Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka ;)
czas na spacerki, a ja w weekendy mam łącznie 24h zajęć :placz::placz::placz:
nie mówiąc już o dojazdach 1.5h w tą i z powrotem dziennie :placz::placz::placz:
załamka totalna :(:(:(

Posted

Czy planujemy jakieś spotkanko łódzki w najbliższy weekend ???????????????
A chętnie bym się ( i moje szpicówny ) spotkał na jakimś spacerku.:cool3::-o:lol::cool3:

Michał

Posted

Błagam, tylko nie Zdrowie w niedzielę :shake: . Ja nie widzę sensu trzymania Teufela na smyczy cały spacer. Chętnie spotkam się na polach widzewskich lub koło Lublinka...czy gdziekolwiek indziej gdzie raczej mało ludzi chadza, albo są duże otwarte przestrzenie.

Posted

simbik napisał(a):
Błagam, tylko nie Zdrowie w niedzielę :shake: . Ja nie widzę sensu trzymania Teufela na smyczy cały spacer. Chętnie spotkam się na polach widzewskich lub koło Lublinka...czy gdziekolwiek indziej gdzie raczej mało ludzi chadza, albo są duże otwarte przestrzenie.

Całkowicie zgadzam się z Kasią, Zdrowie nie jest najlepszym miejscem dla dużych psiaków.

Posted

ja sie dostosuje mniej - więcej gdzie, ale ktoś musiałby mnie odebrać np spod silver screena (nie wiem jak sie pisze ;) ) bo ja sama nie strafie ;/

Posted

mila_2 napisał(a):
a my jak zwykle poszlajamy się po lesie w okolicach Helenówka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Możemy się i tam spotkać :), byle by nie w miejskim parku.

Posted

mila_2 napisał(a):
a my jak zwykle poszlajamy się po lesie w okolicach Helenówka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czy to tam jak się idzie na Okręglik(?) :cool3: