Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mnie kto zgarnie ?? i gdzie mam dojechać - gdzie mniej więcej wiem co jest
wiem gdzie jest krańcówka 3 ( o ile 3 tam jeszcze jeździ, bo za moich czasów jeździła )

Posted

wystarczy pojechać jeden przystanek dalej, do Nowej Gdyni i już prawie na miejscu jesteście...

btw.1. Aga - w tamte okolice chodzi jedynie 46 i 11

btw. to spotkanie na niedzielę się szykuje?? Ciekawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

skoro tylko te tramwaje tam chodzą to ja nie trafie :placz::placz::placz:
a nie mieszka ktoś koło fabrycznego ???
albo koło baudzkiego mniej więcej ???
no to chyba sie nie wybiore na spotkanko :(:(:( ....

Posted

Aga K napisał(a):
skoro tylko te tramwaje tam chodzą to ja nie trafie :placz::placz::placz:
a nie mieszka ktoś koło fabrycznego ???

albo koło baudzkiego mniej więcej ???
no to chyba sie nie wybiore na spotkanko :(:(:( ....

1. Mieszkamy przy placu Dąbrowskiego - jeśli Cię to urządza. A też byśmy poszli na spacer i w sobotę i w niedzielę.
2. Zostaje jeszcze ustalenie godziny. Nam pasuje około południa.

Michał i szpice

Posted

jasne, że mnie to urządza - tam trafie jeszcze, w końcu nie daleko mam szkołe ;)
a co do godziny to ja sie dostosuje w miare rozkładów autobusów ;)

Posted

niedziela u mnie odpada, niestety. Jutro chyba z Krzyśkiem i Rudą się umówimy. Poza tym nie wiem czy wiecie - zapowiadają załamanie pogody:placz::placz::placz:

Posted

simbik napisał(a):
Ja się piszę na niedzielę :lol: , tylko mila jeszcze nie odpisała czy jej pasuje :roll: .

Kasia, jak Mili nie pasuje w niedzielę, to może my spotkamy się na Lublinku. Zawsze to "trochę" bliżej ;)

Posted

Kris_001 napisał(a):
My możemy się umówić i w sobotę i w niedzielę - myślę, że standardowo ok 10.00 przy torach kolejowych

Przy torach na Retkini ??

Michał

Posted

Givera napisał(a):
Kasia, jak Mili nie pasuje w niedzielę, to może my spotkamy się na Lublinku. Zawsze to "trochę" bliżej ;)

To może rzeczywiście Lublinek, jak Kamili w niedzielę i tak nie będzie. To co 11.00 przy działkach?

Posted

To może w niedzielę i my byśmy się zapisali pierwszy raz do grupy "lublinek" ? tylko średnio możemy tam trafić. czy można o bardziej szczegółowe namiary tego miejsca ?
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Czyli :
sobota 10:00 przy torach przy Nowej Gdyni
niedziela 11:00 Lublinek.

Proszę o info jak tam trafić ( w oba miejsca ).
AGA-K 9:30 na pl. Dąbrowskiego w sobotę ??
Michał

Posted

Nowa Gdynia.
Jadąc od Łodzi, mijamy krańcówkę na Helenówku i skręcamy w Lewo na pierwszych światłach po wjechaniu do Zgierza, jedziemy prosto i musimy dojechać do torów kolejowych, przejeżdżamy zostawiamy samochód i szalejemy z psami :). Dla niezmotoryzowanych jest to pierwszy przystanek tramwajowy w Zgierzu od Łodzi.
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Kris_001 napisał(a):
Nowa Gdynia.
Jadąc od Łodzi, mijamy krańcówkę na Helenówku i skręcamy w Lewo na pierwszych światłach po wjechaniu do Zgierza, jedziemy prosto i musimy dojechać do torów kolejowych, przejeżdżamy zostawiamy samochód i szalejemy z psami :). Dla niezmotoryzowanych jest to pierwszy przystanek tramwajowy w Zgierzu od Łodzi.
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

A jak się komuś nie uda przejechać ??:evil_lol::evil_lol:

Michał