Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musisz Butterfly15 aktywnie pojawiać się w wątku, może pojawi się ktoś z okolic Ozorkowa...ja jestm ze Zgierza, w weekendy bywam na działce w Sokolnikach.

Posted

Hejka.
Nio ja niestety nie pomoge, przykro mi.A jeżeli chodzi o jakieś spotkanko - spacer to też odpada, choć bardzo chce - mam rozwaloną stope i ledwo sie ruszam po domu, z Pusią nawet nie wychodze, choć może jutro sie odważe.
Pozdrawiam.

Posted

Witam...w sumie jestem tu nowa i tak przeglądałam sobie i trafiłam tutaj...ja sama jestem ze Zgierza i fajnie było by wybrać sie gdzies jakis spacerek z pociechami.
mila- z której cześci Zgierza jesteś?
Pozdrawiam wszystkim i miłej nocki zycze :)

Posted

mila_2 napisał(a):
w jakich okolicach jesteś?? a ja nieustająco zapraszam do Zgierza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: te łodzkie dogomaniaczki sa na tyle leniwe ze zanim zawitaja do zgierza to zgierz zawita do łodzi:evil_lol: znam to z autopsji:lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
hehehe - Eva - dlatego umawiam się z Dogomaniakami płci przeciwnej;) i z tym nie ma problemu - codzienne wybieganie psów zapewnione

aaa a co oni mniej leniwi :evil_lol:

Posted

ja sie przyłączę - przynajmniej poraz n-ty spróbuje - no ale ktoś "musi: sie ze mną wcześniej spotkać bo ja nie wiem gdzie są te wszystkie parki i wasze miejsca na wybieganie psiakółw ;)

Posted

mila_2 napisał(a):
mieszkam na Kuraku - i witamy kolejnego łódzkiego Dogomaniaka:):) DOGOMANIACZKĘ:D

Dziekuje bardzo za miłe powitanko :) Ja jestem z okolic Staffa (domki jednorodzinne) ale na Kuraku ostatnio bywam czesto :) co jak co można by było sie kiedy umówic...

Miłego popołudnia wszystkim życze!! :)

Posted

netti1 napisał(a):
może ktoś z retkini chciałby się spotkac .Tosia czeka na towarzysza do biegania.;)

Ja też nie mam nic przeciwko :) Byle by w jakimś sensownym terminie bo niestety - studiuje i pracuje :/

Posted

netti1 napisał(a):
bardzo fajnie a czy możemy się spotkac w okolicach ogrodu botanicznego??

Z tego co kojarzę to koło Botanicznego średnio jest miejsce żeby się psiaki swobodnie wybiegały, z dala od ulicy. Chyba, że na polach koło Brusa.

Posted

netti1 napisał(a):
o tych polach własnie myslałam:)

Dawno tam nie byłam, ale z chęcią się wybiorę. Tyle, że do świąt raczej nie dam rady. Najszybciej po, chyba, że w święta (niedziela - poniedzialek).