Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='simbik']To co: Ewuś, Justyna & Julia i Aga, czwartek :cool3: ? Możemy się umówić pod szpitalikiem i najwyżej na dwa kursiki psy pod las podwieziemy :lol: , bo tak myślałam tym razem zaparkować tam na samym początku lasu, tam jest taka fajna droga aż do samego stawu.[/quote]
:Cool!: :Cool!: :ylsuper:
[quote name='simbik']o 17 ? To pewnie też trzeba uzależnić od pogody...czy będzie przysłowiowa patelnia czy zimny deszczyk :cool3: .[/quote]
mi pasuje kazda byle nie rano :grab:
w czwartek ma ponoc padac ciutke :razz: ale chyga ni ebedzie tak zle :) byle by nie lalo :evil_lol:

a moze mila_2 by miala ochote:cool3: bo czytalam ze chce sie wybrac tam :cool3:

Posted

My dzisiaj byliśmy po kaganieac ;)
czy skórkowe są wporządku ? ;)
taki mamy zamówiony - kosztuje 36zł :razz:
w środe go kpujemy i jedziemy do weta
nio, a potem w czwartek na spacerek :multi::multi::multi:

Posted

też o tym myslałam, patrzyłam na to dzisiaj, ale jakoś ten skórkowy mnie przekonał, pasuje jak ulal ;) i Spajki nie protestuje że go ma na śnupie :)

Posted

[quote name='Aga K']My dzisiaj byliśmy po kaganieac ;)
czy skórkowe są wporządku ? ;)
taki mamy zamówiony - kosztuje 36zł :razz:
w środe go kpujemy i jedziemy do weta
nio, a potem w czwartek na spacerek :multi::multi::multi:[/quote]
skorkowe sa oki :] Tigierek tez ma
aczkolwiek jak wiadomo skóra twardnieje i sie niszczy :razz: wiec na dlugo nie starcza.. aczkolwiek jesli bedzie zakładany tylko do autobusu to przetrwa sporo czasu :)
ahahahha biedna Tigra znowu bedzie miala wcisniete fafle z maławy kaganiec:evil_lol: :diabloti: jeszcze nie kupilam nowego :siara:

Posted

hhehehehehehehee
chce to zobaczyć <hmmmm>
nio, tylko do autobusów, ale ja dość często chce z nim jeździć ;)
najwyżej, strace kolejną kase :(

Posted

[quote name='Aga K']hhehehehehehehee
chce to zobaczyć <hmmmm>
nio, tylko do autobusów, ale ja dość często chce z nim jeździć ;)
najwyżej, strace kolejną kase :([/quote]
oj nie stracisz :) tylko nie mocz za czessto go a jak namoczysz to nie susz na grzejnilku i na sloncu i kremuj go i .. i .. i .. i i tak on wyrosnie z niego :evil_lol:
Tigra lubi nosic swoj kaganiec w pysku:cool1: a nie na pysku:evil_lol:

Posted

nie wyrośnie z niego ;)
kaganiec właśnie po to kupiłam większyu. Gościówka z zoologha chciała mnie namówić na mniejszy, ale ja nie ;)
czym go kremować i ile razy - jak często ;)

Posted

[quote name='evaxon']
Tigra lubi nosic swoj kaganiec w pysku:cool1: a nie na pysku:evil_lol:[/quote]
Potwierdzam - gdy po raz pierwszy ją widziałam (spacerek na Zdrowiu), to grzecznie nosiła kagańczyk:loveu:

Posted

[quote name='Aga K']oooo........ bella :buzi::buzi::buzi:
ty też będziesz w czwartek ? ;) :multi::multi::multi:[/quote]
Nie, niestety nie.

Po prostu mam taka przypadłość, że regularnie odwiedzam ten topik, nawet jeśli nie planuję wybrac się na spotkanko^^

Posted

ale to nic złegto ;)
przynajmniej cie spotkałam - wreszcie ;)
a czemu cie nie będzie co ? :mad::mad::mad:
wpadnij no do nas do galerii - mam nowego psiuna ;) som fotki ;)

Posted

[quote name='Aga K']nie wyrośnie z niego ;)
kaganiec właśnie po to kupiłam większyu. Gościówka z zoologha chciała mnie namówić na mniejszy, ale ja nie ;)
czym go kremować i ile razy - jak często ;)[/quote]
no to dobrze
ine az tak czesto raz na jakis czas np. po myciu kaganca ( kremem nivea , albo oliwka)

Posted

Agata: nie wiem, najpierw muszę jakos przekonać mamę eby pozwoliła mi się wybrac na ognisko ze znajomymi na jakieś zapupie mniejsze pod Łodzia.:evil_lol: A potem pomysle o spacerkach;)

Aga: dzienkujem, wszak jutro do szkoły (znów bedziemy tylko filmy ogladac, ale coz.... ja nie narzekam :D)

Posted

[quote name='bellatriks']Agata: nie wiem, najpierw muszę jakos przekonać mamę eby pozwoliła mi się wybrac na ognisko ze znajomymi na jakieś zapupie mniejsze pod Łodzia.:evil_lol: A potem pomysle o spacerkach;)

Aga: dzienkujem, wszak jutro do szkoły (znów bedziemy tylko filmy ogladac, ale coz.... ja nie narzekam :D)[/quote]
a to zadupie mniejsze pod Lodzi to moze moj OZorkow ?? :D :evil_lol: