simbik Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dojazd na łąki koło Lublinka: Jadąc od miasta ul.Maratońską wzdłuż osiedla po lewej stronie na wysokości skrzyżowania z ulicą Retkińską mijamy po lewej stronie rynek i rozpoczynamy wypatrywanie ulicy po lewej stronie :roll: (zaraz za przystankiem autobusowym, jakieś 300-400m za rynkiem - ale pojęcie odległości mam kiepskie ;) ) , w nią skręcamy, przejeżdżamy przez tory i zaraz za torami przed działkami skręcamy w prawo w drogę wyłożoną betonowymi płytami (tuż przed nią w prawo jest też zjazd na piaskową nią się też dojedzie ale zdecydowanie mniej komfortowo). Droga biegnie wzdłuż działkowego płotu i kończy się parkingiem przy wejściu do działek, tam się spotykamy i parkujemy :lol: . Quote
tulasy Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 simbik napisał(a):Dojazd na łąki koło Lublinka: Jadąc od miasta ul.Maratońską wzdłuż osiedla po lewej stronie na wysokości skrzyżowania z ulicą Retkińską mijamy po lewej stronie rynek i rozpoczynamy wypatrywanie ulicy po lewej stronie :roll: (zaraz za przystankiem autobusowym, jakieś 300-400m za rynkiem - ale pojęcie odległości mam kiepskie ;) ) , w nią skręcamy, przejeżdżamy przez tory i zaraz za torami przed działkami skręcamy w prawo w drogę wyłożoną betonowymi płytami (tuż przed nią w prawo jest też zjazd na piaskową nią się też dojedzie ale zdecydowanie mniej komfortowo). Droga biegnie wzdłuż działkowego płotu i kończy się parkingiem przy wejściu do działek, tam się spotykamy i parkujemy :lol: . 1. Ale pierwszy przejazd przez tory ( po wjechaniu na Maratońską - od Centum za "bocianami" ) to Obywatelska. A następny przejazd jest dopiero za Popiełuszki. Przynajmniej tak kojarzę ( a dawno na Retkini niebyłem ). 2. O której planujemy spacer ( nam pogoda niestraszna ). Michał Quote
Givera Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tulasy napisał(a):1. Ale pierwszy przejazd przez tory ( po wjechaniu na Maratońską - od Centum za "bocianami" ) to Obywatelska. A następny przejazd jest dopiero za Popiełuszki. Przynajmniej tak kojarzę ( a dawno na Retkini niebyłem ). 2. O której planujemy spacer ( nam pogoda niestraszna ). Michał Chodzi o ten drugi przejazd, niestrzeżony, przed krańcówką autobusową. Trudno go nie zauważyć. Jak ktoś się orientuje to naprzeciwko tych działek jest jakiś ośrodek policyjny czy coś w tym rodzaju, dawniej było tam ZOMO :evil_lol: Simbik proponowała 11. Mnie tam bez różnicy ;) Quote
tulasy Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 U mnie rozpadało się właśnie. Jak przez godzinę nie przejdzie to dam spokój kudłatym. Michał Quote
Givera Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 simbik napisał(a):To co o 11? Narazie nie pada :lol: . Ja wstępnie się wybieram. No chyba, że nagle zaczenie lać deszcz:lol: Quote
simbik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nie dużo fotek, ale są. Po takiej przerwie jak mieliśmy w dogo-spacerkach i po tym dzisiejszym mamy jeszcze większy głód na dalsze :lol: : Opa i jej zdobyczny kamor :cool3: (chyba już nigdy skubańca nie oduczę noszenia takowych - dobrze że choć wybiera rozmiar XXL :evil_lol: ) Włochacze :lol: Moja mama oblężona przez psy :evil_lol: Troszkę niewyraźne, ale oddaje w pełni ekspresję psich zabaw :evil_lol: Dalszy pokaz ekscytacji kamorami w wykonaniu Opy :eviltong: , a Beira próbuje się wczuć w te emocje :roll: ...Tofi też próbuje :cool3: I niestety koniec, ale chyba ktoś jeszcze coś wstawi :lol: . Quote
Igi^MBE Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jak znowu mi coś nie wypadnie to na następny już przyjdę :) Ehh... Quote
bellatriks Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Super fotki:multi: :multi: :multi: hihi, ależ Twoja Mama ma powodzenie wśród psiaków:cool3: Quote
mila_2 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Krzysiek - widzę że trafiliście:multi::multi: Ja dziś z Bekonem odbyłam tę samą trasę co wczoraj:) Quote
tulasy Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 I nawet szpikulce się załapały. Fotki na których jesteśmy przenoszę do naszej galerii. Michał Quote
Kris_001 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kąpanko było, ale na szczęście nie RUDEJ - ona wody unika :) pozdrowionka Aga, Kris & RUDA Quote
mila_2 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a ja Becie wczoraj kolejne 2 kleszcze znalazłam - jeden już opity był:angryy::angryy::angryy: Quote
Givera Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mila_2 napisał(a):a kąpanko było?? Kąpiele wodno-błotne zaliczył Toffik z Beirą :razz: Zanim doszliśmy do samochodów psy byłyby w miarę suche gdyby nie deszcz :angryy: Nie wiem jak u Was, ale Beira tak parowała, że miałam zaparowaną całą tylną szybę i unoszący się wewnątrz auta tzw. "aromat mokrego psa" :evil_lol: Quote
mila_2 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kasia - nie narzekaj - Beria i Tofiś to psy krótkowłose - wyobraź sobie Beczkę po 1,5 godzinnym sobotnio-deszczowym spacerze:cool3::cool3::cool3: Quote
Polna Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w związku, ale widnieje na niej tylko 5 osób zainteresowanych! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem! Na prawde warto zacząć działać, mzoe wreszcie się uda. Quote
simbik Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Polna napisał(a):W Łodzi odbywa się zebranie w zk i warto by przyszło duzo osób zainteresowanych agility. Jest lista w związku, ale widnieje na niej tylko 5 osób zainteresowanych! Pani w "okienku" powiedziała, ze kasa się znajdzie, więc musimy zebrac grupe pod wezwaniem! Na prawde warto zacząć działać, mzoe wreszcie się uda. Ja będę napewno na zebraniu - bo domyślam się że chodzi o to za dwa tygodnie w niedzielę :lol: . Quote
Polna Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zarząd Łódzkiego Oddziału Związku Kynologicznego w Polsce uprzejmie zawiadamia, że WALNE ZGROMADZENIE SPRAWOZDAWCZO-WYBORCZE CZŁONKÓW ŁÓDZKIEGO ODDZIAŁU ZWIĄZKU KYNOLOGICZNEGO W POLSCE odbędzie się w dniu 25 marca 2007r. o godzinie 11.00 w Sali Malinowej Hotelu GRAND w Łodzi - ul. Piotrkowska 72 - wejście od ul. Traugutta. Czyli w tą niedziele Quote
simbik Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To ja namieszałam, tak chodzi o tą niedzielę :lol: . Quote
Polna Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Najlepiej, zeby przyszło jak najwięcej osób, musimy coś zdziałać. ;) Quote
Basia&Safi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ciotunie kochane ratujcie :(:(:( w Łodzi na parkinguu przy lotnisku stoi autko mojego TŻ bo wylatywal z tamtad do irlandii wraca we wtorek rako i bardzo pilnie potrzebuje mechanika samochodowego bo autko sie popsulo :( i nie bedzie mial jak wrocic :( prosze o informacje na gg :):):) Quote
Recommended Posts