e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Aga K napisał(a):no jutro jedziemy do weta sie zaszczepić być może a przede wsszystkim wyrobbić książeczke nooo mam nadzieje ze dojdziecie do weta i bedziecie miec szczepienia juz z głowy :) Quote
Aga K Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 jak to szczepienia ? mówisz o komplecie szczepień ? ja chyba będę szczepiłą co 3 tygodnie, jutro wścieklizna - o ile mu sracxzka przejdzie ;/ Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Aga K napisał(a):jak to szczepienia ? mówisz o komplecie szczepień ? ja chyba będę szczepiłą co 3 tygodnie, jutro wścieklizna - o ile mu sracxzka przejdzie ;/ no szczepi sie przeciw wscieklizni ei psim chorobą jak teraz wscieklizna to za jakis czas reszta ( wet ci powie) co do sraczki polecam smecte :) to proszek dla ludzi ale bardzo dobrze dziala na psy :) bynajmniej na Tigre ( dostepne w aptekach) Quote
Aga K Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 my zżywamyaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanifuroxzyd - tak wet zalecił, no i njest mała apoprwa alae nie dokońc ;/aaaa no to zobacazaayamy jutro co sie d zronić ze szczepionkąaaaa jeżelim mmy aajaesaazcaazae aamałea akąłoaapoty za załąatwinieanm sie ide spać, papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 my tez czasami dostajemy specjalny proszek od weta ale prawde mowiac jak napoje tigre smecta to problem szybko znika :) Quote
Tollerka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 To w końcu gdzie i kiedy? Ja mam raczej tylko czwartek wolny (wagary, tyle że za pozwoleniem rodziców :razz:) a w piątek już nie bo na tydzień jadę na działkę. I zależy gdzie, bo w czwartek i tak nie ma mnie kto zawieść chyba że babcię uproszę... Echh... Więc ja raczej odpadam chyba że zdarzy się cud :-( Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tollerka napisał(a):To w końcu gdzie i kiedy? Ja mam raczej tylko czwartek wolny (wagary, tyle że za pozwoleniem rodziców :razz:) a w piątek już nie bo na tydzień jadę na działkę. I zależy gdzie, bo w czwartek i tak nie ma mnie kto zawieść chyba że babcię uproszę... Echh... Więc ja raczej odpadam chyba że zdarzy się cud :-( czwartek godziny popoludniowe ( 17-18) pabianice-hermanow Tigra nadal nie dostala cieczki wiec jest szansa ze jutro jej tez nie bedzie:diabloti: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 evaxon napisał(a):jutro ponoc ma lac :angryy: :shake: :roll: pluj trzy razy przez lewe ramię:cool3: Quote
simbik Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Imbir1 napisał(a):pluj trzy razy przez lewe ramię:cool3: Lepiej jak troszkę pokropi, niż mamy się usmażyć na słoneczku :evil_lol: . To co o 17 pod mojim bloczkiem, czy jakieś inne propozycje :lol: ? Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Imbir1 napisał(a):pluj trzy razy przez lewe ramię:cool3: blee oplulam sie:evil_lol: simbik napisał(a):Lepiej jak troszkę pokropi, niż mamy się usmażyć na słoneczku :evil_lol: . To co o 17 pod mojim bloczkiem, czy jakieś inne propozycje :lol: ? ale ponic ma niezle pokropic poznym popoludniem:diabloti: to co o qtorej pod szpitalam tylko qtorym... normalnym czy dla wariatow:siara: ehehehe Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 simbik napisał(a):Lepiej jak troszkę pokropi, niż mamy się usmażyć na słoneczku :evil_lol: . To co o 17 pod mojim bloczkiem, czy jakieś inne propozycje :lol: ? noooo raczej tak, jakoś się doczłapię tam chyba, dzisiaj z pracy jechałam do domu ponad 30min. masakra w tych korkach:cool3: uważajcie na czerwone Punto evaxon napisał(a):blee oplulam sie:evil_lol: ale ponic ma niezle pokropic poznym popoludniem:diabloti: to co o qtorej pod szpitalam tylko qtorym... normalnym czy dla wariatow:siara: ehehehe Ewa, za siebie miałaś pluć, a nie na siebie:diabloti::evil_lol: a odnośnie szpitala to ja się na Kasię spuszczam, będę ślepo za nią jechać bo ja Pabianice kiepsko znam:cool3: Quote
