Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja jestem z Łodzi to super miasto :PP Ps ja też nie wiem gdzie wolno się kąpać z psami, jak ktoś wie, bardzo mi pomoże czekam :PP:p

Posted

Kurde, ja mieszkam na Radogoszczu to do Arturówka mam rzut beretem, tylko jeszcze nie kąpałem Meli w stawie, ja i owszem w tym roku się kąpałem w Arturówku ale woda za czysta nie była i żona mówi że Meli nie da tam wykąpać:laugh2_2:. Ja na spotkanie jak najbardziej jestem chętny tylko w weekendy o 12.30 mamy z Melą szkolenie:roll: ale też bliziutko Łagiewnik także po obiedzie jak najbardziej :lol:

Posted

Ja mogłabym podjechać... gdyby nie jeden problem :roll: Orion obszczekuje i jeży się na każdego psa, pracujemy nad tym, ale nie wiem kiedy będziemy mogli przybyć na takie spotkanie:shake:

Posted

Sock napisał(a):
Ja oczywiście też jestem chętna na spotkanie, tylko czemu tylko 2 osoby kto jeszcze? :)

My się możemy dołączyć, tylko może nie koniecznie w Arturówku :roll:. Najchętniej okolice lotniska, lub generalnie jakieś duże otwarte przestrzenie z dala od jezdni i zbyt dużej ilości ludzi.

Posted

Hih, rufus295 chyba widzieliśmy się ostatnio w Łagiewnikach :cool3:

Ja z ofinem na spotkanie bardzo chętnie, ale niestety raczej mamy napięty terminarz (teraz mam dorywczą pracę, a od weekendu tygodniowe szkolenie..) Ale będę śledzić Wasze ustalenia, moze nam sie jednak uda dotrzec ;)

Posted

Ano jakoś tak się nieszczęśliwie złożyło i co gorsze zminienoło się tylko to, ze zamiast 'aśki' używam do ludzi pełnej wersji imieniaxD, a charakter bez zmian;)
W każdym razie żyję, znalazłam się tu znowu, nawet podjęłam trud odzyskania hasła^^

Nadrabiam tematy i wiem, że już trochę czasu minęło ale naprawdę przykro mi z powodu Miki:(

Posted

Zdrowie jest większe;) ale w sumie... chętnie bym się z Wami wybrała, ale sama nie wiem. Jakby to jeszcze była 'stara' ekipa, która Dagon zna... ale trochę się obawiam, bo w sumie nie wiem jak on teraz reaguje na obce psy, gdyż takich unikamy. No, ale jak coś ustalicie to się określę:)