Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='butterfly15']a to zadupie mniejsze pod Lodzi to moze moj OZorkow ?? :D :evil_lol:[/quote]
Nie, taka jakas działeczka z trzech stron otoczona lasem - dlatego musimy dobrze wybrać towarzystwo, bo jak weźmiemy klasowych "imprezowiczów' (popijaków), to zjaraja ten caly las:evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='butterfly15']no wiesz co w jaki ty sie towarzystwie obracasz xD xD :D[/quote]
klasy 3a xD

Aga: cieszę się, i to bardzo!:multi:

Klaudia: no wiesz co, wagarujesz! :nono: oj, nieładnie, nieładnie... :eviltong:

Posted

hehe, u nas w szkole dzisiaj była ciekawa wagarowa akcja - pół klasy się zerwało przed chemią. Wyszli przed szkołe i kawałek dalej.... spotkali panią od chemii, która wracała z jakiegoś prywatnego nauczania:evil_lol: Oczywiście "pochwalili' jej się, że są na wagarach i spytali czy ona też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No po prostu co za ludzie.... xD

Posted

[quote name='bellatriks']hehe, u nas w szkole dzisiaj była ciekawa wagarowa akcja - pół klasy się zerwało przed chemią. Wyszli przed szkołe i kawałek dalej.... spotkali panią od chemii, która wracała z jakiegoś prywatnego nauczania:evil_lol: Oczywiście "pochwalili' jej się, że są na wagarach i spytali czy ona też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No po prostu co za ludzie.... xD[/quote]
hihi to u nas też tak jest xD a ja dziś zamiast na lekcji siedziałam w szkole xD mimo tego, że nauczyciele mnie widzą xD a z tego co wiem na lekcji bylo 5 osób :evil_lol:

Posted

Aga K napisał(a):
to na któą w kończu sie umawiamy ? ;)

jutro ma byc zajebista pogoda a w czwartek ma padac:placz: co do godziny to niech dziewczyny powiedza i ty jak wam pasuje ja do szpitala mam pare min autobusem wiec mi jest obojetne :razz:

Posted

Aga K napisał(a):
sprawdze jutro autobusy - lepiej pksem czy miejskim ogórem ?

wiesz co mysle ze D bedzie chyba lepiej :) bo sa takimi zwyklymi autobusami a w ogorach to upaly sa :razz: a ile kosztuje pks??

Posted

to tak jak dla mnie bilet do AŁodzi czasem, ale chyba w D będzie więcej miejsca no nie ? ;)
tllko znowu boje sie jak wejdą kanary, w pksach takk nie wchodzą często

Posted

Aga K napisał(a):
to tak jak dla mnie bilet do AŁodzi czasem, ale chyba w D będzie więcej miejsca no nie ? ;)
tllko znowu boje sie jak wejdą kanary, w pksach takk nie wchodzą często

no w d napewno pies sie swobodnie polozy w pksie w przejscu jest malo miejsca szczegolnie ja kktos chce przejsc:cool1: Tigre juz kilka razy zdeptali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Aga K napisał(a):
ale ja siedziałą bym na ońcu, więc ;)
myślisz że w D puszczą mnie bez szczepien ? ;/

nic nie mow popros o 2 bilety zaluz mu kaganiec i juz :] nie powinien sie zapytac chyba ze jakis nienormalny bedzie:evil_lol: a tacy to i w pksach bywaja:evil_lol: