aśka-od-dagona Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Tak, zapisalam;) więc jakby co zadzwonimy do Ciebie:) btw. jak masz, to weź aparat, bo mój po kapieli w hmmm piwie... stracił zewnętrzna karte pamieci i ma tylko 32mb wew(czyli jakies15 zdjęc w zalezności od wagi;)) Quote
basia87654321 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Zobacze co na to moi rodzice ale jak nie bede mieli nic przeciwko mieszance Basia+pies/psy+aparat, to jasne.. ;) Basia Quote
Givera Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 aśka-od-dagona napisał(a): btw. a Beira chyba akurat wtedy rok skończy?:> No własnie dzis Beira skończyła roczek, a ja w prezencie nie mogę isć z nią na długi spacerek coby sobie troszkę poszalała:angryy: . Niestety jakies złosliwe choróbsko mnie dorwało, więc jutro też się nie stawię - mimo najszerszych chęci. Poprosimy o szczegółowa dokumentację fotograficzną ze spotkania:lol: . Czekamy na nastepny spacerek i życzymy miłych wiosennych psich harców:evil_lol: . Quote
aśka-od-dagona Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 WSZYSTKIEGO NAJ DLA BEIRUSI!:D i zdrowia dla Ciebie Givera:) mam nadzieje ze następnym razem poznam i Was;) Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 no to wszystkiego najlepszego dla Beiry!! PS. To kto w końcu będzie jutro o 12 pod Zoo???? Quote
Imbirka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :BIG: :tort: :new-bday: Beira wszystkiego najlepszego. My będziemy Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 fajnie, z przyjemnością poznam Imbira:cool3: ale niestety nie będę mogła wziąć aparatu:( PZDR:* Quote
aśka-od-dagona Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 no, i my;) jak już pisałam, pies będzie czarny, na czarnej smyczy i w czarnym kagańcu. Ja, natomiat-czarne spodnie, czrne glany, czarny sweter i czarna czapka z daszkiem;) A, i bym zapomnała... z Dagonem jest mały problem-na smyczy potrafi być agresywny, ale spuszczony to potulny psiurek:D Quote
Polna Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Givera']No własnie dzis Beira skończyła roczek, a ja w prezencie nie mogę isć z nią na długi spacerek coby sobie troszkę poszalała:angryy: . Niestety jakies złosliwe choróbsko mnie dorwało, więc jutro też się nie stawię - mimo najszerszych chęci. Poprosimy o szczegółowa dokumentację fotograficzną ze spotkania:lol: . Czekamy na nastepny spacerek i życzymy miłych wiosennych psich harców:evil_lol: . i Fancisza rko skonczyła :D ale mnie tez nie bedzie :( bo lapke dziś nadwyrezyła macie fotki z psiego przedszkola /10.00 BC :kocham: Quote
teqquila Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 my bedziemy :) i aparacik bedziemy miec :) wszystkiego najlepszego dla Beiry szkoda ze was nie bedzie i dla Franciszki tez wszytskiego najlepszego :) Quote
aśka-od-dagona Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 też biorę aparat:D Polna łamiesz mi serce:(;) wstyd sie przyznać, ale zadnego 'bajgla';) nie znam... Quote
Klaudia:-) Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Fanty i Beiry.Polna fotki fajne i widze na nich znajome psiaki. Udało mi się dotrzeć na spotkanko i trafić do grupy(chociaż trochę później). Psiaki się dogadywały,no nielicząc tych małych sprzeczek o patyczki i żarełko. Było bardzo sympatycznie,miło i zabawnie. Na spacerku oprócz chodzenia i biegania było trochę posłuszeństwa,frisbee,zdjeć. Fotki wstawie później,bo nie chce serwer działać. Quote
aśka-od-dagona Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 taa...i coś mi sie z wielkością porobiło nie tak...dobra trudno,widać w miare dobrze;) a było bardzo miło-dziekujemy i prosimy o jeszcze:) Quote
basia87654321 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Sluchajcie, naprawde chcialam goraco Wam podziekowac za ten spacer, naprawde jestem zachwycona postepami mojej suki w czasie trwania spaceru. Ja chce wiecej takich spotkan! i wiecej zdjec prosze.. :) Justyna podziel sie.. :) Basia Quote
basia87654321 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ach i przepraszam ze musialam wczesniej wracac no ale, life is brutal.. jak sie chce trenowac to trza sie na treningu pokazac. Basia Quote
bellatriks Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Hej, dziekuję wam wszystkim, kochane, za mily spacerek:multi: Asiu: wspaniałe fotki. Szkoda, że na ostatniej wyszlam jak menda:oops: z tą komorką:shake: tat mi siary narobil, ze hej:angryy: Quote
aśka-od-dagona Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Bella nie przejmuj się-moi też mają takie zapędy;) Basiu, a ja się za to na trening pięknie spóźniłam:D ale za to pies zadowolony i oto chodziło:] teraz czekamy na następne spotkanko;) Quote
Klaudia:-) Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ja zaraz wrzuce fotki tylko serwer nie chce działać. Asia mogłabym poprosić te fotki na maila w orginalnym rozmiarze i czy mogę wstawić np. w galerii mojej suni i to z frisbee w wątku o tym sporcie? Jeszcze raz dzięki za spotkanko i czekamy na następny weekend. Zdjęcia są świetne,najlepsze te z ustawiania psów do fotek. Quote
teqquila Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 no dobra wzielam sie do roboty i wkoncu udalo mi sie wszystkie zdjecia zmniejszyc jest ich chyba z 30 :P Quote
teqquila Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 niestety musialam podzielic na 2 czesci :P bo sie nie zmiescily :P i na sam koniec kaczuszki :) mozecie je sobie kopiowac i robic co chcecie :) ze zdjeciami :) Quote
bellatriks Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 teqquila: świetne fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ooo widze ze spacerek si eudal :D wspaniale foteczki :D Quote
Recommended Posts