e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 no dziewczyny :razz: jak sie ustawiamy ? gdzie i kiedy? ja mowie odrazu niestety ale poniedziałek , wtorek i środa odpada:shake: czyli zostaje czwartek i piatek ( bo weekend raczej tez mi nie pasuje :shake: ) Quote
bellatriks Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jakby było w jakimś niedalekim miejscu, to może i ja bym się zabrała? Tylko kiedy? Może po zakończeniu roku szkolnego? Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 bellatriks napisał(a):jakby było w jakimś niedalekim miejscu, to może i ja bym się zabrała? Tylko kiedy? Może po zakończeniu roku szkolnego? :evil_lol: moj juz sie skonczył:evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: moj juz sie skonczył:evil_lol: Szczęściara! Mój jeszcze nie;) Quote
Aga K Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Imbir1 napisał(a):no to fajnie, prawie jesteśmy umówione;) Ewcia, szykuj się z Tigrą:diabloti: Aga a Spajk jak reaguje na inne psy? chce sie bawić, lgnie do kadego psa, ktry go nie atakuje ;) evaxon napisał(a)::diabloti: no prosze prosze jakie dziewczynki chetne:loveu: :multi: :evil_lol: ja w przyszlym tygu :siara: ahahah zabijecie mnie ?? :oops: :evil_lol: jak cos to piatek albo poniedziałek :roll: bo 19 i 21 mam egzaminy :nerwy::grab: aczkolwiek 21 bylo by spoko bo i tak wieczorem sie spotykamy :razz: a egzamin jest od rana. a swoja droga to ... to jeszcze sie nie zaczełam uczyc:mdleje: znowu wszystko n aostatnia chwile zostawilam:placz: :diabloti: :evil_lol: aaa i jak wkoncu gdzie tak to planowany spacer?? o boze o boze to taki spacer w starym gronie bedzie + aga i Spajki:cool3: tak, tak, poważnie mysle o tym spacerku bo psiunowi brakuje zabawy z innymi psami - boksami tym bardziej ;) butterfly15 napisał(a):i jak spacerek ?? kiedy jest ? no właśnie, bo tak już poaażnie mówimy, myślimy a ja nie wiem o jakim lesie wam chodzi i gdzie ;/ Czy dobrze zrozumiałam - Pabianice ? ;) evaxon napisał(a):no dziewczyny :razz: jak sie ustawiamy ? gdzie i kiedy? ja mowie odrazu niestety ale poniedziałek , wtorek i środa odpada:shake: czyli zostaje czwartek i piatek ( bo weekend raczej tez mi nie pasuje :shake: ) nio to umnie piątek odpada ;/ - szkoła - i jedno koło ;/ i to z psychologii rozwojowej ;/ bellatriks napisał(a):jakby było w jakimś niedalekim miejscu, to może i ja bym się zabrała? Tylko kiedy? Może po zakończeniu roku szkolnego? nioooo, to fajnieee :PP bo mój rok szkolny kończy sie najwcześniej 16 lipca :PP :placz::placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Aga K']chce sie bawić, lgnie do kadego psa, ktry go nie atakuje ;) no właśnie, bo tak już poaażnie mówimy, myślimy a ja nie wiem o jakim lesie wam chodzi i gdzie ;/ Czy dobrze zrozumiałam - Pabianice ? ;) :siara: to Tigry moze nie polubic:evil_lol: ta sa lasy juz chyba nalezace do Hermanowa:hmmmm: Quote
Aga K Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no ok, ale jak tam dojechać ;/ my nie mamy kagańca i kasy na niego narazie ;/ chyba że sie znowu zadłuże ;/ :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
bellatriks Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Aga K napisał(a): nioooo, to fajnieee :PP bo mój rok szkolny kończy sie najwcześniej 16 lipca :PP :placz::placz::placz::placz: To idealnie, bo ja 15 lipca wracam z Anglii i praktycznie mam do kolonii w górach miesiąc niezagospodarowany ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no ja tez bym wpadla :D a moze w Lodzi albo w Grotnikach ? Sokolinkach ?? :D :D Quote
Aga K Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 spootkaaaaajmy sie w czwaaaaaaarateeeeeeeeeeeeeeeekkkk :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
bellatriks Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 butterfly15 napisał(a):no ja tez bym wpadla :D a moze w Lodzi albo w Grotnikach ? Sokolinkach ?? :D :D Mi by najbardziej Łódź pasowała, bo nigdzie dalej mnie rodzice nie zawiozą, a sama nie trafię:oops::shake:;) Aga: ktory czwartek? Quote
bellatriks Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Aga K napisał(a):aja też nie wiem :PP no to jesteśmy umówione:evil_lol: Ja w najbliższy nie mogę, bo mam zakończenie roku;) Quote
Aga K Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no ale to rano, a wieczorkiem :multi::multi::multi: Quote
bellatriks Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Aga K napisał(a):no ale to rano, a wieczorkiem :multi::multi::multi: No właśnie mamy zakończenie roku po południu, a potem całą klasą idziemy na lody - w ramach ostatniego wspólnego spotkania:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no ja tez mam popoludniu ;) a co myslicie o przyszlej sobocie ?? ?? albo w tygodniu ?? ale w tym po 24 ;) Quote
Aga K Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 sobota - niedziela odpada - mam zjjzd i fuauaaull egzaminąówa :placz::placz::placz: Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 eh..... to moze jakos w tygodniu po 24.06 ?? ?? ?? Quote
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Aga K']no ok, ale jak tam dojechać ;/ my nie mamy kagańca i kasy na niego narazie ;/ chyba że sie znowu zadłuże ;/ :placz::placz::placz::placz::placz: aga no niestety psa bez kaganca wozic nie mozesz bo kare zaplacisz poza tym moga cie wogole do autobusu ( pks-u ) nie wpuscic:shake: jedziesz do pabianic wysiadasz kolo dworca pko wsiadasz w 3 jedziesz chyba 2 przystanki( wysiadasz kolo szpitala ) i tam spotykasz mnie :) a potem sie nie da albo na nogach :grin: albo autem :razz: [quote name='butterfly15']no ja tez bym wpadla :D a moze w Lodzi albo w Grotnikach ? Sokolinkach ?? :D :D u mnie odpada łódź oki [quote name='butterfly15']no ja tez mam popoludniu ;) a co myslicie o przyszlej sobocie ?? ?? albo w tygodniu ?? ale w tym po 24 ;) weekendy odpadaja :p Tigra na poczatku lipca ma cieczke wiec albo czerwiec albo sierpien :roll: Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 jak bedziecie organizowac w Lodzi to ja jade xD Quote
simbik Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 To co: Ewuś, Justyna & Julia i Aga, czwartek :cool3: ? Możemy się umówić pod szpitalikiem i najwyżej na dwa kursiki psy pod las podwieziemy :lol: , bo tak myślałam tym razem zaparkować tam na samym początku lasu, tam jest taka fajna droga aż do samego stawu. Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='simbik']To co: Ewuś, Justyna & Julia i Aga, czwartek :cool3: ? Możemy się umówić pod szpitalikiem i najwyżej na dwa kursiki psy pod las podwieziemy :lol: , bo tak myślałam tym razem zaparkować tam na samym początku lasu, tam jest taka fajna droga aż do samego stawu.[/quote] mam do dyspozycji samochód, możemy jechać na raz Quote
Recommended Posts