Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wracając do tematu, z naszych ustaleń i pomysłów wynika, że

Spotkanko odbędzie się 19 listopada 2005 w parku na zdrowiu, o godzinie 12.30, sądzę, że najlepiej by było spotkać się przed ZOO

Posted

Niestety nie mogę do Was dołączyć,ale w niedzielę: 20.11 i 27.11 o godz. 11:00 zapraszam wszystkich miłośników aktywnego spędzania czasu z psem na wspólny trening do Spały przy ZHP. Mile widziany każdy piesek lubiący bieganie i ciągniecie.Można będzie pojeździć po lesie rowerem lub wózkiem w towarzystwie innych :)
Szczegóły może mailem :wink:

Posted

mam nadzieję, że pojawi się ktoś jeszcze, ale już z góry serdecznie Ci dziękuję, Morrisonko :buzi: koniecznie weź jakiś aparacik :lol:

PS. zauważyłam, że właściwie, to spotkanka się nie odbywają za często.. :-? szkoda..

Posted

Ja nie moge niestety... :roll:
Nie wiem czy wiecie, ale kilka dni temu pisali w gazecie o psim parku. Niestety przetrwał tylko jeden dzień :cry: jakies wandale go zdewastowały :evil:

• 5 weeks later...
Posted

Na początek witamy wszystkich psich Szaleńców i Wariatów z urokliwego miasta Łodzi.

Wypadało by się również króciuteńko przedstawić.
Od pół roku jestem szaleńczo zakochaną (w swojej suni ;) ) właścicielką Rhodesianki Beiry. Mogła bym spędzać z nią całe dnie, niestety nie zawsze mogę, dlatego weekendy są tylko nasze. Uwielbiamy chodzić na spacery i zabawy z innymi psiakami. Jednak w Łodzi jakoś trudno znaleźć nam jakieś bratnie psie dusze. Dlatego chętnie wybierzemy się na jakiś spacerek - spotkanie.

Pozdrawiamy gorąco w ten śnieżny dzionek
Kasia i Beira, która chrapie jak stary parowóz na fotelu obok.

Na zachęte :razz: przedstawiam kilka fotek z zimowych eskapad
A oto i moja duma, szczęście i miłość:

" class="ipsImage" alt="">