aśka-od-dagona Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Powtórzę za Teqquilą: 'możecie je sobie kopiowac i robić co chcecie';) Klaudia wysle jutro, bo dzisiaj muszę juz oddać komputer w spragnione ręce reszty rodziny;) tylko jakbyś mi jeszcze tego maila podała...:D;) Quote
aśka-od-dagona Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A! Klaudia i wielkie dzięki za namiar na te adresówki:D psy już mają;) co prawda nie znosze tego sklepu... ale się poświęciłam:] Quote
teqquila Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 evaxon czy TY poszlas na przedszkole?? na zlotno bo tam sa chyba 3 boksie w wieku Tigry :) Quote
Klaudia:-) Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No to poproszę o fotki w adresówkach w najbliższym czasie. Basia stroka świetna, śliczne psiaki i mam nadzieje,że niedługo poznam reszte gromadki. Julia jakbyś mogła to prześlij mi numer do faceta od Acany na prv.Ja też dorzucam fotki: Quote
simbik Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Super fotki :multi: . U mnie niestety mały szpitalik w domu, więc nie chcieliśmy siać zarazy :evil_lol: . Mam nadzieję, że na następnym spotkanku będziemy :lol: . Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 teqquila napisał(a):evaxon czy TY poszlas na przedszkole?? na zlotno bo tam sa chyba 3 boksie w wieku Tigry :) niestety nie poszlam:shake: klopoty zdrowotne moje a potem Tigry (a przez to opóznione szczepienie na wscieklizne) niepozwolily nam na przedszkole:placz: ale w wakacje planuje isc na szkolenie :) mam nadzieje ze kaska wpadnie :D Quote
teqquila Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 simbik nastepne spotkanie prawdopodobnie bedzie za tydzien :P i sie nie mozemy doczekac waszego spotkanka :) a bedziesz z 2 czy tylko z Opcia?? Quote
simbik Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 teqquila napisał(a):simbik nastepne spotkanie prawdopodobnie bedzie za tydzien :P i sie nie mozemy doczekac waszego spotkanka :) a bedziesz z 2 czy tylko z Opcia?? Jeżeli Opka się wykuruje to napewno z nią i Czarną (ona opuszcza nas dopiero po 10 kwietnia). Argosek mimo wszystko mam nadzieję pojedzie do tego czasu do nowego domku. Chętnych na niego jest wielu, tylko on potrzebuje opiekuna z doświadczeniem w wychowywaniu problematycznych psów, a nie jest prosto kogoś takiego znaleźć. Quote
Imbirka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No dopiero teraz dorwałam sie do komputera, niesty wczoraj musiałam się podzielić. Dziękujemy za spacerek i prosimy o więcej :lol:. Dziewczyny świetne zdjęcia, w przyszły weckend już mi obiecano aparat, a teraz czy możeice mi przesłać na meila zdjęcia, pleaseeeeeeeee.:modla: :modla: :modla: Klaudia nr tel do pana z Pabianic - 0 694 565 380 Czy mogę zdjęcia Imbirka wkleić na jego wątek??????????? Quote
mila_2 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Polna']i Fancisza rko skonczyła :D ale mnie tez nie bedzie :( bo lapke dziś nadwyrezyła macie fotki z psiego przedszkola /10.00 BC :kocham: tak mi się zdawało, że Młode Dziewczę w sobotę biegało po Jagodnicy za Beaglem;) Quote
Givera Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Na początek strrrrrasznie dziękujemy za wszystkie życzonka, tzn. Beira dziękuje :lol: . [quote name='teqquila'] Spacerek musiał być super bo zdjęcia rewelacja. Pierwsze zdjęcie no comments :loveu: Na tym drugim wyglądacie jak jakiś patrol bojowy :evil_lol: (bez urazy oczywiście). Szkoda, że nas tam nie było, ale na następny obowiązkowo się stawiamy. Quote
Imbirka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Givera'] Spacerek musiał być super bo zdjęcia rewelacja. Pierwsze zdjęcie no comments :loveu: wszystkie psiaki tak ładnie pozują, a Imbirek nie wytrzymał, a pańcia się :oops: za pieska... Quote
Givera Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Moim zdaniem Imbirek wygląda jakby się zawstydził. Może flesze go po prostu onieśmielają??:evil_lol: Skromny chłoptaś z niego ;) Quote
