Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia, to tylko wrażenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , to wszystko przez tą historię, a może chemię (ja po naukach tej pani też miałam koszmary)

Posted

evaxon napisał(a):
no to proponujemy boże ciało :) i spotkanko nie tylko z Dagonek ale i innymi pieskami :)

my obecnie weekndy i wolne dni na wsi na działce spędzamy - dlatego też szkołę na Złotnie zarzuciliśmy. Od jesieni na zbiorowej nauce się pojawimy.

Btw. zresztą wstyd z tak mało wychowanym psem się pojawić

Posted

mila_2 napisał(a):
my obecnie weekndy i wolne dni na wsi na działce spędzamy - dlatego też szkołę na Złotnie zarzuciliśmy. Od jesieni na zbiorowej nauce się pojawimy.

A ja się zastanawiałam co się z wami stało ? I nie tylko z wami ale i z tym czarnym labradorem (on miał na imię chyba Borys). My chodzimy na PT na 12, a na jesień to mam nadzieję, że już na tą bardziej zaawansowaną grupę będziemy uczęszczać :lol: .

Posted

mila_2 napisał(a):

Btw. zresztą wstyd z tak mało wychowanym psem się pojawić

My mamy ten sam problem. Od piątku do niedzieli się działkujemy, więc ze szkolenia nici.

A na spotkanko w Boże Ciało też się raczej nie wyrobię, (choruję na "chronicznybrakczasu"). Ewentualnie dojdę do Was, bo ode mnie to 15 minut spacerkiem.

Posted

simbik napisał(a):
A ja się zastanawiałam co się z wami stało ? I nie tylko z wami ale i z tym czarnym labradorem (on miał na imię chyba Borys). My chodzimy na PT na 12, a na jesień to mam nadzieję, że już na tą bardziej zaawansowaną grupę będziemy uczęszczać :lol: .

Borys chodzi na PT na 14. A my pewnie na jesieni na 11 będziemy chodzić. A nas w Łodzi nie ma bo już w Łodzi nie mieszkamy.

Posted

dove napisał(a):
Hej!
A powiedzcie mi jakie są koszta szkoleń?
Na poczatek interesuje mnie przedszkole :)

Pozdrawiam

jak my zaczynaliśmy chodzić to przedszkole kosztowało 200 PLN za 2 m-ce

Posted

mila_2 napisał(a):
jak my zaczynaliśmy chodzić to przedszkole kosztowało 200 PLN za 2 m-ce

Dziwne, chodziłyśmy razem do przedszkola a ja płaciłam 100 zł na 2 miesiące. Czyżbym miała z Beirą jakiś specjalny upust, o którym nie wiedziałam:eviltong: .
A agility z tego co mi mówiła Kasia od Opki 50 zł na miesiąc.

Posted

Givera napisał(a):
Dziwne, chodziłyśmy razem do przedszkola a ja płaciłam 100 zł na 2 miesiące. Czyżbym miała z Beirą jakiś specjalny upust, o którym nie wiedziałam:eviltong: .
A agility z tego co mi mówiła Kasia od Opki 50 zł na miesiąc.

oczywiście, że 100 a nie 200 ;)

Posted

My oczywiście będziemy,a Lublinek jest ok. Julia i Bell mamy dojazd 98,więc możemy się jakoś razem umówić i tam pojechać. A staw i woda to Miki żywioł,więc koniecznie musimy do niego się doczłapać. Zresztą Ci którzy widzieli suke w stawie to wiedzą o czym mówie,a zwłaszcza Justyna po W-wie.

Posted

:D ja tez jestem za woda :) Tigra musi sie nauczyc plywac wkoncu narazie probuje w rzeczce qtora niejest gleboka tylko w 1miejscu i to kawaleczek..:razz:
dziewczyny nie napisaly ze szkolenie PT kosztuje 350 pln albo 360 jakos tak :hmmmmm:

Givera postaraj sie dojsc do nas :)

Posted

Imbir1 napisał(a):
Tam jest teraz objazd i nie jestem pewna czy 98 jeździ tamtedy. Simbik dojedziemy 98?

98 jeździ normalnie, tylko 76 ma zmianę trasy :lol: . Czyli bez problemu się nim dostaniecie na miejsce.

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
My oczywiście będziemy,a Lublinek jest ok. Julia i Bell mamy dojazd 98,więc możemy się jakoś razem umówić i tam pojechać. A staw i woda to Miki żywioł,więc koniecznie musimy do niego się doczłapać. Zresztą Ci którzy widzieli suke w stawie to wiedzą o czym mówie,a zwłaszcza Justyna po W-wie.

OK, to możemy się umówić (o ile bedę mogla już normalnie chodzić - po przysiadach na wczorajszym wf-ie mam problemy ze schodzeniem ze schodów:shake: :evil_lol: )

Jak coś, to napisz mi SMSa;)

PZDR

Posted

julita104 napisał(a):
Ja z moja niunią powróciłyśmy do przedszkola :)
Byłyśmy w ubiegły weekendy i będziemy za tydzien (jutro mam prace to odpada :( ) Nawet nas nie zadeptano ostatnio :P

to moze masz ochote na spotkanko w BC :cool3: na lublinku

Posted

Jako że to juz w tym tygodniu:p a wiadomo jak to z umawianiem bywa;;) to pytam:

kto spotyka się w BC na przystanku Maratońska-Retkińska o 11?

/jak coś pokręciłam z miejscem czy godz- to porawcie, te inf wyciągnęłam z poprzenich postów;)/