Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kris to jest na retkini ,pole między ulicami konstantynowską,kusocinskiego,i brus.jadąc którąkolwiek z tych ulic zobaczysz wielką górę i to własnie tam.dla boksia to fajny teren bo łatwo go tam zmęczyc jak z góry kilka razy rzuci się patyczek:lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kris_001 napisał(a):
Czy można prosić o dokładne namiary tego spotkanka ? Okolica nam zupełnie nieznana.

Retkinia :evil_lol: ul. Kusocińskiego. Pola za krańcówką 69,76.

No chyba, że Netti1 zgodzi się spotkać na polach koło Lublinka - gdzie ostatnio. Tam to już traficie ;)

Posted

my bardzo chętnie - tylko najchętniej to albo b. wczesnym ranem lub ok. 17-tej

Kasia zg - widzę, że masz yorka - jedno pytanko - nie jest agresywny do dużych psów?? Może głupie pytanie, ale niestety w swoim życiu miałam do czynienia tylko z agresywnymi yorkami...ze swojej strony zapewniam, że moja Beta nic nikomu nie zrobi - mimo że waży ponad 30 kg:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mila_2']my bardzo chętnie - tylko najchętniej to albo b. wczesnym ranem lub ok. 17-tej

Kasia zg - widzę, że masz yorka - jedno pytanko - nie jest agresywny do dużych psów?? Może głupie pytanie, ale niestety w swoim życiu miałam do czynienia tylko z agresywnymi yorkami...ze swojej strony zapewniam, że moja Beta nic nikomu nie zrobi - mimo że waży ponad 30 kg:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witam...
Milia_2- owszem mam yorka obecnie ma 5 miesiecy ale on zupelnie jest nie agresywny do duzych psów bo wychowuje z Owczarkiem kaukazkim (60kg) który jest również moim psem jak i spotykamy sie ze znajomymi którzy mają dwa Amstaffy. Wiec do dużych jak mi małych psów jest przyjaxnie nastawiony :D
A tak wogóle to z okazji Świąt Wielkiej Nocy życze...

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt!

Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowychg słodziutkich snów!

Posted

Witam,

Ja zapytam o walijke. Znajome kiedys mialy welsha, niestety pies odszedl na bialaczke, teraz maja foxa psa, wiec moze sie skusza na taka slodka sunie. Ciekawa jestem jak ta mala dogaduje sie z psami.

Posted

Ajrish, ja nic nie wiem, bo nie jestem wolontariuszką, ale my na terrierkowie po prostu interesujemy się terrierami w opłach, no i jednej z nas ta bida w oko wpadła. Ale jak byś coś miała to na priwa proszę. My jkąś akcję po świetach będziemy mogli zacząć.

Posted

Klaudia, a może ty sie wybierasz teraz na spotkanko w Łodzi i mmogła byś mi pomóc tam na dane miejsce dotrzeć ? ;)
Dziękuje za życzenia ;)