Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bellatriks napisał(a):
o, park Poniatowskiego:cool3: to parę kroków ode mnie:evil_lol:

szkoda tylko, że psa nie mam=(

Oj tam, taki szczegół... ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
Widze ze jak JA cos proponuje to nie ma zadnych chetnych :shake: Szkoda-byloby milo...

A widzisz tą dłuuuuugą kolejkę chętnych do spacerowania po parku Poniatowskiego, o którym mówiłam? ;)

Ale z tego co widzę, to chyba w ogóle nie szykuje się w najbliższym czasie żadne spotkanko... Chyba że coś przeoczyłam.

Posted

Gdyby nie awaria kompa to dzisiaj moglibyśmy się spotkać. Ale jutro to jestem zmuszony sobie odpuścić. Rodzina zabiera auto, a młoda suka nigdy nie jechała autobusem ( poza tym ja 1 + 2 psy w autobusie - nie podejmuję się ).
Chyba że jakoś mnie inaczej przekonasz, ale w okolicach teatru wielkiego nie zabardzo jest gdzie chodzić.
Michał

Posted

Zalujcie, ze Was nie bylo bo dzis z Kasia sie swietnie bawilysmy na spacerku :cool3: Byla swietna pogoda i mnostwo atrakcji :diabloti: (lacznie z ucieczka psow:roll:)Spacer trwal ok 4 godziny :razz: A fotorelacja u mnie w galerii ;)

Posted

o której Krzysztofie chcesz;) - jestem otwarta na propozycje:D:D:D

Może dziś umówicie się z p. Krzysztofem od Borysa?? Jak co można zaparkować na parkingu przed Nową Gdynią, przejść przez tory i juz jest lasek. No chyba, że jak poprzednio umówimy się przy naszym osiedlu;)

Posted

myślę, że wchodzić będziemy do lasu od strony ul. Rudnickiej, Zagajnikowej...

nie dostałam potwierdzenia spotkania od znajomych ale tak czy inaczej my raczej się pojawimy

Posted

Hej Milu..byłam dzisiaj z Nero na 2 godzinnym spacerku tam koło nowej gdynii..wchodzilismy do lasu zaraz za torami na wprost..było suuper..do tego spodkalismy 2 letnią goldenkę i nero biegał z nią po całym lesie:)na pewno będziemy tam czesto chodzić..jeśli masz ochotę to możemy się umówic na weekend:) tymrazem bedę na pewno jesli pogoda dopisze:)