Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga K napisał(a):
no jutro jedziemy do weta sie zaszczepić być może a przede wsszystkim wyrobbić książeczke

nooo mam nadzieje ze dojdziecie do weta i bedziecie miec szczepienia juz z głowy :)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to szczepienia ?
mówisz o komplecie szczepień ?
ja chyba będę szczepiłą co 3 tygodnie, jutro wścieklizna - o ile mu sracxzka przejdzie ;/

Posted

Aga K napisał(a):
jak to szczepienia ?
mówisz o komplecie szczepień ?
ja chyba będę szczepiłą co 3 tygodnie, jutro wścieklizna - o ile mu sracxzka przejdzie ;/

no szczepi sie przeciw wscieklizni ei psim chorobą
jak teraz wscieklizna to za jakis czas reszta ( wet ci powie)

co do sraczki polecam smecte :) to proszek dla ludzi ale bardzo dobrze dziala na psy :) bynajmniej na Tigre ( dostepne w aptekach)

Posted

my zżywamyaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanifuroxzyd - tak wet zalecił, no i njest mała apoprwa alae nie dokońc ;/aaaa
no to zobacazaayamy jutro co sie d zronić ze szczepionkąaaaa jeżelim mmy aajaesaazcaazae aamałea akąłoaapoty za załąatwinieanm sie
ide spać, papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

To w końcu gdzie i kiedy? Ja mam raczej tylko czwartek wolny (wagary, tyle że za pozwoleniem rodziców :razz:) a w piątek już nie bo na tydzień jadę na działkę. I zależy gdzie, bo w czwartek i tak nie ma mnie kto zawieść chyba że babcię uproszę... Echh... Więc ja raczej odpadam chyba że zdarzy się cud :-(

Posted

Tollerka napisał(a):
To w końcu gdzie i kiedy? Ja mam raczej tylko czwartek wolny (wagary, tyle że za pozwoleniem rodziców :razz:) a w piątek już nie bo na tydzień jadę na działkę. I zależy gdzie, bo w czwartek i tak nie ma mnie kto zawieść chyba że babcię uproszę... Echh... Więc ja raczej odpadam chyba że zdarzy się cud :-(

czwartek
godziny popoludniowe ( 17-18)
pabianice-hermanow

Tigra nadal nie dostala cieczki wiec jest szansa ze jutro jej tez nie bedzie:diabloti: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
pluj trzy razy przez lewe ramię:cool3:

Lepiej jak troszkę pokropi, niż mamy się usmażyć na słoneczku :evil_lol: . To co o 17 pod mojim bloczkiem, czy jakieś inne propozycje :lol: ?

Posted

Imbir1 napisał(a):
pluj trzy razy przez lewe ramię:cool3:

blee oplulam sie:evil_lol:
simbik napisał(a):
Lepiej jak troszkę pokropi, niż mamy się usmażyć na słoneczku :evil_lol: . To co o 17 pod mojim bloczkiem, czy jakieś inne propozycje :lol: ?

ale ponic ma niezle pokropic poznym popoludniem:diabloti:

to co o qtorej pod szpitalam tylko qtorym... normalnym czy dla wariatow:siara: ehehehe

Posted

simbik napisał(a):

noooo raczej tak, jakoś się doczłapię tam chyba, dzisiaj z pracy jechałam do domu ponad 30min. masakra w tych korkach:cool3: uważajcie na czerwone Punto
evaxon napisał(a):
blee oplulam sie:evil_lol:

ale ponic ma niezle pokropic poznym popoludniem:diabloti:

to co o qtorej pod szpitalam tylko qtorym... normalnym czy dla wariatow:siara: ehehehe

Ewa, za siebie miałaś pluć, a nie na siebie:diabloti::evil_lol: a odnośnie szpitala to ja się na Kasię spuszczam, będę ślepo za nią jechać bo ja Pabianice kiepsko znam:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']noooo raczej tak, jakoś się doczłapię tam chyba, dzisiaj z pracy jechałam do domu ponad 30min. masakra w tych korkach:cool3: uważajcie na czerwone Punto

Ewa, za siebie miałaś pluć, a nie na siebie:diabloti::evil_lol: a odnośnie szpitala to ja się na Kasię spuszczam, będę ślepo za nią jechać bo ja Pabianice kiepsko znam:cool3:

[quote name='teqquila']Efa dla Ciebie pod wariatkowem :evil_lol:
Julia ty sie lepeij na kaske nie spuszczai :evil_lol:
:grin: to samo chcialam napisac ahahaha biedna Kasia:evil_lol: :evil_lol:

dobra dobra :eviltong: wy mnie do wariatkowa juz nie wysylajcie:eviltong:
spotkamy sie kolo zwyklego tam co tedy co sie juz na pogotowie wjezdza:p

Posted

No to zbiórka u mnie pod bloczkiem o 17, a w Pabianicach pod szpitalikiem to tak pewnie 17.30...zależy jak wdepniemy w pedał gazu:diabloti:. No i najlepiej tam gdzie ostatnio tzn. na tym parkingu przy szpitalu, tam gdzie się na pogotowie wjeżdża

Posted

simbik napisał(a):
No to zbiórka u mnie pod bloczkiem o 17, a w Pabianicach pod szpitalikiem to tak pewnie 17.30...zależy jak wdepniemy w pedał gazu:diabloti:. No i najlepiej tam gdzie ostatnio tzn. na tym parkingu przy szpitalu, tam gdzie się na pogotowie wjeżdża

:diabloti: tak jest kapitanie:diabloti: :evil_lol:
ty nie depcz zabardzo zebys Julii nie zgubiła:diabloti:

teraz tylko z Aga musze sie ustawic w pabianicach :razz:

Posted

[quote name='teqquila']
Julia ty sie lepeij na kaske nie spuszczai :evil_lol:
[quote name='evaxon']:grin: to samo chcialam napisac ahahaha biedna Kasia:evil_lol: :evil_lol:
a Wy już nie bądzcie takie dosłowne:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

oki Kasia tom bedziemy o 17 rowno :) pod blokiem albo bede wczesniej to powiesz mi co i jak z sobota i niedziela

oj Julia bom my mamy takie skojarzenia :) ale w sumie sama sprowokowalas :)

Posted

Imbir1 napisał(a):
a Wy już nie bądzcie takie dosłowne:eviltong::eviltong::eviltong:

a własnie ze bedziemy:eviltong:

Imbir1 napisał(a):
oki, postaram się nie gubić:p:eviltong:

:evil_lol:
teqquila napisał(a):

oj Julia bom my mamy takie skojarzenia :) ale w sumie sama sprowokowalas :)

oo słyszysz słyszysz:evil_lol: :evil_lol:

ja pod szpitalem bede jakios 20 po :) i bede czekac na Age:p

Posted

:placz:
Tigra dostala cieczke:placz: i co ja mam teraz zrobic:placz: my chcemy na spacer:placz: a nie chcemy zebysmy my albo qtorys z panow chodził na smyczy :(

Posted

Ale to początek to nic strasznego chyba nie powinno się dziać:roll: najwyżej Imbirowi wezmę smycz Flexi:razz:
a w ogóle to Tigra chyba się nie chce z nami spotkać bo to już drugi raz taki numer wycina :cool3::diabloti: