Aga K Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hejka :loveu: Ja bardzo chętnie :multi::multi::multi: Już ze swoim - nawet usłuchanym i pełnym sił psiounem ;) ( Pusia musi zostać w domciu, jak zwykle ;( biedactwo moje ;( ) Tylko są problemy z czasem ;/ bo ja ani w ten weekend nie moge, ani w przyszły ;( może jakiś poniedziałek ? wtorek ? Nio i musiała bym wiedzieć odpowiednio wcześniej co by młodego do kagańca przyzwyczaić Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Aga bokserek już u Ciebie? :cool3: :cool3: tak:p ja tez bym sie z checia pisała na jakis spacer:siara: ahahaha zaraz Imbirkowa wpadnie i mnie rozniesie:evil_lol: ale tez weekend mi raczej nie pasuje:shake: Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Aga bokserek już u Ciebie? evaxon napisał(a)::cool3: :cool3: tak:p tak, mamy faflluna już w domciu od 1.5 tygodnia, przepraszam, że nie powiedziałam ;( ja tez bym sie z checia pisała na jakis spacer:siara: ahahaha zaraz Imbirkowa wpadnie i mnie rozniesie:evil_lol: ale tez weekend mi raczej nie pasuje:shake: Ewa a jak bymy sie tak umówiły na ten spacerek to czym byś jechaa do Łodzi ? Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a to zalezy gdzie bysmy ssie ustawiali. albo: -pks -trambambaj -moze by mi sie tatka udało namowic zeby mnie podrzucil:siara: Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 zdecydowanie jestem za pksem i tramwajem ;)( bymy wtedy razem pojechały ;) Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aga K napisał(a):zdecydowanie jestem za pksem i tramwajem ;)( bymy wtedy razem pojechały ;) razem??:hmmmm: ehehe a jak to jest mozliwe:>??? Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ja do ciebie, a od ciebie razem ;) albo ja wsiąde w dany pks a potem ty i jus ;p Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aga K napisał(a):ja do ciebie, a od ciebie razem ;) albo ja wsiąde w dany pks a potem ty i jus ;p aaaa no to realne by bylo ty do mnie i dalej razem :evil_lol: bo nie ma pksa qtory pedzi przez łask i pabianice( kolo mnie) i trafia do lodzi :razz: Quote
Aga K Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Wffa co ty pierniczysz ???? wszystkie pksy jadą przez Pabianice z Łasku ;) Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aga K napisał(a):Wffa co ty pierniczysz ???? wszystkie pksy jadą przez Pabianice z Łasku ;) ale nie przez moje osiedle:p jesli ja chce jechac z pabianic do łodzi to jadle pks pabianice-łódź a nie łask-łodź:razz: Quote
simbik Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ewentualnie ja mogę zabrać kogoś z Łodzi (Imbirową i Tysiową :roll: ) do Pabianic. Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 evaxon napisał(a): ja tez bym sie z checia pisała na jakis spacer:siara: ahahaha zaraz Imbirkowa wpadnie i mnie rozniesie:evil_lol: ale tez weekend mi raczej nie pasuje:shake: jestem:p no to kiedy kobieto? a tak w ogóle to ja z wielka chęcią pojechałabym do tego lasy nad wode co byłyśmy ostatnio:cool3: Quote
teqquila Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 my tez chetnie ale w tyg bo w weekend szkolenie w strazy :) Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 teqquila napisał(a):my tez chetnie ale w tyg bo w weekend szkolenie w strazy :) w tygodniu to my pracujemy:cool3: Quote
teqquila Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no to po pracy :P :) wtedy to sie wyspie chociaz :evil_lol: Quote
simbik Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ale do 22 jest widno, więc może po pracy ?? Zawsze w tygodniu mniej ludzi się będzie szwędać. Swoją drogą to najlepsza pora do łażenia po lesie dla Imbirka, bo o tej porze roku to zwierzyna jest skutecznie przepłoszona przez ludzi i praktycznie jej nie ma :roll: . Jak się zbiorę to wstawię fotki w swojej galeryjce z tego drugiego stawu w tym lesie - tam jest super :multi: . Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Nie wiem czy po pracy che mi się gdzieś jechać:cool3: no chyba, że ktoś po mnie przyjedzie i odwiezie:cool3: (wiem, wygodna się zrobiłam;)) Quote
simbik Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Imbir1 napisał(a):Nie wiem czy po pracy che mi się gdzieś jechać:cool3: no chyba, że ktoś po mnie przyjedzie i odwiezie:cool3: (wiem, wygodna się zrobiłam;)) Jakoś to załatwimy :cool3: , najwyżej grosika do paliwka dorzucisz ;) . Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 simbik napisał(a):Jakoś to załatwimy :cool3: , najwyżej grosika do paliwka dorzucisz ;) . :modla::modla::modla:o wielkie Ci dzięki kobieto, pewnie, ze się dołożymy... ale to faktycznie w następnym tygodniu... dzisiaj jadę podpisać umowę adopcyjną a jutro pędzę na imieniny:cool3: Quote
simbik Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja też jestem za następnym tygodniem :lol: , bo w tym mam urwanie głowy. Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no to fajnie, prawie jesteśmy umówione;) Ewcia, szykuj się z Tigrą:diabloti: Aga a Spajk jak reaguje na inne psy? Quote
teqquila Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no to my tyz sie cieszymy :) simbik a tam kompac sie mozna ?? Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :diabloti: no prosze prosze jakie dziewczynki chetne:loveu: :multi: :evil_lol: ja w przyszlym tygu :siara: ahahah zabijecie mnie ?? :oops: :evil_lol: jak cos to piatek albo poniedziałek :roll: bo 19 i 21 mam egzaminy :nerwy::grab: aczkolwiek 21 bylo by spoko bo i tak wieczorem sie spotykamy :razz: a egzamin jest od rana. a swoja droga to ... to jeszcze sie nie zaczełam uczyc:mdleje: znowu wszystko n aostatnia chwile zostawilam:placz: :diabloti: :evil_lol: aaa i jak wkoncu gdzie tak to planowany spacer?? o boze o boze to taki spacer w starym gronie bedzie + aga i Spajki:cool3: Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 aaa oddajcie edycje:placz: chcialam dodac ze: ciesze sie ze spacer jesli sie odbedzie bedzie w gronie wiekszych psow bo z Tigry robi sie coraz wieksza łajza ..wczoraj przyatakowala swojego kolege(:crazyeye: ) łeścika:shake: .. nie wiem co z nia... moze to tak przed cieczka qtora zbliza sie wielkimi krokami :placz: Quote
Recommended Posts