zobaczymy, w piątek znowu idziemy do weta. Trzeba byc dobrej myśli :roll: , ale jest to trudne jak psiak cierpi.

Strasznie mi przykro.....ucałuj pieska ode mnie i nie martw się.

Wszystko na pewno będzie dobrze.A spotkamy się i tak wcześniej czy później.

Thaned!Świetny awatar:D

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

No wystawa w Łodzi juz nie długo!

Chrupka z dogomanii jest z Łodzi ale chyba tu nie dotarła jeszcze....kombinujemy jak tu się spotkac...

Rafał!Weź się w garśc i tez przyjdź z pieskiem .....

Posted

A ja tutaj po raz pierwszy.

Umówiłem się ze znajomą na cotygodniowy spacer w parku, a tu sie jakiś zlot Dogomaniaków zrobił no no no ...

Fajnie było i mam nadzieje, że będzie nas coraz więcej.

--Zapalony fan DOBKÓW --

Posted

Ooooo...jak miło, ze się pojawiliscie.... :lol:

Hehehe....jak dla mnie spacerek super...gdyby nie to, że mój goopkowaty pies cały czas stał w miejscu.... :roll:

Posted

Jestesmy jestesmy, tylko z czasem (przynajmniej u mnie) koszmarnie kiepsko ostatnio. Moze w niedziele mala powtorka? co wy na to?:)

Ja jeszcze myslalam, coby z psami przed wystawa pocwiczyc., bo moj na przyklad to do wystawy to prawde mowiac bardzo kiepsko przygotowany...

Pozdrowionka

Joasia

Posted
Jestesmy jestesmy, tylko z czasem (przynajmniej u mnie) koszmarnie kiepsko ostatnio. Moze w niedziele mala powtorka? co wy na to?:)

Ja jeszcze myslalam, coby z psami przed wystawa pocwiczyc., bo moj na przyklad to do wystawy to prawde mowiac bardzo kiepsko przygotowany...

Pozdrowionka

Joasia

Ja dzisiaj z Opola z wystawy wrócilam....Limba ledwo zyje.Zgarnęłyśmy srebro a jej synek(11 miechów) złoto i Zw.Mł...... :lol:

Za tydzien Łódź....wykituję chyab...a powinnam tez z Limbą poświczyć bo już zapomniałam jak sie psa wystawia... :roll:

Posted

Iwa,

no ostatnio się spotykaliśmy w parku Poniatowskiego i myślę że tak pozostanie.

Teren sporawy, masa ludzi z psami i raczej w centrum także każdemu blisko ;-)

Do zobaczyska w weekend ;-)

--

JaRoD

Posted

Moje psiatko okulalo ma zakaz przemeczania, a prowadzanie go w parku na smyczy to w ogole sie z celem mija...

Szkoda mi go strasznie, ale trudno, siedzimy dzis w domku.

Pozdrawiam

Asia|

Posted

U mnie tez z czasem cięzko ale spotkac trzeba się jeszcze :lol:

Im nas wiecej tym lepiej....ja muszę jechać w tym miesiącu po moje dziecko koljackie tylko nie wiem kiedy.... :roll:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie :hand: .

Jesteśmy na forum zupełnie nowi (ja + moja mama + Arti).

No właśnie Arti jest nowym mieszkańcem w naszym domu!

Jest to pies owczarek szetlandzki blue merle i ma dopiero 7 tyg. Bardzo chętnie byśmy się spotkały aby nasz maluch mógł się zsocjalizować :wink: Na razie przechodzimy szczepienia i kwarantanny.

Pozdrawiamy :P

Posted
Witam serdecznie :hand: .

Jesteśmy na forum zupełnie nowi (ja + moja mama + Arti).

No właśnie Arti jest nowym mieszkańcem w naszym domu!

Jest to pies owczarek szetlandzki blue merle i ma dopiero 7 tyg. Bardzo chętnie byśmy się spotkały aby nasz maluch mógł się zsocjalizować :wink: Na razie przechodzimy szczepienia i kwarantanny.

Pozdrawiamy :P

refri....no to super, że masz szetlanda!!!Ja mam małą sunię collie, która właśnie skończyła kwarantannę i myslę, ze świetnie by się dogadały z Arti!!!Poza tym jest jeszcze starsza sunia collie-Limba.Tylko, że ja w czwartek wyjeżdżam a wracam na koniec lipca.... :roll:

Posted

Diana14:

Świetnie :D - 2 maluszki = kupa szczęścia i zabawy :lol: (+ 1 dorosła dla zachowania powagi :wink: )

No to czekam na odzew pod koniec lipca :P

PS. Miłego wyjazdu :fadein:

Posted
Diana14:

Świetnie :D - 2 maluszki = kupa szczęścia i zabawy :lol: (+ 1 dorosła dla zachowania powagi :wink: )

No to czekam na odzew pod koniec lipca :P

PS. Miłego wyjazdu :fadein:

refri!

looknij na topic o klubówce i pisz czy mozesz jechac do zk to razem pojedziemy.Do wyjazdu mam jeszcze klka dni. :lol:

• 2 months later...
Posted

Łodziaki cicho siedzą...chyba zabiegani albo co....z tego co pamiętam to duzo osób z Łodzi jest: Ajrisz, argo, thaned, gacka, refri, Asia, chrupka, JaRoD, SZAMAN, iwa, ZaHoryzontem, Ty i ja....spora grupka...ale leniwa... :evilbat:

NNikka my się chyba najprędzej spotkamy w Czestochowie ;)