BlackSheWolf Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hey :) a moze jakies spotkanie w okolicach lodzi ??:( bo ja jestem z Ozorkowa i do Łodzi raczej przyjechać bym nie mogła... może jest ktoś z moich okolic?? Quote
mila_2 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Musisz Butterfly15 aktywnie pojawiać się w wątku, może pojawi się ktoś z okolic Ozorkowa...ja jestm ze Zgierza, w weekendy bywam na działce w Sokolnikach. Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hejka. Nio ja niestety nie pomoge, przykro mi.A jeżeli chodzi o jakieś spotkanko - spacer to też odpada, choć bardzo chce - mam rozwaloną stope i ledwo sie ruszam po domu, z Pusią nawet nie wychodze, choć może jutro sie odważe. Pozdrawiam. Quote
Kasia_zg Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam...w sumie jestem tu nowa i tak przeglądałam sobie i trafiłam tutaj...ja sama jestem ze Zgierza i fajnie było by wybrać sie gdzies jakis spacerek z pociechami. mila- z której cześci Zgierza jesteś? Pozdrawiam wszystkim i miłej nocki zycze :) Quote
mila_2 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mieszkam na Kuraku - i witamy kolejnego łódzkiego Dogomaniaka:):) DOGOMANIACZKĘ:D Quote
Aisa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Może jakieś spotkanko ? Jestem w Łodzi do wtorku i chętnie wybiorę się na spacer z dogomaniakami - 2psy - sznaucer i spaniel Quote
mila_2 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 w jakich okolicach jesteś?? a ja nieustająco zapraszam do Zgierza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mila_2 napisał(a):w jakich okolicach jesteś?? a ja nieustająco zapraszam do Zgierza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: te łodzkie dogomaniaczki sa na tyle leniwe ze zanim zawitaja do zgierza to zgierz zawita do łodzi:evil_lol: znam to z autopsji:lol: Quote
mila_2 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hehehe - Eva - dlatego umawiam się z Dogomaniakami płci przeciwnej;) i z tym nie ma problemu - codzienne wybieganie psów zapewnione Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mila_2 napisał(a):hehehe - Eva - dlatego umawiam się z Dogomaniakami płci przeciwnej;) i z tym nie ma problemu - codzienne wybieganie psów zapewnione aaa a co oni mniej leniwi :evil_lol: Quote
Aisa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 w jakich okolicach jesteś?? a ja nieustająco zapraszam do Zgierza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Centrum. Może park żródliska ? Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='mila_2']a tam nie gonią?? chodzi mi o SM sado maso??:lol: :lol: :lol: Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ja sie przyłączę - przynajmniej poraz n-ty spróbuje - no ale ktoś "musi: sie ze mną wcześniej spotkać bo ja nie wiem gdzie są te wszystkie parki i wasze miejsca na wybieganie psiakółw ;) Quote
Kasia_zg Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mila_2 napisał(a):mieszkam na Kuraku - i witamy kolejnego łódzkiego Dogomaniaka:):) DOGOMANIACZKĘ:D Dziekuje bardzo za miłe powitanko :) Ja jestem z okolic Staffa (domki jednorodzinne) ale na Kuraku ostatnio bywam czesto :) co jak co można by było sie kiedy umówic... Miłego popołudnia wszystkim życze!! :) Quote
netti1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 może ktoś z retkini chciałby się spotkac .Tosia czeka na towarzysza do biegania.;) Quote
Givera Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jeśli chodzi o Retkinie to my z Beirą jesteśmy bardzo chętne na poznanie nowego towarzysza zabaw :lol: . Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 a kto mnie psygalnie ? :roll::roll::roll: bo moja niunia to już raczej bawić sie ani tym bardziej bioegać nie będzie :( Quote
netti1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 bardzo fajnie a czy możemy się spotkac w okolicach ogrodu botanicznego?? Quote
Igi^MBE Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 netti1 napisał(a):może ktoś z retkini chciałby się spotkac .Tosia czeka na towarzysza do biegania.;) Ja też nie mam nic przeciwko :) Byle by w jakimś sensownym terminie bo niestety - studiuje i pracuje :/ Quote
Givera Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 netti1 napisał(a):bardzo fajnie a czy możemy się spotkac w okolicach ogrodu botanicznego?? Z tego co kojarzę to koło Botanicznego średnio jest miejsce żeby się psiaki swobodnie wybiegały, z dala od ulicy. Chyba, że na polach koło Brusa. Quote
Givera Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 netti1 napisał(a):o tych polach własnie myslałam:) Dawno tam nie byłam, ale z chęcią się wybiorę. Tyle, że do świąt raczej nie dam rady. Najszybciej po, chyba, że w święta (niedziela - poniedzialek). Quote
netti1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 w poniedziałek bardzo chętnie,przyda się troche ruchu :razz: Quote
Kris_001 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czy można prosić o dokładne namiary tego spotkanka ? Okolica nam zupełnie nieznana. Quote
Recommended Posts