e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Imbir1 napisał(a):Ale to początek to nic strasznego chyba nie powinno się dziać:roll: najwyżej Imbirowi wezmę smycz Flexi:razz: a w ogóle to Tigra chyba się nie chce z nami spotkać bo to już drugi raz taki numer wycina :cool3::diabloti: :evil_lol: no cos w tym musi byc:mad: ogolnie powinna dostac cieczki na poczatku lipca a nie teraz:angryy: ja o tigre sie nie martwie bo to łąjza:diabloti: :evil_lol: psa teraz nie dopusci za chiny:cool1: praktycznie nie krwawi przez caly dzien 2 plamki mini mini znalazlam:razz: tylko chodzi mi o chlopakow zeby nie zbzikowali:diabloti: mozliwe ze nie wyczuja jeszcze :roll: przedchwila Tigra bawila sie z kolega i on nie wyczuł skakal jej po glowie a nie po tyłku:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 bo takie rzeczy to tylko w ... Pabianicach :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: tyle co mam do powiedzenia :evil_lol: dziewczyny płyną gdzies łódka moze dopłyną do łodzi :grin: to byl hardcorowy spacerek:grin: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jesteśmy :multi::multi::multi: przebrani wysiusiani i jemy kolacyjkem ;d Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ja ich nie mam ;/ nie było kiedy aparatiu wyciągnąc ;/ Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 deszcz burza a my w lesie spacerujemy sorka spacerowalysmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a ja mam fotki :cool1: o tyle mam :grin: i takie fe mam :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oz Ty ja Ci dam nastepnym razem z zaskoczenia mnie wziela :P:evil_lol: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a my ni mamy żadnej ;/ idziemy do wyra bo burza znowu ;[ Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 teqquila napisał(a):oz Ty ja Ci dam nastepnym razem z zaskoczenia mnie wziela :P:evil_lol: :siara:co złego to nie ja:evil_lol: Aga K napisał(a):a my ni mamy żadnej ;/ idziemy do wyra bo burza znowu ;[ przecie jest Spajk na focie:D i sie usmiecha:cool3: wszedzie mam błoto:razz: i nie moge skarpetek doprac:placz: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 evaxon napisał(a):wszedzie mam błoto:razz: i nie moge skarpetek doprac:placz: te różowe skarpeteczki teraz jaki mają kolorek?:diabloti::cool3: Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oj biedna Efcia :evil_lol: ja blotko juz zmylam tylko buty musze wyprac :) Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Imbir1 napisał(a):te różowe skarpeteczki teraz jaki mają kolorek?:diabloti::cool3: :diabloti: carne:grins: teqquila napisał(a):oj biedna Efcia :evil_lol: ja blotko juz zmylam tylko buty musze wyprac :) :evil_lol: ja tez musze wyprac...ale mi sie nie chce :siara::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 teqquila napisał(a):bo ty leniuch jestes :evil_lol: :evil_lol: jaa?? a kto caly czas marudzil?? daleko jeszcze ?? ale pada.... blabla bla:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 evaxon napisał(a):jaa?? a kto caly czas marudzil?? daleko jeszcze ?? ale pada.... blabla bla:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:potwierdzam, maruda Justyna i Aga:diabloti: Quote
teqquila Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ta bo wy mialysciee adidasy hm chyba tylko Efka no ale nie wazne :) ja tu wczoraj zmecona bylam nastepnym razem dam wam popalic :cool1: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Diana14 napisał(a):aha.........szkoda....no czyli chyba nikt nie mieszka w Łodzi............. buuuuuuu :niewiem: Yyyy... my z Zuzką też z Łodzi jesteśmy:) Czy jak Zuzka będzie mogła już spotykać się z pieskami (czyli za 1,5 tyg. :) ) - czy będzie organizowane jakieś psie spotkanko kiedyś tam?:eviltong: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 teqquila napisał(a):ta bo wy mialysciee adidasy hm chyba tylko Efka no ale nie wazne :) ja tu wczoraj zmecona bylam nastepnym razem dam wam popalic :cool1: :evil_lol: :evil_lol: w tych adidasach mialam takie bagno ze chyba przez tydzien błoto bede wypłukiwac z nich :evil_lol: basia2202 napisał(a):Yyyy... my z Zuzką też z Łodzi jesteśmy:) Czy jak Zuzka będzie mogła już spotykać się z pieskami (czyli za 1,5 tyg. :) ) - czy będzie organizowane jakieś psie spotkanko kiedyś tam?:eviltong: co chwila cos sie dzieje;) Quote
bellatriks Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Polna napisał(a):Sorki za OT, ale Bell do jakieog LO się wybierasz? ;) do XIII. A Ty? ;) PS. Ola czy oceny w systemie można wpisywać do poniedziałku do końca dnia czy do kiedy? Bo cała moja klasa nie ma wpisanych ocen z angielskiego, a dziewczyna z innej klasy ma pozamieniane oceny w ogóle!:shake: Quote
Aga K Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 evaxon napisał(a)::diabloti: carne:grins: :evil_lol: ja tez musze wyprac...ale mi sie nie chce :siara::diabloti: hhahahahahaha, ja dzisiaj porfel otwieram a tam klepaki mokre ;D evaxon napisał(a):jaa?? a kto caly czas marudzil?? daleko jeszcze ?? ale pada.... blabla bla:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Imbir1 napisał(a):potwierdzam, maruda Justyna i Aga:diabloti: yyyyyyyyy ... co złego to nie ja :siara: teqquila napisał(a):ta bo wy mialysciee adidasy hm chyba tylko Efka no ale nie wazne :) ja tu wczoraj zmecona bylam nastepnym razem dam wam popalic :cool1: :evil_lol: ja miałąm jakieś "babciowate" trzewiczki z ryneczku za 30zeta ;) czyli jedno wielkie bagno, ale pochpdze se w nich jesio troche ;) evaxon napisał(a)::evil_lol: w tych adidasach mialam takie bagno ze chyba przez tydzien błoto bede wypłukiwac z nich :evil_lol: co chwila cos sie dzieje;) heh, nio spacerek był ok, ale tylko Tysio mojego faflusia polubił ;( Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Aga K napisał(a): heh, nio spacerek był ok, ale tylko Tysio mojego faflusia polubił ;( nie przesadzaj :) Tofiś nie mial zlych zamiarow :) on chcial zeby Spajk sie z nim "pobawił " tak jak Tigra:diabloti: a Imbir:siara: sie rozkleral jak Tofiś gonił Spajka:razz: Quote
Imbirka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='evaxon']nie przesadzaj :) Tofiś nie mial zlych zamiarow :) on chcial zeby Spajk sie z nim "pobawił " tak jak Tigra:diabloti: a Imbir:siara: sie rozkleral jak Tofiś gonił Spajka:razz: Ewcia, co zrobił Imbir?:crazyeye::evil_lol: bo ja znowu nie kumam:cool3: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Imbir1 napisał(a):Ewcia, co zrobił Imbir?:crazyeye::evil_lol: bo ja znowu nie kumam:cool3: :grin: ahahah asama ni ewiem co napisałam:grin: aaa rozkręcał mialo byc:grin: chyba:hmmmm: Quote
Recommended Posts