Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie nie chciała bym sie przesiadać ( ja mało rozgarnięta jestem niestety ;/ i wole pewne rozwiązania ;) )
aha.
Jest jeszcze jedna sprawa, kurcze, bardzo chciała bym z wami pospacerować, ale póki nie dostane jutro paczki do jakiejś 13 - 14 godziny to sie nie wybiore :(
A tak na zapas - jade sobie jade tą 10 i gdzie miała bym wysiąść ?

Posted

Potem wysiadasz z tramwaju i kierujesz sie w prawa strone, idziesz caly czas sobie elegancko, mijajac z prawej blokowiska, a z lewej laki i osiedle domkow jednorodzinnych.
Po przejsciu jakichs 500 metrow zobaczysz krancowke 76, 69. Dawno tam nie bylam, wiec tlumacze z pamieci, jednak raczej na pewno nic sie nie zmienilo.
Oczywiscie mozesz tez wysiasc z tramwaju i udac sie na przystanek 76, 69, dojechac te dwa przystanki do krancowki.

Posted

[quote name='Ajrisz']Wejscie na pole gdzie ma byc spotkanie jest zaraz przy krancowce. Na pewno juz nas zobaczysz.
Napiszcie tylko co z godzina? Nam pasuje po 17.

Jeżeli dojdzie do naszego spotkanka to pewnie wy pierwsze mnie ujrzycie ;) a ja pierwsza as usłysze zanim ujrze - to taki żarcik na temat wzroku ;)
Boje sie tylko tego jutrzejszego lania :( tyle sie teraz dzieje ;/ - tramwaje, autobusy ;/

Posted

ja foteczek raczej nie porobie ( jeżeli będę ;) ) bo mam pełną opamięć w aparacie a nie mam USB żeby focie teraz przeżucać na kompa :(
ale przyszłym razem to i owszem :)

Posted

Jadę autem. Między 12:00 a 13:45 powinienem pojawić się jeszcze na necie ( wcześniej siostra pokój blokuje odsypiając noc ) i powinienem coś już więcej wiedzieć.

Michał

Posted

Aga K napisał(a):
ahaaa, a mogła bym sie z wami zabrać ;)

Jak tylko będę jechał to nie mam nic przeciwko. 12:00 - 13:45 powinienem pojawić się na forum i będę wiedział na ( 10*100 )% co i jak.

Michał