teqquila Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Efa dla Ciebie pod wariatkowem :evil_lol: Julia ty sie lepeij na kaske nie spuszczai :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Imbir1']noooo raczej tak, jakoś się doczłapię tam chyba, dzisiaj z pracy jechałam do domu ponad 30min. masakra w tych korkach:cool3: uważajcie na czerwone Punto Ewa, za siebie miałaś pluć, a nie na siebie:diabloti::evil_lol: a odnośnie szpitala to ja się na Kasię spuszczam, będę ślepo za nią jechać bo ja Pabianice kiepsko znam:cool3: [quote name='teqquila']Efa dla Ciebie pod wariatkowem :evil_lol: Julia ty sie lepeij na kaske nie spuszczai :evil_lol: :grin: to samo chcialam napisac ahahaha biedna Kasia:evil_lol: :evil_lol: dobra dobra :eviltong: wy mnie do wariatkowa juz nie wysylajcie:eviltong: spotkamy sie kolo zwyklego tam co tedy co sie juz na pogotowie wjezdza:p Quote
simbik Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 No to zbiórka u mnie pod bloczkiem o 17, a w Pabianicach pod szpitalikiem to tak pewnie 17.30...zależy jak wdepniemy w pedał gazu:diabloti:. No i najlepiej tam gdzie ostatnio tzn. na tym parkingu przy szpitalu, tam gdzie się na pogotowie wjeżdża Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 simbik napisał(a):No to zbiórka u mnie pod bloczkiem o 17, a w Pabianicach pod szpitalikiem to tak pewnie 17.30...zależy jak wdepniemy w pedał gazu:diabloti:. No i najlepiej tam gdzie ostatnio tzn. na tym parkingu przy szpitalu, tam gdzie się na pogotowie wjeżdża :diabloti: tak jest kapitanie:diabloti: :evil_lol: ty nie depcz zabardzo zebys Julii nie zgubiła:diabloti: teraz tylko z Aga musze sie ustawic w pabianicach :razz: Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='teqquila'] Julia ty sie lepeij na kaske nie spuszczai :evil_lol: [quote name='evaxon']:grin: to samo chcialam napisac ahahaha biedna Kasia:evil_lol: :evil_lol: a Wy już nie bądzcie takie dosłowne:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 evaxon napisał(a): ty nie depcz zabardzo zebys Julii nie zgubiła:diabloti: oki, postaram się nie gubić:p:eviltong: Quote
teqquila Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 oki Kasia tom bedziemy o 17 rowno :) pod blokiem albo bede wczesniej to powiesz mi co i jak z sobota i niedziela oj Julia bom my mamy takie skojarzenia :) ale w sumie sama sprowokowalas :) Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Imbir1 napisał(a):a Wy już nie bądzcie takie dosłowne:eviltong::eviltong::eviltong: a własnie ze bedziemy:eviltong: Imbir1 napisał(a):oki, postaram się nie gubić:p:eviltong: :evil_lol: teqquila napisał(a): oj Julia bom my mamy takie skojarzenia :) ale w sumie sama sprowokowalas :) oo słyszysz słyszysz:evil_lol: :evil_lol: ja pod szpitalem bede jakios 20 po :) i bede czekac na Age:p Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :placz: Tigra dostala cieczke:placz: i co ja mam teraz zrobic:placz: my chcemy na spacer:placz: a nie chcemy zebysmy my albo qtorys z panow chodził na smyczy :( Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ale to początek to nic strasznego chyba nie powinno się dziać:roll: najwyżej Imbirowi wezmę smycz Flexi:razz: a w ogóle to Tigra chyba się nie chce z nami spotkać bo to już drugi raz taki numer wycina :cool3::diabloti: Quote
Polna Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Sorki za OT, ale Bell do jakieog LO się wybierasz? ;) Quote
Recommended Posts