Imbirka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dziękujemy za zrozumienie ale raczej jest niecierpliwy....:cool3: Kiedy czekamy na skrzyżowaniu na zielone światło to przebiera nogami i piszczy... pracujemy nad Imbirkim i się na spacerkach resocjalizujemy Quote
Polna Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 mila_2 napisał(a):tak mi się zdawało, że Młode Dziewczę w sobotę biegało po Jagodnicy za Beaglem;) a no biegało ;) właściwie przypadkowo i to z dwoma beagle'ami Mila na którą grupe chodzisz ? 10 czy 11.30 ? ;) Quote
aśka-od-dagona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No, Givera trzymam za słowo, strasznie chce Beirusie poznac:D a co do tego patrolu- to mas racje-Bella z tą komórka, jakby ustalała plan akcji, a my tylko czekamy na wymarsz;) oj, fajnie było, fajnie:D Imbir, przecież to tak ładnie tylko na zdjęciu wyglada;), ile to ustawiania było...ale ciiiii:D;) Dagon na przejściach tez tak ma, zresztą sama widziałaś/słyszałaś jaki niecierpliwy z niego 'bohater'...;) btw. a teraz wszystkich co chcą zdjęcia na poczte ładnie prsze o maile:D Quote
bellatriks Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):No, Givera trzymam za słowo, strasznie chce Beirusie poznac:D a co do tego patrolu- to mas racje-Bella z tą komórka, jakby ustalała plan akcji, a my tylko czekamy na wymarsz;) buhahaha:cool3: nom, z takimi psami to może i fajnie by było kogoś 'postraszyć":evil_lol: -Przepraszam pana, ale moj pies wyczuł w pańskiej torbie narkotyki. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PS. Asia, zawłaszcza Ty to jak z policji:cool3: stroj czarny, pies czarny, jeszcze jak zacznie szczekac - strach się bać:cool3: :lol: :evil_lol: ;) PZDR :buzi: Quote
basia87654321 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ja chce, przyznam szczerze ze glownie zalezy mi na tych na ktorych widac Melcie: basia87654321@interia.pl I prosze o fotki nie tylko od Asi ale rowniez Justynka do Ciebie sie usmiecham, bo Klaudia widze nie ma Melki. Basia Ps. za tydzien chyba znowu przyjde z Mela, musze nad nie popracowac, bo glupek (Gibson) to da sobie rade :D B. Quote
teqquila Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 nie ma sprawy zaraz powysylam :) Imbirek sie zawstydzil co go beda fotografowac z przadu lepiej profil :P my sie juz nie mozemy nastepnego spacerku doczekac :)Julia nie ma problemu mozesz wykozystac zdjecia :) juz pisalam ze wlasciciele psow znajdujacych sie na zdjeciach moga z nimi zrobic co chca :) a innni za porozumieniem autora :P Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 coraz wieksza mam ochote na spotkanko z wami :D mam pytanie spotykacie sie gdzies niedaleko fabrycznego albo galerii:roll: albo jest ktos z tych okolic ?? bo ja to nieobeznana zabardzo jestem w lodzi:oops: a jak by ktos w okolicach fabrycznego badz galerii albo ronda mieszkal to bym si ezabrala trambambajem z nim na takie spotkanko kiedys:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ja mam stosunkowo blisko do fabrycznego-mogłabym się, bez problemu, Tobą zaopiekowac;) a zdjęcia powysyłam jutro, bo to cięzkie pliki sa i musze nad nimi troszku podziałać...;) Bella-jak juz wspominałam, kolega jak na mnie ze psem kiedyś spojrzał, to stwierdził ze my to obstawa obozu koncentracyjnego-i od tego czasu hansem zwana jestem:D;) Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 aśka-od-dagona nooo to super:D w takim badz razie postaramy sie na jakis spacerek do was dolaczyc z Tigra:evil_lol: szkoda ze moja wariatka si ezachowac nie umie az wstyd bedzie sie pokazac przy tak grzeczniutkich pieskach:oops: Quote
basia87654321 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No to keidy nastepny spacer? Dziewczyny co myslicie o sobocie? Blagam..:saint1: Basia Quote
Recommended Posts