teqquila Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Efa :evil_lol: :evil_lol: jak ty cos wymyslisz :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie no, dziewczyny, super neologizmy:evil_lol::multi: wymyślcie jeszcze kilka;) Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 teqquila napisał(a):Efa :evil_lol: :evil_lol: jak ty cos wymyslisz :evil_lol: :evil_lol: :siara::siara::siara: Quote
Polna Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 bellatriks napisał(a):do XIII. A Ty? ;) PS. Ola czy oceny w systemie można wpisywać do poniedziałku do końca dnia czy do kiedy? Bo cała moja klasa nie ma wpisanych ocen z angielskiego, a dziewczyna z innej klasy ma pozamieniane oceny w ogóle!:shake: Nie wiem, u nas to w sekretariacie wpisywali tzn. szkoła ;) ja wzielam XXIV i VIII. Quote
bellatriks Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Polna napisał(a):Nie wiem, u nas to w sekretariacie wpisywali tzn. szkoła ;) ja wzielam XXIV i VIII. No u nas też szkoła wpisywała i właśnie pochrzaniła. Tylko 2 licea? A jaka klasa? :cool3: Quote
Aga K Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no taaak, no taak, alae Spajaki m "gdzieś" taką "zabaweA" ;/ wielkopsiun go goni, zamiast go pozahaczać tak jak Tigerke, eeeehh a ABimber nto bestia jedna jest i tyle :siara: ide dalej zakówać a potem spać bo już siły mi opadły, papatki baby jedne kochane :P ;) Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Aga K napisał(a):no taaak, no taak, alae Spajaki m "gdzieś" taką "zabaweA" ;/ wielkopsiun go goni, zamiast go pozahaczać tak jak Tigerke, eeeehh a ABimber nto bestia jedna jest i tyle :siara: ide dalej zakówać a potem spać bo już siły mi opadły, papatki baby jedne kochane :P ;) :evil_lol: ale jak by Spajk nie uciekat to wielkopies by go nie gonił:evil_lol: Quote
simbik Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: ale jak by Spajk nie uciekat to wielkopies by go nie gonił:evil_lol: No właśnie Ewa ujeła sedno sprawy :cool3: ...wielkopies nauczył się od Opy ostrego stylu zabawy :diabloti: i nie mógł zrozumieć dlaczego koleś wymięka :evil_lol: i ucieka :roll: . Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 simbik napisał(a):No właśnie Ewa ujeła sedno sprawy :cool3: ...wielkopies nauczył się od Opy ostrego stylu zabawy :diabloti: i nie mógł zrozumieć dlaczego koleś wymięka :evil_lol: i ucieka :roll: . to cos jak kot i kłębek :lol: kłębuszek sie toczy to kotek łapie:evil_lol: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 no i na dodatek wilkopiun byl molestowany od samego poczatku :evil_lol: :evil_lol: Efa jaka ty madra sie zrobilas :evil_lol: :evil_lol: no no :) Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):no i na dodatek wilkopiun byl molestowany od samego poczatku :evil_lol: :evil_lol: Efa jaka ty madra sie zrobilas :evil_lol: :evil_lol: no no :) a kto wielkopsiuna molestował:crazyeye: :evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):a taka jedna ruda bestia na T :) :evil_lol: Tyśka:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 nie Tyska :angryy: :angryy: :angryy: tylko Tysiek :) bo to mezczyzna :) Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):nie Tyska :angryy: :angryy: :angryy: tylko Tysiek :) bo to mezczyzna :) Tysiek napastował wielkopsa:crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: :shake: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 no od malego pokazal mu kto rzadzi :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):no od malego pokazal mu kto rzadzi :evil_lol: :evil_lol: ach ten Tysiek rozbójnik:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: ale jak by Spajk nie uciekat to wielkopies by go nie gonił:evil_lol: jak miał nie uciekać ? :roll: taki wielki psiun go gonił ;( simbik napisał(a):No właśnie Ewa ujeła sedno sprawy :cool3: ...wielkopies nauczył się od Opy ostrego stylu zabawy :diabloti: i nie mógł zrozumieć dlaczego koleś wymięka :evil_lol: i ucieka :roll: . ja to rozumiem, tylko etarz powiedz to kolesiowi :cool3: a poza tym zrozumcie też kolesia - sam wśród gromady znających sie psów :shake::shake::shake: evaxon napisał(a):to cos jak kot i kłębek :lol: kłębuszek sie toczy to kotek łapie:evil_lol: :roll: teqquila napisał(a):no i na dodatek wilkopiun byl molestowany od samego poczatku :evil_lol: :evil_lol: Efa jaka ty madra sie zrobilas :evil_lol: :evil_lol: no no :) przez kogo był molestowany wielkopsiun ? właśnie, Effa :cool3: Quote
Aga K Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 evaxon napisał(a):ach ten Tysiek rozbójnik:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ne rozbójnik :mad: jako jedyny zaakceptował Spike'a :megagrin::megagrin::megagrin: dobranoc Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ola: i jak tam? Dostałaś sie do wybranego liceum? Na jakiej pozycji jesteś?:cool3: Ja się dostałam do swojej pierwszej preferencji na 2 pozycji:multi: miałam 199.25/250pkt (dochodzi test zdolności językowych). Pierwsze miejsce miało 208.75 pkt, a więc dużo więcej:roll: No, ale i tak jestem zadowolona. XIII LO - klasa 1wb, 18h francuskiego/tyg bedę miała od września:diabloti: hehe, + dwa czy trzy przedmioty wykładowe po francusku:p Niezły zachrzan. :razz: :lol: Quote
Igi^MBE Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='bellatriks']O XIII LO - klasa 1wb, 18h francuskiego/tyg bedę miała od września:diabloti: hehe, + dwa czy trzy przedmioty wykładowe po francusku:p Niezły zachrzan. :razz: :lol: Lol. Będziesz chodzić z moją znajomą - z panną mego braciszka - do klasy :) lol. Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Igi^MBE napisał(a):Lol. Będziesz chodzić z moją znajomą - z panną mego braciszka - do klasy :) lol.ooo fajnie:multi: Idę też jeszcze z koleżanką z klasy z gimnazjum - Angeliką;) Quote
Igi^MBE Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bellatriks napisał(a):ooo fajnie:multi: Idę też jeszcze z koleżanką z klasy z gimnazjum - Angeliką;) Ta o której mówię też ma na imię Andżelika. Ale mam na dzieję, że nie chodzi o Dziunię :) Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Igi^MBE napisał(a):Ta o której mówię też ma na imię Andżelika. Ale mam na dzieję, że nie chodzi o Dziunię :) No to niestety złą masz nadzieję:evil_lol::cool3: Quote
Igi^MBE Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wow. Z Dziunią widziałem się 5 min temu :) Poszła z młodym na zakupy. Quote
Recommended Posts