Incunabula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 O. To mam bardzo blisko. Od niedawna mieszkam w tej okolicy także jeszcze słabo się orientuję. Jeżeli ktoś jest chętny na spacer w okolicach parku Podolskiego to ja jestem za :multi: . Quote
Polna Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 chicken napisał(a):Czasami mam wrazenie olewania moich pytan na forum... :roll: Nie byłam, jakos tak wyszło, ze po juwenaliach i treningu na 7 rano nie miałam siły jechać :eviltong: Quote
Tollerka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Juhu, ja mieszkam na Zarzewie! Nie wiedziałam że mam blisko dogomaniaków! :multi: Tylko że ja mieszkam na osiedlu nauczycielskim, tej ponoć nowszej części, ale też się Zarzew nazywa. :lol: Quote
Incunabula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 To co, jakiś dąbrowiańsko-zarzewski spacerek :razz: ? Quote
Tollerka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Pewnie, ja się piszę, tylko powiedzcie kiedy :diabloti::razz: Quote
BlackSheWolf Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 o jaa... a w Ozorkowie tylko ja mieszkam z DGM :( Quote
bellatriks Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 arkana napisał(a):Oj nie martw sie Chicken... nie odpisywalam, poniewaz nie mialam z kims isc na chipowanie (jeszcze nie mam psa :placz: ) A, co do mini zlotu dogomaniakow z okolic Lodzi. Ja bardzo chetnie, ale raczej dopiero wtedy, kiedy juz bede miec psa :p Też nie mam psa, a na paru spotkaniach też byłam i było cudownie:loveu: Nieposiadanie psa nie jest przeszkodą, zawsze możesz poobserwować psiaki innych dogomaniaków, dowiedzieć się czegoś o nich (psiakach) i porobić zdjęcia, pogadać. Naprawdę zachęcam, spacerowanie w psim gronie to czysta przyjemność! Quote
Aga K Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Hej bella :buzi: Popieram, ja nie bywałąm często ( raz :razz: ) ale bez psa. Moja sunia jest jkuż troszke za słaba na takie spacerki, ale jest super ;) Quote
BlackSheWolf Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no moj Kleksiu tez juz za slaby... ale na krotki jakis :D Quote
Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nio moja niunia na krótkie te chadza, no ale ta: wlec ją do Łodzi, łazić po Łodzi bo zanim dojade, zanim co. Potem na spaaaacerku, no i jeszcze potem wracać? Koszmar dla niej niestety :( Quote
chicken Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Byl ktos kiedys (lub dzis) na targach zoologicznych? Co mozna tam ciekaweo zobaczyc i czy warto wydawac kase na wstep?:roll: Quote
BlackSheWolf Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 targi ?? jesli chodzi o te na stadionie Start to bylam ;p Quote
Koma Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Zapewne chodzi o targi w hali Expo :cool1: Byłam rok temu, ale pojechałam za późno i szczerze mówiąc nie było nic ciekawego :roll: Może gdybym była wcześniej... a tak to właściwie wydałam niepotrzebnie kaskę. Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 hmmm, a co ile sie odbywają takie targi aai ile kosztuje wstąęp ? Quote
m.m Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Info o targach, cenach itd. jest na tej stronie: http://www.mtl.lodz.pl/petfair Ja jeszcze na tych targach nie byłam, zastanawiam się czy warto iść, tym bardziej że pojawi się tam Fundacja Dogtor :) i odbędzie się[FONT="] [FONT=Verdana]Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych[/FONT] [/FONT](pod patronatem Europejskiego Stowarzyszenia Kynologicznego ACE). Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bardzo spóźnione, ale som ;) za szybka jest jak na mnie i sie rozmazaa ;) misz - masz ;) i to wszystko ;) pozdrawiam. Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 m.m napisał(a):Info o targach, cenach itd. jest na tej stronie: http://www.mtl.lodz.pl/petfair Ja jeszcze na tych targach nie byłam, zastanawiam się czy warto iść, tym bardziej że pojawi się tam Fundacja Dogtor :) i odbędzie się[FONT="] [FONT=Verdana]Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych[/FONT] [/FONT](pod patronatem Europejskiego Stowarzyszenia Kynologicznego ACE). wielkie dzięki ;) jak będziesz szła to ja sie chętnie z Tobą zabiore - bo nie wiem gdzie to jest :(Tylko powiedz mi dłuuugo wcześniej ;) Quote
chicken Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Koma napisał(a):Zapewne chodzi o targi w hali Expo :cool1: Byłam rok temu, ale pojechałam za późno i szczerze mówiąc nie było nic ciekawego :roll: Może gdybym była wcześniej... a tak to właściwie wydałam niepotrzebnie kaskę. Tak, dokladnie chodzi o te targi... Niestety dzis juz sie nie wybiore no i caly czas zastanawiam sie czy warto :roll: Moze jednak byl ktos jeszcze i podzieli sie swoimi wrazeniami? Quote
Klaudia :-) Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ja byłam kilka razy,ale nic specjalnego,troche stoisk,pare fundacji i wszystko Quote
arkana Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bellatriks napisał(a):Też nie mam psa, a na paru spotkaniach też byłam i było cudownie:loveu: Nieposiadanie psa nie jest przeszkodą, zawsze możesz poobserwować psiaki innych dogomaniaków, dowiedzieć się czegoś o nich (psiakach) i porobić zdjęcia, pogadać. Naprawdę zachęcam, spacerowanie w psim gronie to czysta przyjemność! Pewnie, że tak, ale po takim spotkaniu zalewałabym się łzami, że chcę natychmiast psa :placz: Muszę cierpliwie poczekać, aż odejdą od "cyca" :evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 arkana napisał(a):Pewnie, że tak, ale po takim spotkaniu zalewałabym się łzami, że chcę natychmiast psa :placz: Muszę cierpliwie poczekać, aż odejdą od "cyca" :evil_lol: Wiesz, ja też nie byłam pewna jak to będzie po takim spacerku - czy nie będzie mi smutno. I wiesz co? Było super! Mogłam wygłaskać wszystkie psiaki, zobaczyć, co potrafią (Tysio skakał przez nogę Justyny:cool3:). Generalnie mam cudowne wspomnienia z mojego pierwszego spacerku:D Później było jeszcze fajniej - poznałam nowych ludzie, nowe psiaki, porobiłam zdjęcia i przede wszystkim.. robiłam COŚ. Nie siedziałam w domu, wyszłam na świat i pokazałam: "kocham psy!":multi: Quote
MaliS Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 pisze tu bo nie chcialam zakladac nowego tematu :P bo po co... czy ktos z was orientuje sie jak sie usuwa zdjecia z galerii? chcialam wyczyscic ja troche i nie wiem jak ;( Quote
Klaudia :-) Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 poprostu musisz edytować posta i usunąć linki których nie chcesz mieć Quote
Recommended Posts