Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dojazd na łąki koło Lublinka:

Jadąc od miasta ul.Maratońską wzdłuż osiedla po lewej stronie na wysokości skrzyżowania z ulicą Retkińską mijamy po lewej stronie rynek i rozpoczynamy wypatrywanie ulicy po lewej stronie :roll: (zaraz za przystankiem autobusowym, jakieś 300-400m za rynkiem - ale pojęcie odległości mam kiepskie ;) ) , w nią skręcamy, przejeżdżamy przez tory i zaraz za torami przed działkami skręcamy w prawo w drogę wyłożoną betonowymi płytami (tuż przed nią w prawo jest też zjazd na piaskową nią się też dojedzie ale zdecydowanie mniej komfortowo). Droga biegnie wzdłuż działkowego płotu i kończy się parkingiem przy wejściu do działek, tam się spotykamy i parkujemy :lol: .

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

simbik napisał(a):
Dojazd na łąki koło Lublinka:

Jadąc od miasta ul.Maratońską wzdłuż osiedla po lewej stronie na wysokości skrzyżowania z ulicą Retkińską mijamy po lewej stronie rynek i rozpoczynamy wypatrywanie ulicy po lewej stronie :roll: (zaraz za przystankiem autobusowym, jakieś 300-400m za rynkiem - ale pojęcie odległości mam kiepskie ;) ) , w nią skręcamy, przejeżdżamy przez tory i zaraz za torami przed działkami skręcamy w prawo w drogę wyłożoną betonowymi płytami (tuż przed nią w prawo jest też zjazd na piaskową nią się też dojedzie ale zdecydowanie mniej komfortowo). Droga biegnie wzdłuż działkowego płotu i kończy się parkingiem przy wejściu do działek, tam się spotykamy i parkujemy :lol: .

1. Ale pierwszy przejazd przez tory ( po wjechaniu na Maratońską - od Centum za "bocianami" ) to Obywatelska. A następny przejazd jest dopiero za Popiełuszki. Przynajmniej tak kojarzę ( a dawno na Retkini niebyłem ).

2. O której planujemy spacer ( nam pogoda niestraszna ).

Michał

Posted

tulasy napisał(a):
1. Ale pierwszy przejazd przez tory ( po wjechaniu na Maratońską - od Centum za "bocianami" ) to Obywatelska. A następny przejazd jest dopiero za Popiełuszki. Przynajmniej tak kojarzę ( a dawno na Retkini niebyłem ).

2. O której planujemy spacer ( nam pogoda niestraszna ).

Michał

Chodzi o ten drugi przejazd, niestrzeżony, przed krańcówką autobusową. Trudno go nie zauważyć. Jak ktoś się orientuje to naprzeciwko tych działek jest jakiś ośrodek policyjny czy coś w tym rodzaju, dawniej było tam ZOMO :evil_lol:

Simbik proponowała 11. Mnie tam bez różnicy ;)

Posted

Nie dużo fotek, ale są. Po takiej przerwie jak mieliśmy w dogo-spacerkach i po tym dzisiejszym mamy jeszcze większy głód na dalsze :lol: :

Opa i jej zdobyczny kamor :cool3: (chyba już nigdy skubańca nie oduczę noszenia takowych - dobrze że choć wybiera rozmiar XXL :evil_lol: )

Włochacze :lol:

Moja mama oblężona przez psy :evil_lol:

Troszkę niewyraźne, ale oddaje w pełni ekspresję psich zabaw :evil_lol:

Dalszy pokaz ekscytacji kamorami w wykonaniu Opy :eviltong: , a Beira próbuje się wczuć w te emocje :roll:

...Tofi też próbuje :cool3:

I niestety koniec, ale chyba ktoś jeszcze coś wstawi :lol: .

Posted

mila_2 napisał(a):
a kąpanko było??

Kąpiele wodno-błotne zaliczył Toffik z Beirą :razz: Zanim doszliśmy do samochodów psy byłyby w miarę suche gdyby nie deszcz :angryy:
Nie wiem jak u Was, ale Beira tak parowała, że miałam zaparowaną całą tylną szybę i unoszący się wewnątrz auta tzw. "aromat mokrego psa" :evil_lol:

Posted

W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w związku, ale widnieje na niej tylko 5 osób zainteresowanych! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem! Na prawde warto zacząć działać, mzoe wreszcie się uda.

Posted

Polna napisał(a):
W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w związku, ale widnieje na niej tylko 5 osób zainteresowanych! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem! Na prawde warto zacząć działać, mzoe wreszcie się uda.

Ja będę napewno na zebraniu - bo domyślam się że chodzi o to za dwa tygodnie w niedzielę :lol: .

Posted

Zarząd Łódzkiego Oddziału Związku Kynologicznego w Polsce
uprzejmie zawiadamia, że
WALNE ZGROMADZENIE SPRAWOZDAWCZO-WYBORCZE
CZŁONKÓW ŁÓDZKIEGO ODDZIAŁU
ZWIĄZKU KYNOLOGICZNEGO W POLSCE

odbędzie się w dniu 25 marca 2007r.

o godzinie 11.00
w Sali Malinowej Hotelu GRAND w Łodzi -

ul. Piotrkowska 72 - wejście od ul. Traugutta.

Czyli w tą niedziele

Posted

ciotunie kochane ratujcie :(:(:( w Łodzi na parkinguu przy lotnisku stoi autko mojego TŻ bo wylatywal z tamtad do irlandii wraca we wtorek rako i bardzo pilnie potrzebuje mechanika samochodowego bo autko sie popsulo :( i nie bedzie mial jak wrocic :( prosze o informacje na gg :):):)