Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie niestety nie będzie w tą niedziele, mysle że takie spotkania na spacerach to fajna sprawa, żałuję tylko że moja Komka taka niereformowalna i boi się podróży środkami lokomocji :-?

Posted

Ja niestety w tę niedzielę nie mogę :( . Jadę na wystawę do Nowego Dworu. Ale na przyszłość nadal jestem chętna :fadein: .

PS. Polna, mieszkasz gdzieś niedaleko parku Julianowskiego (: ?

Posted

Mi się park Julianowski nie widzi w żaden sposób bo to ok pół godziny jazdy tramwajem z dwoma psami więc odpada... :roll:
Zawsze robiliśmy w parku Poniatowskiego albo w parku Źródliska.

Posted

Poniayowskiego i Źródliska najlepiej, bo mam blisko. Do Poniatowskiego zwłaszcza. 2 czy 3 przecznice. Jeśli chodzę do jakiegoś parku to tylko tam.
A Źródliska mam po drodze do szkoły.. :wink:

Posted

Ja do Poniatowskiego ani do Źródliska też blisko nie mam (chociaz do Poniatowskiego bliżej), ale można dojechac. Byle tylko nie na drugi koniec Łodzi :P

Posted

A moze na zdrowiu? :D bo tam to ja mam najblizej ;) i tak mam daleko z konstantynowa ale postaram sie dostosowac tylko wlasnie, prosilabym nie na koncu lodzi :P byloby nice :)

• 2 weeks later...
Posted

Haha wyście chyba się przerazili co moja Koma wyprawia z liścmi :roftl:
Gdyby była grzeczniejsza to bym ją chętnie na takie spotkanko zabrała a tak to :roll:
Ale róbcie dużo fotek! Chciałabym pooglądac łódzkie psiaki z dgm :D

Posted

z liscmi? a co moja pasja wyprawia z innymi psami... jak ma znajomków to zapomina ze istniejen a jak chce ja złapac to ucieka gdzie pieprz rosnie. To jest dopiero ryzyko ale co mam zrobic :P trzeba zepwnic psu rozrywki :D

• 2 weeks later...