Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O. To mam bardzo blisko. Od niedawna mieszkam w tej okolicy także jeszcze słabo się orientuję. Jeżeli ktoś jest chętny na spacer w okolicach parku Podolskiego to ja jestem za :multi: .

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
Czasami mam wrazenie olewania moich pytan na forum... :roll:

Nie byłam, jakos tak wyszło, ze po juwenaliach i treningu na 7 rano nie miałam siły jechać :eviltong:

Posted

Juhu, ja mieszkam na Zarzewie! Nie wiedziałam że mam blisko dogomaniaków! :multi:
Tylko że ja mieszkam na osiedlu nauczycielskim, tej ponoć nowszej części, ale też się Zarzew nazywa. :lol:

Posted

arkana napisał(a):
Oj nie martw sie Chicken... nie odpisywalam, poniewaz nie mialam z kims isc na chipowanie (jeszcze nie mam psa :placz: )

A, co do mini zlotu dogomaniakow z okolic Lodzi. Ja bardzo chetnie, ale raczej dopiero wtedy, kiedy juz bede miec psa :p

Też nie mam psa, a na paru spotkaniach też byłam i było cudownie:loveu:

Nieposiadanie psa nie jest przeszkodą, zawsze możesz poobserwować psiaki innych dogomaniaków, dowiedzieć się czegoś o nich (psiakach) i porobić zdjęcia, pogadać. Naprawdę zachęcam, spacerowanie w psim gronie to czysta przyjemność!

Posted

Hej bella :buzi:
Popieram, ja nie bywałąm często ( raz :razz: ) ale bez psa. Moja sunia jest jkuż troszke za słaba na takie spacerki, ale jest super ;)

Posted

Nio moja niunia na krótkie te chadza, no ale ta: wlec ją do Łodzi, łazić po Łodzi bo zanim dojade, zanim co. Potem na spaaaacerku, no i jeszcze potem wracać?
Koszmar dla niej niestety :(

Posted

Zapewne chodzi o targi w hali Expo :cool1:
Byłam rok temu, ale pojechałam za późno i szczerze mówiąc nie było nic ciekawego :roll: Może gdybym była wcześniej... a tak to właściwie wydałam niepotrzebnie kaskę.

Posted

Info o targach, cenach itd. jest na tej stronie:
http://www.mtl.lodz.pl/petfair

Ja jeszcze na tych targach nie byłam, zastanawiam się czy warto iść, tym bardziej że pojawi się tam Fundacja Dogtor :) i odbędzie się[FONT=&quot] [FONT=Verdana]Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych[/FONT] [/FONT](pod patronatem Europejskiego Stowarzyszenia Kynologicznego ACE).

Posted

m.m napisał(a):
Info o targach, cenach itd. jest na tej stronie:
http://www.mtl.lodz.pl/petfair

Ja jeszcze na tych targach nie byłam, zastanawiam się czy warto iść, tym bardziej że pojawi się tam Fundacja Dogtor :) i odbędzie się[FONT=&quot] [FONT=Verdana]Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych[/FONT] [/FONT](pod patronatem Europejskiego Stowarzyszenia Kynologicznego ACE).

wielkie dzięki ;)
jak będziesz szła to ja sie chętnie z Tobą zabiore - bo nie wiem gdzie to jest :(Tylko powiedz mi dłuuugo wcześniej ;)

Posted

Koma napisał(a):
Zapewne chodzi o targi w hali Expo :cool1:
Byłam rok temu, ale pojechałam za późno i szczerze mówiąc nie było nic ciekawego :roll: Może gdybym była wcześniej... a tak to właściwie wydałam niepotrzebnie kaskę.

Tak, dokladnie chodzi o te targi...
Niestety dzis juz sie nie wybiore no i caly czas zastanawiam sie czy warto :roll: Moze jednak byl ktos jeszcze i podzieli sie swoimi wrazeniami?

Posted

bellatriks napisał(a):
Też nie mam psa, a na paru spotkaniach też byłam i było cudownie:loveu:

Nieposiadanie psa nie jest przeszkodą, zawsze możesz poobserwować psiaki innych dogomaniaków, dowiedzieć się czegoś o nich (psiakach) i porobić zdjęcia, pogadać. Naprawdę zachęcam, spacerowanie w psim gronie to czysta przyjemność!

Pewnie, że tak, ale po takim spotkaniu zalewałabym się łzami, że chcę natychmiast psa :placz: Muszę cierpliwie poczekać, aż odejdą od "cyca" :evil_lol:

Posted

arkana napisał(a):
Pewnie, że tak, ale po takim spotkaniu zalewałabym się łzami, że chcę natychmiast psa :placz: Muszę cierpliwie poczekać, aż odejdą od "cyca" :evil_lol:

Wiesz, ja też nie byłam pewna jak to będzie po takim spacerku - czy nie będzie mi smutno. I wiesz co? Było super! Mogłam wygłaskać wszystkie psiaki, zobaczyć, co potrafią (Tysio skakał przez nogę Justyny:cool3:).

Generalnie mam cudowne wspomnienia z mojego pierwszego spacerku:D
Później było jeszcze fajniej - poznałam nowych ludzie, nowe psiaki, porobiłam zdjęcia i przede wszystkim.. robiłam COŚ. Nie siedziałam w domu, wyszłam na świat i pokazałam: "kocham psy!":multi:

Posted

pisze tu bo nie chcialam zakladac nowego tematu :P bo po co... czy ktos z was orientuje sie jak sie usuwa zdjecia z galerii? chcialam wyczyscic ja troche i nie wiem jak ;(