Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powtórzę za Teqquilą: 'możecie je sobie kopiowac i robić co chcecie';)

Klaudia wysle jutro, bo dzisiaj muszę juz oddać komputer w spragnione ręce reszty rodziny;)
tylko jakbyś mi jeszcze tego maila podała...:D;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to poproszę o fotki w adresówkach w najbliższym czasie. Basia stroka świetna, śliczne psiaki i mam nadzieje,że niedługo poznam reszte gromadki. Julia jakbyś mogła to prześlij mi numer do faceta od Acany na prv.Ja też dorzucam fotki:

Posted

Super fotki :multi: . U mnie niestety mały szpitalik w domu, więc nie chcieliśmy siać zarazy :evil_lol: . Mam nadzieję, że na następnym spotkanku będziemy :lol: .

Posted

teqquila napisał(a):
evaxon czy TY poszlas na przedszkole?? na zlotno bo tam sa chyba 3 boksie w wieku Tigry :)

niestety nie poszlam:shake: klopoty zdrowotne moje a potem Tigry (a przez to opóznione szczepienie na wscieklizne) niepozwolily nam na przedszkole:placz: ale w wakacje planuje isc na szkolenie :) mam nadzieje ze kaska wpadnie :D

Posted

teqquila napisał(a):
simbik nastepne spotkanie prawdopodobnie bedzie za tydzien :P i sie nie mozemy doczekac waszego spotkanka :) a bedziesz z 2 czy tylko z Opcia??

Jeżeli Opka się wykuruje to napewno z nią i Czarną (ona opuszcza nas dopiero po 10 kwietnia). Argosek mimo wszystko mam nadzieję pojedzie do tego czasu do nowego domku. Chętnych na niego jest wielu, tylko on potrzebuje opiekuna z doświadczeniem w wychowywaniu problematycznych psów, a nie jest prosto kogoś takiego znaleźć.

Posted

No dopiero teraz dorwałam sie do komputera, niesty wczoraj musiałam się podzielić. Dziękujemy za spacerek i prosimy o więcej :lol:.
Dziewczyny świetne zdjęcia, w przyszły weckend już mi obiecano aparat, a teraz czy możeice mi przesłać na meila zdjęcia, pleaseeeeeeeee.:modla: :modla: :modla:
Klaudia nr tel do pana z Pabianic - 0 694 565 380
Czy mogę zdjęcia Imbirka wkleić na jego wątek???????????

Posted

[quote name='Polna']i Fancisza rko skonczyła :D
ale mnie tez nie bedzie :( bo lapke dziś nadwyrezyła
macie fotki z psiego przedszkola /10.00

BC :kocham:

tak mi się zdawało, że Młode Dziewczę w sobotę biegało po Jagodnicy za Beaglem;)

Posted

Na początek strrrrrasznie dziękujemy za wszystkie życzonka, tzn. Beira dziękuje :lol: .

[quote name='teqquila']

Spacerek musiał być super bo zdjęcia rewelacja.
Pierwsze zdjęcie no comments :loveu:
Na tym drugim wyglądacie jak jakiś patrol bojowy :evil_lol: (bez urazy oczywiście).
Szkoda, że nas tam nie było, ale na następny obowiązkowo się stawiamy.

Posted

[quote name='Givera']
Spacerek musiał być super bo zdjęcia rewelacja.
Pierwsze zdjęcie no comments :loveu:

wszystkie psiaki tak ładnie pozują, a Imbirek nie wytrzymał, a pańcia się :oops: za pieska...

Posted

Dziękujemy za zrozumienie ale raczej jest niecierpliwy....:cool3:
Kiedy czekamy na skrzyżowaniu na zielone światło to przebiera nogami i piszczy...
pracujemy nad Imbirkim i się na spacerkach resocjalizujemy

Posted

mila_2 napisał(a):
tak mi się zdawało, że Młode Dziewczę w sobotę biegało po Jagodnicy za Beaglem;)

a no biegało ;) właściwie przypadkowo i to z dwoma beagle'ami

Mila na którą grupe chodzisz ? 10 czy 11.30 ? ;)

Posted

No, Givera trzymam za słowo, strasznie chce Beirusie poznac:D
a co do tego patrolu- to mas racje-Bella z tą komórka, jakby ustalała plan akcji, a my tylko czekamy na wymarsz;)

oj, fajnie było, fajnie:D

Imbir, przecież to tak ładnie tylko na zdjęciu wyglada;), ile to ustawiania było...ale ciiiii:D;)
Dagon na przejściach tez tak ma, zresztą sama widziałaś/słyszałaś jaki niecierpliwy z niego 'bohater'...;)

btw. a teraz wszystkich co chcą zdjęcia na poczte ładnie prsze o maile:D

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
No, Givera trzymam za słowo, strasznie chce Beirusie poznac:D
a co do tego patrolu- to mas racje-Bella z tą komórka, jakby ustalała plan akcji, a my tylko czekamy na wymarsz;)

buhahaha:cool3: nom, z takimi psami to może i fajnie by było kogoś 'postraszyć":evil_lol:
-Przepraszam pana, ale moj pies wyczuł w pańskiej torbie narkotyki.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja chce, przyznam szczerze ze glownie zalezy mi na tych na ktorych widac Melcie: basia87654321@interia.pl

I prosze o fotki nie tylko od Asi ale rowniez Justynka do Ciebie sie usmiecham, bo Klaudia widze nie ma Melki.

Basia

Ps. za tydzien chyba znowu przyjde z Mela, musze nad nie popracowac, bo glupek (Gibson) to da sobie rade :D

B.

Posted

nie ma sprawy zaraz powysylam :) Imbirek sie zawstydzil co go beda fotografowac z przadu lepiej profil :P my sie juz nie mozemy nastepnego spacerku doczekac :)Julia nie ma problemu mozesz wykozystac zdjecia :) juz pisalam ze wlasciciele psow znajdujacych sie na zdjeciach moga z nimi zrobic co chca :) a innni za porozumieniem autora :P

Posted

coraz wieksza mam ochote na spotkanko z wami :D
mam pytanie spotykacie sie gdzies niedaleko fabrycznego albo galerii:roll: albo jest ktos z tych okolic ?? bo ja to nieobeznana zabardzo jestem w lodzi:oops: a jak by ktos w okolicach fabrycznego badz galerii albo ronda mieszkal to bym si ezabrala trambambajem z nim na takie spotkanko kiedys:evil_lol:

Posted

Ja mam stosunkowo blisko do fabrycznego-mogłabym się, bez problemu, Tobą zaopiekowac;)

a zdjęcia powysyłam jutro, bo to cięzkie pliki sa i musze nad nimi troszku podziałać...;)

Bella-jak juz wspominałam, kolega jak na mnie ze psem kiedyś spojrzał, to stwierdził ze my to obstawa obozu koncentracyjnego-i od tego czasu hansem zwana jestem:D;)

Posted

aśka-od-dagona nooo to super:D w takim badz razie postaramy sie na jakis spacerek do was dolaczyc z Tigra:evil_lol: szkoda ze moja wariatka si ezachowac nie umie az wstyd bedzie sie pokazac przy tak grzeczniutkich pieskach:oops: