simbik Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Imbir1']mam do dyspozycji samochód, możemy jechać na raz[/QUOTE] No to fajnie :multi: już sie nie mogę doczekać :lol: . Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 tylko o której godzinie, bo ja pracuję do 15-stej Quote
simbik Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 o 17 ? To pewnie też trzeba uzależnić od pogody...czy będzie przysłowiowa patelnia czy zimny deszczyk :cool3: . Quote
e.v.a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='simbik']To co: Ewuś, Justyna & Julia i Aga, czwartek :cool3: ? Możemy się umówić pod szpitalikiem i najwyżej na dwa kursiki psy pod las podwieziemy :lol: , bo tak myślałam tym razem zaparkować tam na samym początku lasu, tam jest taka fajna droga aż do samego stawu.[/quote] :Cool!: :Cool!: :ylsuper: [quote name='simbik']o 17 ? To pewnie też trzeba uzależnić od pogody...czy będzie przysłowiowa patelnia czy zimny deszczyk :cool3: .[/quote] mi pasuje kazda byle nie rano :grab: w czwartek ma ponoc padac ciutke :razz: ale chyga ni ebedzie tak zle :) byle by nie lalo :evil_lol: a moze mila_2 by miala ochote:cool3: bo czytalam ze chce sie wybrac tam :cool3: Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 My dzisiaj byliśmy po kaganieac ;) czy skórkowe są wporządku ? ;) taki mamy zamówiony - kosztuje 36zł :razz: w środe go kpujemy i jedziemy do weta nio, a potem w czwartek na spacerek :multi::multi::multi: Quote
Klaudia :-) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 skórkowy lub plastikowy jest ok,my do tramwaju i autobusu zakładamy halti Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 też o tym myslałam, patrzyłam na to dzisiaj, ale jakoś ten skórkowy mnie przekonał, pasuje jak ulal ;) i Spajki nie protestuje że go ma na śnupie :) Quote
e.v.a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Aga K']My dzisiaj byliśmy po kaganieac ;) czy skórkowe są wporządku ? ;) taki mamy zamówiony - kosztuje 36zł :razz: w środe go kpujemy i jedziemy do weta nio, a potem w czwartek na spacerek :multi::multi::multi:[/quote] skorkowe sa oki :] Tigierek tez ma aczkolwiek jak wiadomo skóra twardnieje i sie niszczy :razz: wiec na dlugo nie starcza.. aczkolwiek jesli bedzie zakładany tylko do autobusu to przetrwa sporo czasu :) ahahahha biedna Tigra znowu bedzie miala wcisniete fafle z maławy kaganiec:evil_lol: :diabloti: jeszcze nie kupilam nowego :siara: Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hhehehehehehehee chce to zobaczyć <hmmmm> nio, tylko do autobusów, ale ja dość często chce z nim jeździć ;) najwyżej, strace kolejną kase :( Quote
e.v.a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Aga K']hhehehehehehehee chce to zobaczyć <hmmmm> nio, tylko do autobusów, ale ja dość często chce z nim jeździć ;) najwyżej, strace kolejną kase :([/quote] oj nie stracisz :) tylko nie mocz za czessto go a jak namoczysz to nie susz na grzejnilku i na sloncu i kremuj go i .. i .. i .. i i tak on wyrosnie z niego :evil_lol: Tigra lubi nosic swoj kaganiec w pysku:cool1: a nie na pysku:evil_lol: Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 nie wyrośnie z niego ;) kaganiec właśnie po to kupiłam większyu. Gościówka z zoologha chciała mnie namówić na mniejszy, ale ja nie ;) czym go kremować i ile razy - jak często ;) Quote
bellatriks Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='evaxon'] Tigra lubi nosic swoj kaganiec w pysku:cool1: a nie na pysku:evil_lol:[/quote] Potwierdzam - gdy po raz pierwszy ją widziałam (spacerek na Zdrowiu), to grzecznie nosiła kagańczyk:loveu: Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 oooo........ bella :buzi::buzi::buzi: ty też będziesz w czwartek ? ;) :multi::multi::multi: Quote
bellatriks Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Aga K']oooo........ bella :buzi::buzi::buzi: ty też będziesz w czwartek ? ;) :multi::multi::multi:[/quote] Nie, niestety nie. Po prostu mam taka przypadłość, że regularnie odwiedzam ten topik, nawet jeśli nie planuję wybrac się na spotkanko^^ Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hihi Bellatriks to tak jak ja xD :D a tak nie na temat ;P Bellatriks czekam na emaila ;) Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ale to nic złegto ;) przynajmniej cie spotkałam - wreszcie ;) a czemu cie nie będzie co ? :mad::mad::mad: wpadnij no do nas do galerii - mam nowego psiuna ;) som fotki ;) Quote
bellatriks Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Agata - sorki, od paru dni sie nie logowalam do poczty, jutro Ci odpisze;) Aga: w ten czw. mam zakonczenie roku, w nastepny nie moge, a w jeszcze nastepny to bede poza Polska:cool3: Quote
bellatriks Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Aga K']łoj :razz::razz::razz:[/quote] ano łoj:razz: licze jednak na jakieś fajne fotki w sensownej ilości. A teraz wybaczcie, dziewczynki, za chwilkę idę lulu;) Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='bellatriks']Agata - sorki, od paru dni sie nie logowalam do poczty, jutro Ci odpisze;) [/quote] OKI :) a to kiedy ci pasuje na spacerek?? ?? ?? Quote
e.v.a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Aga K']nie wyrośnie z niego ;) kaganiec właśnie po to kupiłam większyu. Gościówka z zoologha chciała mnie namówić na mniejszy, ale ja nie ;) czym go kremować i ile razy - jak często ;)[/quote] no to dobrze ine az tak czesto raz na jakis czas np. po myciu kaganca ( kremem nivea , albo oliwka) Quote
Aga K Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 wyśpij siem ;) kolorowytch, słodkich senkófff ;) Quote
bellatriks Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Agata: nie wiem, najpierw muszę jakos przekonać mamę eby pozwoliła mi się wybrac na ognisko ze znajomymi na jakieś zapupie mniejsze pod Łodzia.:evil_lol: A potem pomysle o spacerkach;) Aga: dzienkujem, wszak jutro do szkoły (znów bedziemy tylko filmy ogladac, ale coz.... ja nie narzekam :D) Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='bellatriks']Agata: nie wiem, najpierw muszę jakos przekonać mamę eby pozwoliła mi się wybrac na ognisko ze znajomymi na jakieś zapupie mniejsze pod Łodzia.:evil_lol: A potem pomysle o spacerkach;) Aga: dzienkujem, wszak jutro do szkoły (znów bedziemy tylko filmy ogladac, ale coz.... ja nie narzekam :D)[/quote] a to zadupie mniejsze pod Lodzi to moze moj OZorkow ?? :D :evil_lol: Quote
Recommended Posts