bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Igi^MBE napisał(a):Wow. Z Dziunią widziałem się 5 min temu :) Poszła z młodym na zakupy. Pozdrów ją ode mnie przy najbliższej okazji:evil_lol: Pozdr. Natalia Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Igi^MBE napisał(a):Czyli za godzinę jak wrócą :) Okay :) No a ja czekam na wiadomość od Oli jak jej poszło z liceami;) Quote
Polna Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bellatriks napisał(a):No u nas też szkoła wpisywała i właśnie pochrzaniła. Tylko 2 licea? A jaka klasa? :cool3: No i jestem w XXIV w biol-hist, zabrakło mi 3 pkt. do biol-chem-fiz gr...:angryy: 199,5 pkt :-o :-o :-o Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Polna napisał(a):No i jestem w XXIV w biol-hist, zabrakło mi 3 pkt. do biol-chem-fiz gr...:angryy: 199,5 pkt :-o :-o :-o No, czyli nie jest źle? ;) 199.25 -ale to było na 250, bo doliczany był też test predyspozycji językowych. Bez testu bym miała 159/200 ;) Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Polna napisał(a):i tak jestem w szoku :P A Ty ile miałaś? :cool3: Quote
Polna Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 lepiej się nie przyznawać [SIZE="1"]122pkt. Będę się jeszcze odwoływac i zobaczymy... ;) Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Polna']lepiej się nie przyznawać 122pkt. łe, to nie jest źle. Myślałam, że jak tak się czaisz z przyznaniem się do wyniku, to że naprawdę było koszmarnie;) Ale przecież jest OK. :razz: ----- A odwoływać od czego jeśli można spytać? Tzn. egzamin nie tak, czy jakieś oceny? ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ja dostalam sie tam gdzie chcialam :D a punktow mialam 127 ... hahahaha ;P na 200 ;) Quote
Polna Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 bellatriks napisał(a):A odwoływać od czego jeśli można spytać? Tzn. egzamin nie tak, czy jakieś oceny? ;) Do klasy o profilu biol-chem, do której zabrakło mi 3pkt, byłam piąta pod kreską :angryy: Quote
bellatriks Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Agata: gratuluje! :D Ola: to rzeczywiście niedużo zabrakło...:shake: Quote
BlackSheWolf Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Polna napisał(a):Do klasy o profilu biol-chem, do której zabrakło mi 3pkt, byłam piąta pod kreską :angryy: o lol :/ tylko 3 punkty... u nas przyjmowali wszystkich powyzej 120 punktow Quote
BlackSheWolf Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 bellatriks napisał(a):Agata: gratuluje! :D Ola: to rzeczywiście niedużo zabrakło...:shake: A dziekuje :D a no Ola strasznie malo brakowalo... moze jeszcze ktos sie wypisze z klasy Quote
bellatriks Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Polna napisał(a):Mam taką nadzieje ;) To napisz, jak coś będzie wiadomo. Niekoniecznie od razu, bo i tak jutro wyjeżdżam i dopiero po piętnastym to przeczytam...:roll: Pozdr. Quote
BlackSheWolf Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 to czekamy jak wrócisz :D i do kogo ja bede teraz emaile pisala?? :P wracaj szybko:D Quote
BlackSheWolf Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Polna napisał(a):We wtorek się dowiem ... trzeba czekać :P no to trzymam kciuki :happy1: Quote
chicken Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='bellatriks']Ola: i jak tam? Dostałaś sie do wybranego liceum? Na jakiej pozycji jesteś?:cool3: Ja się dostałam do swojej pierwszej preferencji na 2 pozycji:multi: miałam 199.25/250pkt (dochodzi test zdolności językowych). Pierwsze miejsce miało 208.75 pkt, a więc dużo więcej:roll: No, ale i tak jestem zadowolona. XIII LO - klasa 1wb, 18h francuskiego/tyg bedę miała od września:diabloti: hehe, + dwa czy trzy przedmioty wykładowe po francusku:p Niezły zachrzan. :razz: :lol: Ja jestem tez w takiej klasie tyle,ze niemieckiej w VIIILO ;) Tez mialam 18h niemca i powiem ze klasa 0 to przedluzone wakacje bo uczysz sie praktycznie tylko jezyka ;) Dopiero od pierwszej klasy jest ciezko bo przedmioty masz wykladane w obcym jezyku i musisz uczyc sie specjalistycznych slowek :p Zycze powodzenia i wytrwalosci w nowych szkoach Quote
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a co tu taka cisza ?? Polna jak ze szkola ?? Quote
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a i moze ktos wpadnie na spotkanko w lipcu do sokolnik ?? ma byc jak narazie Tollerka z mieszancem shih tzu, jej kolezanka z mastifem czy jaki to tam pies mial byc i ja z Kleksiem :D kto wpadnie ?? no kto?? :D Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 BlackSheWolf napisał(a):a i moze ktos wpadnie na spotkanko w lipcu do sokolnik ?? ma byc jak narazie Tollerka z mieszancem shih tzu, jej kolezanka z mastifem czy jaki to tam pies mial byc i ja z Kleksiem :D kto wpadnie ?? no kto?? :D nikt nie chce wpasc?? :placz: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 BlackSheWolf napisał(a):nikt nie chce wpasc?? :placz: mi nie podrodze ;) raz dwa raz dwa próba mikrofonu:evil_lol: noo dziołszki qtora chetna na NIE DESZCZOWY spacer w Pabianicko -Hermanowych ( :hmmmm: dziwnie brzmi hermanowych :evil_lol:)pieknych lasach ..juz bez Tigrowej cieczki:lol::evil_lol: Quote
tulasy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a): raz dwa raz dwa próba mikrofonu:evil_lol: noo dziołszki qtora chetna na NIE DESZCZOWY spacer w Pabianicko -Hermanowych ( :hmmmm: dziwnie brzmi hermanowych :evil_lol:)pieknych lasach ..juz bez Tigrowej cieczki:lol::evil_lol: My przebywamy teraz w Tuszyn Lesie, więc mamy blisko. Jednak Aura ma cieczkę. Dlatego odpuszczam sobie, żeby i psy na spacerach mogły być. Michał Quote
Recommended Posts