Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam L:odziakow ;)
Ja niemam zadnych doswiadczen w zwiazku ze sterylka, ale przyszlam sie przywitac
Simbik kobietko jak ja cie dawno niewidzialam

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natychmiastowe, trafne diagnozy (uczulenia, złamania, korzonki, krwiaki), udana operacja wypadniętego oka, sterylizacja z 2cm szwem, poszarpane, odgryzione ucho - super opieka i pomoc (szycie, opatrunki itd).
Jesteśmy wszyscy całym sercem za panią Ewą!
Nigdy, nigdzie indziej...

Posted

Karilka napisał(a):
A tak na "marginesie" ... dziewczyny, kiedy spacer?:diabloti::cool3:

Ja mam czas w kazdym dniu tygodnia
n o,. oprocz wtorkow :diabloti:

Posted

Musial by ktos po nas na fabryka wyjsc bo ja az tak dobrze Lodzi nieznam :roll:
Pozatym czy te psieski polubia mojego fafla ....
ale sprobowac mozemy
(oby mi tylko nieuciekl :roll: )

Posted

Ja niewiem czy w ten piatek dam rade bo cos mi szepcza ze do pracki bede musiala jechac, wiec to jeszcze jest do zobaczenia ehhh

kasiu i Tofik znow bedzie molestowal mojego Spajka ? :cool3:

Posted

Aga K napisał(a):
Ja niewiem czy w ten piatek dam rade bo cos mi szepcza ze do pracki bede musiala jechac, wiec to jeszcze jest do zobaczenia ehhh

kasiu i Tofik znow bedzie molestowal mojego Spajka ? :cool3:

Tofik to by go zjadł :evil_lol:... ja bym była raczej tylko z Zazolem, albo z Zazolem i Opą :lol:.

Posted

simbik napisał(a):
Tofik to by go zjadł :evil_lol:... ja bym była raczej tylko z Zazolem, albo z Zazolem i Opą :lol:.

ale musisz pamietac, ze moj tez sie troche nauczyl juz bronic :evil_lol: Nie powiem bo cierpliwosc to on ma, ale do czasu :evil_lol:

Ja jutro tylko w jedno miejsce i jestem wolna, a sobote mam zajeta, niewiem jeszcze jak z niedziela ....
o ile kwalifikujemy sie do spacerku :cool3:

Posted

Aga K napisał(a):
ale musisz pamietac, ze moj tez sie troche nauczyl juz bronic :evil_lol: Nie powiem bo cierpliwosc to on ma, ale do czasu :evil_lol:

Ja jutro tylko w jedno miejsce i jestem wolna, a sobote mam zajeta, niewiem jeszcze jak z niedziela ....
o ile kwalifikujemy sie do spacerku :cool3:

W sobotę jesteśmy na wystawie :cool3:, więc tylko niedziela wchodzi w grę. Tofiś nadaję się aktualnie tylko do spotkań z babami :roll:... bo z obcymi chłopakami to tylko na smyczy spacerek :evil_lol:.

Posted

w niedzeile to ja niezabardzo mam autobusy ehh
simbik - znow chcesz mnie przetransoprtowac :cool3: ale siem wpychnelam :evil_lol:
zobacze jak z kaska bede stala

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
a mój schroniskowy wypłosz w żaden autobus ani nic gdzie jest dużo ludzi nie wsiądzie :roll:

za to koj wprost przeciwnie ;)
moze by to jakos polaczyc ?

Posted

Karilka napisał(a):
Może przełożymy to na przyszły tydzień, co? Więcej osób sie zgłosi może?
;)

Popieram :lol:, bo zarówno ja jak i psy padliśmy po wczorajszej wystawie i sił jak na lekarstwo.

Posted

Wow, po dwóch latach temat odżył :) Ja na większy spacer się niestety nie piszę, bo załóżmy, że jakimś cudem byłoby to w dniu gdy nie mam ani szkoły ani nie jestem w pracy - to i tak mój mały wypłoszony wilczak w międzyczasie wyrósł na wredną sukę, która no... nie lubi konkurencji powiedzmy. O ile z psami to pobawi się zawsze - z sukami zostaje tylko smycz i duży dystans.