bellatriks Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='butterfly15']a to zadupie mniejsze pod Lodzi to moze moj OZorkow ?? :D :evil_lol:[/quote] Nie, taka jakas działeczka z trzech stron otoczona lasem - dlatego musimy dobrze wybrać towarzystwo, bo jak weźmiemy klasowych "imprezowiczów' (popijaków), to zjaraja ten caly las:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 no wiesz co w jaki ty sie towarzystwie obracasz xD xD :D Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ciesz sie że gilmy oglądasz a nie zakuwasz do sesji ;( Quote
Klaudia :-) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ja naszczęście też juz mam luzy i generalnie w szkole ostatnio bywa się sporadycznie:-) Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 heh, zazdroszcze wam :placz::placz::placz::placz: Quote
bellatriks Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='butterfly15']no wiesz co w jaki ty sie towarzystwie obracasz xD xD :D[/quote] klasy 3a xD Aga: cieszę się, i to bardzo!:multi: Klaudia: no wiesz co, wagarujesz! :nono: oj, nieładnie, nieładnie... :eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hihi nie tylko Klaudia wagaruje xD ej Natalia a ty juz mialas isc podobno spac :D Quote
teqquila Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 kurde te to maja fajnie :P czlowiek tu noce zarywa :P a one sobie wagaruja :) :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 heh i tak bywa ;) ja dzis np. bylam tylko na 1 lekcji ;P wolalam isc na spacer z ONkiem niz siedziec w szkole xD Quote
bellatriks Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 hehe, u nas w szkole dzisiaj była ciekawa wagarowa akcja - pół klasy się zerwało przed chemią. Wyszli przed szkołe i kawałek dalej.... spotkali panią od chemii, która wracała z jakiegoś prywatnego nauczania:evil_lol: Oczywiście "pochwalili' jej się, że są na wagarach i spytali czy ona też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No po prostu co za ludzie.... xD Quote
BlackSheWolf Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='bellatriks']hehe, u nas w szkole dzisiaj była ciekawa wagarowa akcja - pół klasy się zerwało przed chemią. Wyszli przed szkołe i kawałek dalej.... spotkali panią od chemii, która wracała z jakiegoś prywatnego nauczania:evil_lol: Oczywiście "pochwalili' jej się, że są na wagarach i spytali czy ona też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No po prostu co za ludzie.... xD[/quote] hihi to u nas też tak jest xD a ja dziś zamiast na lekcji siedziałam w szkole xD mimo tego, że nauczyciele mnie widzą xD a z tego co wiem na lekcji bylo 5 osób :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Aga K napisał(a):to na któą w kończu sie umawiamy ? ;) jutro ma byc zajebista pogoda a w czwartek ma padac:placz: co do godziny to niech dziewczyny powiedza i ty jak wam pasuje ja do szpitala mam pare min autobusem wiec mi jest obojetne :razz: Quote
Aga K Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 sprawdze jutro autobusy - lepiej pksem czy miejskim ogórem ? Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Aga K napisał(a):sprawdze jutro autobusy - lepiej pksem czy miejskim ogórem ? wiesz co mysle ze D bedzie chyba lepiej :) bo sa takimi zwyklymi autobusami a w ogorach to upaly sa :razz: a ile kosztuje pks?? Quote
Aga K Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no jak dla mnie to tanszy jest pks bo mam zniżke, zwykłe musiała bym płacićą staudenski Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Aga K napisał(a):studencki ? tak czyli ulgowy :p Quote
Aga K Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 to tak jak dla mnie bilet do AŁodzi czasem, ale chyba w D będzie więcej miejsca no nie ? ;) tllko znowu boje sie jak wejdą kanary, w pksach takk nie wchodzą często Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Aga K napisał(a):to tak jak dla mnie bilet do AŁodzi czasem, ale chyba w D będzie więcej miejsca no nie ? ;) tllko znowu boje sie jak wejdą kanary, w pksach takk nie wchodzą często no w d napewno pies sie swobodnie polozy w pksie w przejscu jest malo miejsca szczegolnie ja kktos chce przejsc:cool1: Tigre juz kilka razy zdeptali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ale ja siedziałą bym na ońcu, więc ;) myślisz że w D puszczą mnie bez szczepien ? ;/ Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Aga K napisał(a):ale ja siedziałą bym na ońcu, więc ;) myślisz że w D puszczą mnie bez szczepien ? ;/ nic nie mow popros o 2 bilety zaluz mu kaganiec i juz :] nie powinien sie zapytac chyba ze jakis nienormalny bedzie:evil_lol: a tacy to i w pksach bywaja:evil_lol: Quote
Aga K Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 no jutro jedziemy do weta sie zaszczepić być może a przede wsszystkim wyrobbić książeczke Quote
Recommended Posts